De 8 beste thuisprinters van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste thuisprinters van 2022
De 8 beste thuisprinters van 2022
Anonim

Het kiezen van een printer voor thuis hangt af van wat je nodig hebt om te doen, en de beste thuisprinters bieden een uitstekende afdrukkwaliteit en een reeks functies om je werk te stroomlijnen. Als u een bedrijf aan huis heeft, kunt u een laserprinter overwegen met automatisch dubbelzijdig afdrukken om te besparen op afdrukkosten. Studenten moeten op zoek naar een hoge invoer- en uitvoercapaciteit en draadloze afdrukopties om grote rapporten en andere documenten te verwerken. Voor iedereen die een printer nodig heeft voor het af en toe afdrukken van online winkelbonnen en andere belangrijke documenten, is een budgetvriendelijke printer met één functie de beste optie. Als u een alles-in-één printer wilt, is het belangrijk om te zoeken naar een optie die een automatische documentinvoer biedt om taken met grote documenten of stapels verschillende afbeeldingen te stroomlijnen.

Geïntegreerde beveiligingsfuncties zoals gegevenscodering en wachtwoordbeveiliging zijn belangrijk om te overwegen bij het kopen van een draadloze printer om uw persoonlijke gegevens en werkdocumenten te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Wat uw behoeften ook zijn, er is een printer die perfect bij u past. We hebben onze topkeuzes verzameld van vertrouwde merken zoals HP, Epson en Canon om u te helpen kiezen welke het beste bij u past.

Beste algemeen: HP Envy Photo 7155

Image
Image

Omdat het een "alles-in-één" apparaat is, biedt HP Envy Photo 7155 ook de mogelijkheid om documenten (en foto's) te scannen en kopiëren. Scannen naar vele digitale bestandsindelingen (bijv. RAW,-j.webp

Gezien het enorme aantal afbeeldingen dat de meesten van ons regelmatig maken, is het zeker logisch om een fotoprinter aan te schaffen. Er zijn er nogal wat op de markt, met HP's Envy Photo 7155 als een andere uitstekende keuze. Hiermee kunt u levendige en rijk gedetailleerde foto's afdrukken vanuit een breed scala aan bronnen, waaronder sociale-mediaplatforms en de filmrol van uw smartphone. En dat is niet alles! Met behulp van het 2,7-inch kleurendisplay van het apparaat (met aanraakinvoer) kunt u foto's die zijn opgeslagen op externe SD-kaarten bekijken/bewerken voordat u ze afdrukt.

Beste voor grote projecten: Epson WorkForce WF-7720 Printer

Image
Image

De Epson WorkForce WF-7720 is een geweldige alles-in-één printer voor elk thuiskantoor. U kunt met dit model documenten en afbeeldingen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen met snelheden tot 18 pagina's per minuut. Het heeft een invoercapaciteit van 500 pagina's voor minder navullingen en een uitvoerlade voor 125 vel om grote documenten en printopdrachten te verwerken. Met automatisch dubbelzijdig printen kunt u geld besparen op papier en tijd besparen bij grote projecten. De scan- en kopieerfuncties gebruiken een automatische documentinvoer voor 35 vel om snel grote stapels documenten of afbeeldingen te verwerken.

Het 4,3-inch touchscreen biedt gemakkelijke toegang tot menu's en afdrukopties. Met Alexa-compatibiliteit krijg je handsfree controle over je printer om een afdrukwachtrij in te stellen of een afdruktaak te starten wanneer je bezig bent met andere taken. Het is compatibel met Windows- en Mac-computers en met de meeste mobiele apparaten voor eenvoudige integratie van het thuiskantoor.

Beste ontwerp: HP OfficeJet Pro 8035

Image
Image

Als u op zoek bent naar een thuisprinter die zowel stijlvol als praktisch is, is de HP OfficeJet Pro 8035 een uitstekende optie. Het slanke, moderne ontwerp is verkrijgbaar in een reeks kleuren die bij bijna elk thuiskantoor passen, en het is gemaakt van gerecycled plastic en elektronica voor duurzame productie. Met dit alles-in-één-model kunt u documenten en afbeeldingen scannen, kopiëren, afdrukken en faxen met snelheden tot 20 pagina's per minuut. U kunt documenten scannen naar flashdrives, cloudopslag en e-mailprogramma's voor eenvoudige organisatie en distributie. Het heeft een USB-poort om rechtstreeks af te drukken vanaf geheugenapparaten zoals flashdrives en externe harde schijven.

Met de HP Smart-app kunt u draadloos documenten en afbeeldingen afdrukken, scannen of kopiëren met uw mobiele apparaten. De OfficeJet Pro 8035 heeft een kleurentouchscreen voor snelle en gemakkelijke toegang tot menu's, printprofielen en instellingsopties. Het is ook compatibel met Alexa en Google Assistant voor handsfree spraakbediening. Ingebouwde beveiligingsfuncties omvatten codering van uw persoonlijke en werkgegevens en wachtwoordbeveiliging om ongewenste toegang tot uw printer te voorkomen. Deze printer is compatibel met Windows-, macOS- en Linux-computers, dus wat u ook thuis gebruikt, deze printer past er precies in.

Meest handig: Canon PIXMA iP110 draadloze printer

Image
Image

Als je een hekel hebt aan het idee om ruimte vrij te maken voor je thuisprinter, hebben we een model waarvoor je niet hoeft na te denken over het vinden van ruimte. Canon's Pixma iP110 is een ongelooflijk handige kleine printer. Dit is echter geen scanner of kopieerapparaat, dus als je die functies nodig hebt, moet je een van onze andere keuzes zien. Zolang printen alles is wat je nodig hebt, is de Pixma iP110 een krachtig klein apparaat. Het meet slechts 12,7 x 7,3 x 2,5 inch en weegt 4,3 pond. En, met ondersteuning voor een optionele batterij, is het formaat en de draagbaarheid handig om mee te nemen van kamer naar kamer of zelfs voor onderweg buitenshuis.

Ondanks zijn formaat biedt de Pixma iP110 nog steeds een papierlade voor 50 vel en veel aansluitmogelijkheden. Het kan verbinding maken met wifi om afdrukken vanaf computers in uw hele huis te ondersteunen, of vanaf iOS-apparaten met AirPrint en Android-apparaten met Google Cloud Print. Met Canon's eigen PictBridge-tool kun je zelfs rechtstreeks vanaf bepaalde Canon-camera's printen. Gemak heeft echter wel een prijs, aangezien de afdrukkosten per pagina aan de hoge kant zijn, vooral voor kleurenfoto's. Onze recensent Eric hield van de snelheid van deze Pixma en de kwaliteit van de prints die hij produceerde.

"Als je op zoek bent naar mobiliteit en, belangrijker nog, de mogelijkheid om snel en gemakkelijk af te drukken vanaf elk apparaat in je wifi-netwerk met minimale extra functies, dan levert de Pixma absoluut wat je zoekt." - Eric Watson, producttester

Beste voor thuisbedrijven: HP LaserJet Pro M428fdw

Image
Image

De HP LaserJet Pro M428fdw past uitstekend bij elk thuisbedrijf. Met deze alles-in-één laserprinter kunt u bepaalde taken automatiseren om uw workflow te stroomlijnen en u overdag bij het werk te houden. De invoerlade voor 350 vel en de uitvoerlade voor 150 vel zijn perfect voor het verwerken van grote printopdrachten zoals reclamefolders, visitekaartjes of informatiebrochures. U kunt optionele laden kopen voor een invoercapaciteit van maximaal 550 pagina's, zodat u minder vaak hoeft bij te vullen. Met dubbelzijdig printen in één doorgang kunt u tijd en afdrukkosten besparen door minder papier te gebruiken voor grote afdruktaken. Deze laserprinter kan tot 40 pagina's per minuut produceren, wat betekent dat u minder tijd hoeft te besteden aan het wachten tot projecten zijn afgedrukt en meer tijd heeft om belangrijk werk gedaan te krijgen.

Geïntegreerde beveiligingsfuncties omvatten automatische detectie van bedreigingen, wachtwoordbeveiliging, gegevensversleuteling en administratieve controle om uw persoonlijke gegevens en werk te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Met Bluetooth- en Wi-Fi Direct-connectiviteit kunt u afdrukken vanaf uw mobiele apparaten en laptops zonder een internetnetwerk. Met een maximale maandelijkse taakcyclus van 80.000 pagina's kunt u alles aan, van kassabonnen tot grote advertentiecampagnes.

Beste compacte alles-in-één: Canon Pixma TR4520

Image
Image

Als je een kleine printer nodig hebt die echt alles kan, dan is de Canon Pixma TR4520 iets voor jou. Hoewel het ontwerp niet zo klein lijkt, meet het slechts 17,2 x 11,7 x 7,5 inch en biedt hij toch alle functies van een alles-in-één printer. Je kunt printen, scannen, kopiëren en faxen op de Canon Pixma TR4520 - en dat is nog maar de basis. De papierlade voor 100 vel is handig bij grote opdrachten, en het automatisch dubbelzijdig afdrukken helpt nog meer wanneer u het nut van elk vel papier probeert te maximaliseren.

Naast de standaard printfuncties, biedt de Canon Pixma TR4520 geweldige draadloze print- en scanfuncties. Je kunt printen vanuit de cloud, ook met Apple AirPrint, en je kunt zelfs de Canon Print-app gebruiken om documenten naar de cloud te scannen. Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere pagina's van een document te scannen en ze in één PDF te veranderen. Als je wat automatisering wilt doen met de Canon Pixma TR4520, Amazon Alexa en IFTTT (If This Then That), zal ondersteuning je op weg helpen. Gezien alles wat het kan doen, is het een verrassing dat het zo klein en betaalbaar is.

Beste voor frequent printen: Epson Expression ET-2750 EcoTank

Image
Image

Als je weet dat je veel moet printen, is het gewoon niet de moeite waard om te rommelen met een kleine, goedkope printer. U wilt het niet steeds opnieuw met papier vullen en dure en verspillende inktpatronen doorbranden. Dat is waar de Epson Expression ET-2750 EcoTank om de hoek komt kijken. Op papier is het een vrij standaard alles-in-één printer, die kopiëren, scannen en printen mogelijk maakt en 17,5 x 12 x 6,7 inch meet. Met 10 pagina's per minuut voor zwarte afdrukken, is de snelheid bescheiden en de papierlade voor 100 vel is niet gek.

Maar het gekke is hoeveel inkt je krijgt uit de cartridgevrije inkttanks. De printer wordt geleverd met inktflessen die tot 4.000 pagina's zwarte afdrukken of tot 6.500 pagina's kleurenafdrukken bieden. En dankzij de flessen en inkttanks is er minder plastic afval. Bovendien krijg je handige functies zoals printen vanuit de Cloud en draadloos via Wi-Fi of Wi-Fi Direct. U kunt foto's ook rechtstreeks vanaf geheugenkaarten afdrukken.

Beste voor Smart Homes: HP Tango X

Image
Image

De enige grote nadelen van de Tango X zijn dat alleen afdrukken van 5 x 7 inch en kleiner randloos kunnen zijn, en de scanfunctie maakt gewoon een foto met je smartphonecamera. Over het algemeen is de HP Tango X een strak ontworpen moderne printer die ideaal is voor slimme huizen en voor degenen die foto's van hoge kwaliteit willen afdrukken via internet.

De HP Envy 5660 is een geweldige balans tussen vorm, functie en prijs. Het beschikt over Wi-Fi-connectiviteit, een USB-poort en een SD-kaartlezer om af te drukken vanaf mobiele apparaten of externe geheugenopslag. De Epson WorkForce WF-7720 is een uitstekende tweede. Deze alles-in-één printer biedt automatisch dubbelzijdig printen en is compatibel met Alexa voor handsfree bediening.

Hoe we hebben getest

Onze deskundige testers en recensenten hebben thuisprinters geëvalueerd op basis van verschillende statistieken. Eerst kijken we naar het ontwerp, waarbij we ons concentreren op de voetafdruk van de printer, hoeveel laden hij heeft en hoeveel papier en inkt hij kan bevatten. Vervolgens kijken we naar de afdrukkwaliteit en -snelheid en de timing hoeveel zwart-wit/kleurenvellen een printer in een minuut kan produceren. We kijken ook naar de lettertypen, zorgen ervoor dat de tekst helder is en dat er geen vlekken of leesbaarheidsproblemen zijn.

Voor fotoprinters evalueren we veel van dezelfde factoren, behalve met een grotere focus op kleurnauwkeurigheid. We beschouwen softwarefuncties en connectiviteit als een toegevoegde bonus, maar niet op zichzelf. Ten slotte kijken we naar de prijs en vergelijken we de printer met zijn rivalen om een definitieve beslissing te nemen. Lifewire koopt zijn reviewproducten; fabrikanten leveren ze niet.

Over onze vertrouwde experts

Taylor Clemons heeft meer dan drie jaar ervaring met schrijven over games en consumententechnologie. Ze heeft geschreven voor IndieHangover, GameSkinny, TechRadar en haar eigen publicatie, Steam Shovelers.

Mark Thomas Knapp houdt zich sinds 2012 professioneel bezig met technologie en heeft bijgedragen aan een aantal technische toppublicaties. Tot zijn specialiteiten behoren digitale camera's en fotografie, dus hij heeft veel ervaring met printers, zowel traditionele als speciale fotoprinters.

Erik Watson schrijft al meer dan vijf jaar voor publicaties over technologie en games en heeft een grote verscheidenheid aan onderwerpen en productcategorieën behandeld, waaronder printers, smartphones en consoles.

Waar u op moet letten bij een thuisprinter

Alles-in-één-functionaliteit - Veel van de beste thuisprinters bieden nu de mogelijkheid om documenten te scannen, kopiëren of zelfs te faxen, dus als een van deze functies van vitaal belang is voor u, zorg ervoor dat u investeert in een printer die wordt beschreven als een "all-in-one", of die die specifieke functies in de productbeschrijving benadrukt.

Snelheid - Als u op elk volume afdrukt, wilt u een model dat pagina's snel kan leveren. Zelfs als je maar een occasionele printer bent, wil je niet werkeloos naar je machine staren terwijl pagina's er langzaam uit druppelen; een PPM-score (pagina per minuut) van ten minste 20 betekent een behoorlijk hoog tempo, hoewel kleuren-/fotoafdrukken over het algemeen aanzienlijk langer duren dan zwart-witafdrukken.

Connectivity - Als je maar één pc/apparaat hebt waarmee je wilt printen en voldoende ruimte in de buurt om een printer in te stellen, is connectiviteit misschien niet zo cruciaal, maar voor de meeste gebruikers wilt u waarschijnlijk andere manieren om documenten naar uw glimmende nieuwe Canon of Epson te voeren. Veel moderne printers ondersteunen Wi-Fi, Bluetooth of hebben zelfs sleuven voor fysieke media zoals SD-kaarten en flashdrives.

Aanbevolen: