Samsung brengt Galaxy Note 9-ondersteuningsupdates naar driemaandelijks

Samsung brengt Galaxy Note 9-ondersteuningsupdates naar driemaandelijks
Samsung brengt Galaxy Note 9-ondersteuningsupdates naar driemaandelijks
Anonim

Het lijkt erop dat Samsung's Galaxy Note-serie officieel de deur uit gaat, waarbij het bedrijf updates voor de Note 9 uitbrengt van maandelijks naar driemaandelijks.

Samsung's Galaxy Note 9-smartphone is nog niet kapot, maar lijkt terrein te verliezen. Volgens de officiële lijst met beveiligingsupdates van Samsung zijn updates voor de Note 9 officieel teruggebracht tot driemaandelijks. Het apparaat is op dit moment drie jaar oud en Samsung pusht echt zijn opvouwbare apparaten, dus dit is niet echt een verrassing.

Image
Image

Hoewel dit ongetwijfeld een geplande uitfasering is, hoef je je telefoon niet snel weg te gooien. 9to5Google stelt dat de Galaxy Note 9 het komende jaar waarschijnlijk op een driemaandelijks schema zal blijven en vervolgens verder zal dalen naar tweejaarlijkse updates.

Dan, na een jaar met halfjaarlijkse updates, zal de ondersteuning waarschijnlijk voorgoed worden stopgezet. Niet ideaal als je nog steeds een Galaxy Note 9 hebt en gebruikt, maar de ondersteuning stopt eigenlijk pas in 2023 (op zijn vroegst).

Zelfs dan is het nog steeds mogelijk om apparaten te blijven gebruiken nadat de officiële ondersteuning is stopgezet.

Image
Image

Dat gezegd hebbende, als je een Galaxy Note 9 gebruikt, wil je misschien binnen een paar jaar een hardware-upgrade overwegen. Het apparaat heeft nog steeds een aantal handige trucjes in petto, maar zonder ondersteuning ontvangt het geen beveiligingsupdates meer en wordt u kwetsbaarder.

De beslissing om al dan niet te upgraden ligt uiteindelijk bij jou. Hoe dan ook, je hebt nog ongeveer twee of drie jaar om erover na te denken.

Aanbevolen: