Hoe Zoom op een iPhone te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Zoom op een iPhone te gebruiken
Hoe Zoom op een iPhone te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • De gemakkelijkste manier om deel te nemen aan een vergadering: Tik op de Meeting link in de uitnodigingsmail en de Zoom-app zou moeten starten.
  • Om een vergadering te starten, tikt u op Nieuwe vergadering > Start een vergadering > Bellen met internetaudio> Deelnemers > Invite en kies een uitnodigingsoptie.

Dit artikel legt uit hoe je Zoom op een iPhone gebruikt, inclusief hoe je deelneemt aan een Zoom-oproep en hoe je er een start.

Hoe deel te nemen aan een gesprek met de Zoom-app voor iPhone

Hoewel iedereen een Zoom-gesprek kan starten en anderen kan uitnodigen, zul je waarschijnlijk merken dat je deelneemt aan de Zoom-gesprekken van anderen. Het is heel eenvoudig om dit te doen, omdat je niet eens een Zoom-account nodig hebt om deel te nemen aan een vergadering. U hoeft alleen de vergaderings-ID en het wachtwoord in de Zoom-app op uw iPhone in te voeren.

  1. Installeer de Zoom-app op je iPhone als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Neem deel aan de vergadering. Als iemand je via e-mail een uitnodiging voor de Zoom-vergadering heeft gestuurd, tik je op de link Meeting in het e-mailbericht met de uitnodiging. De Zoom-app zou moeten starten.

    Als je geen link hebt maar iemand je de vergadering-ID heeft gestuurd, start je de Zoom-app en tik je op Deelnemen aan een vergadering. Voer de vergadering-ID in en tik vervolgens op Deelnemen. Vervolgens moet u ook het vergaderwachtwoord invoeren.

  3. In de Zoom-app moet je kiezen of je Zoom de camera wilt laten gebruiken (als je gezien wilt worden in Zoom-vergaderingen, tik je op OK). Nadat je de app toestemming hebt gegeven om de camera te gebruiken, zie je het scherm Videovoorbeeld.
  4. Om de achtergrond van je kamer te verbergen, tik je op het Plus-teken onderaan het scherm en kies je een achtergrondafbeelding om achter je te plaatsen. Als je tevreden bent, tik je op Gereed.
  5. Kies of je wilt deelnemen met of zonder video.

    Image
    Image
  6. Na een moment moet de host van de vergadering u toelaten tot de vergadering.
  7. Mogelijk wordt u gevraagd of u internetaudio wilt gebruiken. Als u wilt worden gehoord in de vergadering, tikt u op Bellen via internetaudio.
  8. Je bent nu in de vergadering; je kunt anderen zien en praten om deel te nemen. Als u de vergaderopties wilt zien, tikt u op uw scherm. Onder aan het scherm kunt u op opties tikken om de camera van uw telefoon te stoppen, uw microfoon te dempen en inhoud zoals uw scherm, een foto of website te delen met de deelnemers aan de vergadering. Als u privé wilt chatten met een deelnemer aan de vergadering, tikt u op Deelnemers en vervolgens op de persoon met wie u wilt chatten.

  9. Om het gesprek te beëindigen, tikt u op Verlaten bovenaan het scherm.

Hoe Zoom op iPhone te gebruiken om een Zoom-vergadering te starten

Als je je eigen Zoom-vergadering wilt hosten, moet je een Zoom-account maken. Dat doe je in een webbrowser op je desktopcomputer of in de Zoom-app. Als je dit nog niet hebt gedaan, installeer dan de Zoom-app op je iPhone en tik vervolgens op Aanmelden of Aanmelden onderaan de app. scherm en volg de instructies om een account aan te maken of meld u aan met uw bestaande Zoom-accountgegevens.

  1. Als u een vergadering wilt maken, tikt u op Nieuwe vergadering bovenaan het scherm (u kunt ook op Plannen tikken om later een vergadering te starten).
  2. Tik in het scherm Start een vergadering op Start een vergadering.

    Image
    Image
  3. Kies Bellen met internetaudio zodat anderen in de vergadering u kunnen horen.

  4. Tik onderaan het scherm op Deelnemers.
  5. Tik op Invite en kies in het pop-upmenu hoe je andere deelnemers wilt uitnodigen. De eenvoudigste methodes zijn om een e-mail of een sms-bericht te sturen.
  6. Wanneer uw ontvangers de uitnodiging ontvangen, mogen ze naar de wachtkamer gaan en moet u ze tot de vergadering toelaten. Tik in het dialoogvenster bovenaan het scherm op Toegeven Als u dit dialoogvenster mist, tikt u op Deelnemers en vervolgens op Geef toe naast iedereen die wacht om mee te doen.

    Image
    Image

Aanbevolen: