Hoe krijg ik 'My Eyes Only' op Snapchat-account

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik 'My Eyes Only' op Snapchat-account
Hoe krijg ik 'My Eyes Only' op Snapchat-account
Anonim

'

Wat te weten

  • Herinneringen > Mijn ogen alleen > Instellen > Snel Setup, voer een viercijferige toegangscode in, voer deze opnieuw in, tik op de circle checkbox om te bevestigen > Continue >Voltooien.
  • Verplaats een individuele snap/verhaal: drie verticale stippen rechtsboven > My Eyes Only > Move.
  • Move snaps/stories in bulk: circle checkbox in de rechterbovenhoek van Memories, selecteer multiple snaps/stories, tik opMore > Hide Snaps (My Eyes Only) > Move.

Dit artikel leert je hoe je een toegangscode of wachtwoordzin instelt voor de functie 'Alleen mijn ogen' en hoe je opgeslagen snaps of verhalen in Herinneringen ernaartoe kunt verplaatsen.

Hoe 'My Eyes Only' in te stellen

'My Eyes Only' is een Snapchat-functie in Memories waarmee je bepaalde snaps en verhalen die je opslaat met een wachtwoord kunt beveiligen. Op deze manier heeft iemand, als iemand uw apparaat te pakken krijgt, geen toegang tot uw My Eyes Only-inhoud zonder het wachtwoord.

De volgende stappen laten u zien hoe u uw toegangscode of wachtwoordzin instelt voor de My Eyes Only-functie.

  1. Tik op het cameratabblad op de Memories-knop links van de cameraknop (die eruitziet als een set van twee kaarten) of veeg omhoogvanaf de onderkant van het scherm om Herinneringen te openen.
  2. Tik op Alleen mijn ogen in het horizontale menu.
  3. Tik op de blauwe Set Up knop.

    Image
    Image
  4. Tik desgevraagd op de roze Quick Setup-knop.
  5. Voer een viercijferige toegangscode in in om toegang te krijgen tot toekomstige inhoud die u opslaat in 'Alleen mijn ogen'.

    Tip

    Zorg ervoor dat u uw toegangscode ergens veilig opslaat, zoals in een wachtwoordbeheerder. Als u liever een wachtwoordzin van letters en cijfers gebruikt, tikt u in plaats daarvan op Gebruik wachtwoordzin onder aan het scherm. Houd er rekening mee dat als je je toegangscode of wachtwoordzin vergeet, Snapchat deze niet kan herstellen of je privéfoto's die erachter zijn opgeslagen.

  6. Bevestig uw toegangscode (of wachtwoordzin) door de vier cijfers opnieuw in te voeren.

    Image
    Image
  7. Snapchat toont je toegangscode/wachtwoordzin. Tik op de circle checkbox naast "Ik begrijp dat als ik deze toegangscode vergeet…" om te bevestigen dat je begrijpt dat Snapchat My Eyes Only-inhoud niet kan herstellen als je je toegangscode/wachtwoordzin vergeet.
  8. Tik op Doorgaan.
  9. Tik op Voltooien.

    Als je nu naar My Eyes Only in Memories gaat, moet je je toegangscode/wachtwoordzin invoeren om toegang te krijgen tot de inhoud ervan.

    Image
    Image

Opgeslagen snaps verplaatsen naar 'My Eyes Only'

De volgende stappen laten je zien hoe je opgeslagen foto's of verhalen in Herinneringen naar My Eyes Only kunt verplaatsen.

  1. Toegang tot je opgeslagen kiekjes en verhalen door op de Memories-knop links van de cameraknop te tikken of omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm.
  2. Om een individuele snap of verhaal naar My Eyes Only te verplaatsen, selecteer de snap of het verhaal om het op volledig scherm te bekijken.
  3. Tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van de snap of het verhaal.
  4. Tik op Hide Snap (My Eyes Only).
  5. Tik op Verplaatsen.

    Image
    Image
  6. Als je snaps of verhalen in bulk naar My Eyes Only wilt verplaatsen, tik je op het omcirkelde vinkje in de rechterbovenhoek van Herinneringen.
  7. Tik op de cirkel in de rechterbenedenhoek van alle snaps of verhalen die je wilt verplaatsen. Als je erop tikt, worden er blauwe en witte vinkjes weergegeven om aan te geven dat je ze hebt geselecteerd.
  8. Tik op Snaps verbergen (alleen My Eyes).

    Image
    Image
  9. Tik op Verplaatsen.

    Tip

    Om snaps/verhalen van My Eyes Only terug te zetten naar Memories, ga je naar My Eyes Only door je toegangscode/wachtwoordzin in te voeren, tik je op een snap of verhaal, tik je op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Snaps zichtbaar maken Je kunt dit ook in bulk doen vanuit My Eyes Only door op het omcirkelde vinkje in de rechterbovenhoek te tikken, selecteer de snaps/stories die u wilt terugzetten en tik onderaan op Unhide.

Aanbevolen: