Dropbox: een gratis account voor online bestandsopslag

Inhoudsopgave:

Dropbox: een gratis account voor online bestandsopslag
Dropbox: een gratis account voor online bestandsopslag
Anonim

Iedereen begint met 2 GB gratis online opslagruimte bij aanmelding bij Dropbox. Er zijn talloze manieren waarop u meer ruimte kunt krijgen, sommige eenvoudig en andere wat meer tijdrovend. In totaal kun je met Dropbox ongeveer 18 GB gratis opslagruimte krijgen.

Je kunt bestanden op verschillende apparaten bekijken en uploaden en hele mappen met iedereen delen. Blijf lezen voor meer details over deze service.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • 2 GB instant vrije ruimte wordt toegewezen aan elke gebruiker
  • Desktop en mobiele app
  • Kan de upload-/downloadbandbreedte van bestandsoverdrachten beperken
  • Deel bestanden en mappen met iedereen

Wat we niet leuk vinden

Gedeelde mappen worden voor één dag gedeactiveerd als het verkeer op een bepaalde dag meer dan 20 GB bedraagt

Hier zijn enkele andere details:

  • Geen uploadlimiet voor bestandsgrootte bij gebruik van de desktopsoftware
  • Kan verwijderde bestanden herstellen tot 30 dagen nadat ze zijn verwijderd
  • Houd eenvoudig gedeelde bestanden en mappen bij vanaf één pagina
  • Gedeelde bestanden kunnen worden gedownload als ZIP-bestand

Bestanden delen met Dropbox

Afzonderlijke bestanden of hele mappen kunnen worden gedeeld met Dropbox, zonder dat de ontvanger een account hoeft te hebben.

Ontvangers kunnen een hele map downloaden naar hun eigen computer als een ZIP-bestand, en ook commentaar geven op de bestanden.

Bottom Line

Gebruikers van Windows, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone/Tablets en Kindle Fire kunnen allemaal genieten van het gebruik van Dropbox met de Dropbox-desktopapps en mobiele Dropbox-apps.

Gedachten over Dropbox

Dropbox is een van onze favoriete gratis cloudopslagservices, vooral vanwege het gebruiksgemak. Je kunt bestanden eenvoudig naar je Dropbox-map slepen om ze meteen naar je account te uploaden. Je kunt ook hele mappen met iedereen delen, zelfs die zonder Dropbox-accounts.

In tegenstelling tot vergelijkbare online opslagservices, kan Dropbox de bandbreedte die het gebruikt bij het uploaden of downloaden van bestanden via de desktopsoftware beperken. Dit helpt enorm als je Dropbox vaak gebruikt en niet wilt dat je netwerk traag wordt.

We genieten enorm van de mobiele app, omdat je hiermee automatisch al je foto's naar je Dropbox-account kunt uploaden, zodat ze zichtbaar zijn op je desktop of op internet wanneer je inlogt op je account.

In de webversie van Dropbox kun je zelfs Microsoft Office-bestanden bewerken zonder ze te hoeven downloaden en openen in het Office-programma op je computer. Dit werkt door uw documenten te openen in Microsoft Office Online om al uw bewerkingen rechtstreeks vanuit uw browser uit te voeren.

We gebruiken Dropbox al heel lang en het is gewoon te gebruiksvriendelijk om het nu te laten vallen. Hoewel het jammer is dat de opslagruimte voor het begin wat lager begint dan bij vergelijkbare services, zijn er enkele heel gemakkelijke manieren om snel een stootje te krijgen als je bijna leeg raakt.

Aanbevolen: