Hoe laad je je Nintendo Switch Joy-Cons op

Inhoudsopgave:

Hoe laad je je Nintendo Switch Joy-Cons op
Hoe laad je je Nintendo Switch Joy-Cons op
Anonim

Dit artikel legt uit hoe je je Nintendo Switch Joy-Cons kunt opladen. Afhankelijk van de accessoires die je bezit, of als je wilt blijven spelen terwijl ze worden opgeladen, heb je eenvoudige opties.

Laad de Joy-Cons op terwijl deze is aangesloten op de Switch

De gemakkelijkste manier om de Joy-Cons op te laden, is door ze aan te sluiten op je Nintendo Switch. En je kunt het dock of de AC-adapter gebruiken die bij je game-eenheid is geleverd om de Switch en controllers op te laden. Schuif je Joy-Cons in de zijkanten totdat ze klikken. Gebruik dan een van de volgende opties.

Gebruik het Nintendo Switch-oplaadstation

Het dock dat bij je Nintendo Switch wordt geleverd, geeft je een gemakkelijke manier om alles opgeladen te houden. En het is ideaal als u geen game speelt om het apparaat in deze oplader te houden, zodat het klaar is voor gebruik wanneer u dat wel bent.

Zorg ervoor dat het dock is aangesloten op een stopcontact met behulp van de AC-adapter, uw Joy-Cons zijn aangesloten op de Switch en plaats het apparaat vervolgens in het dock.

Image
Image

Je ziet kort het batterijniveau in de linkerbovenhoek van het Switch-scherm in het groen. Je zou ook een groen licht moeten zien linksonder aan de voorkant van het dock.

Bottom Line

Als je de draagbare modus gebruikt, kun je het apparaat en de Joy-Cons opladen zonder het dock. Sluit de USB-stekker voor de AC-adapter aan op de USB-poort aan de onderkant van de Switch. Steek vervolgens de adapter in een stopcontact.

Laad de Joy-Cons op met een oplaadgreep

De handgreep die bij je Nintendo Switch wordt geleverd, biedt geen oplaadfunctie. Maar u kunt wel investeren in oplaadgrip die wordt verkocht door Nintendo en andere externe retailers.

Schuif je Joy-Cons in de zijkanten van de handgreep, net zoals je ze in de Switch zelf zou schuiven. Gebruik de USB-connector of een AC-adapter om de handgreep op te laden, volgens de instructies van de fabrikant voor het accessoire.

Afhankelijk van de oplaadgreep die je koopt, zie je mogelijk een oplaadindicator die oplicht wanneer de Joy-Cons worden opgeladen of volledig zijn opgeladen

Het leuke van de oplaadgreep is dat je games kunt blijven spelen wanneer je Joy-Cons oplaadt.

Laad de Joy-Cons op met een Joy-Con-oplaadstation

Net als de oplaadgreep, kun je een oplaadstation kopen, speciaal voor de Joy-Cons van Nintendo of een externe verkoper. Het mooie van dit accessoire is dat je meer dan één set Joy-Cons tegelijk kunt opladen. Je kunt er ook een vinden die een paar Joy-Cons en de Pro Controller van stroom kan voorzien.

Schuif je Joy-Cons in het dock en sluit de oplader aan via een USB-kabel of stroombron volgens de instructies van de fabrikant. Afhankelijk van degene die je koopt, zie je mogelijk lichtindicatoren voor opladen en volledig opgeladen.

Image
Image

Wanneer de Joy-Cons zijn opgeladen, schuif je ze terug in de Nintendo Switch.

Controleer de batterijniveaus van de Joy-Con-controller

Als je bang bent dat de batterij van je Joy-Cons bijna leeg is, kun je het niveau ervan controleren op je Nintendo Switch.

  1. Op het startscherm van je Switch, tik of navigeer naar en selecteer Controllers.

    Image
    Image
  2. Aan de linkerkant zie je de batterijniveaus voor elke Joy-Con aan de linker- en rechterkant van het apparaat. (Je ziet ook het batterijniveau voor de Switch in het midden.) Dus als die niveaus laag worden, wil je ze misschien opladen.

    Image
    Image
  3. Tik op Sluiten als je klaar bent.

Blijf opgeladen

Het duurt ongeveer 3,5 uur om de Joy-Con-controllers volledig op te laden.

Je kunt gebruiken wat er in de doos zat om je Joy-Cons op te laden met de Switch of een apart accessoire kopen om ofwel op te laden terwijl je speelt of meer dan één set controllers.

Aanbevolen: