Apple Pencil 2 zorgde ervoor dat ik nog meer van mijn iPad hield

Inhoudsopgave:

Apple Pencil 2 zorgde ervoor dat ik nog meer van mijn iPad hield
Apple Pencil 2 zorgde ervoor dat ik nog meer van mijn iPad hield
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De volledig draadloze en magnetische mogelijkheden maken het gemakkelijk te koppelen en op te laden met iPads.
  • Het potlood maakt het maken van aantekeningen gemakkelijker, of het nu digitaal met de hand geschreven is of geconverteerd naar getypt.
  • De gratis gravure voegt een mooi persoonlijk tintje toe.
Image
Image

De Apple Pencil van de tweede generatie is meer dan alleen een digitale stylus; het is een noodzaak als je verlangt naar een betere iPad-ervaring.

Toen ik in 2013 mijn eerste iPad kocht, pakte ik de iPad mini. Maar toen ik besloot mijn mini te upgraden voor een 11-inch iPad Pro van de tweede generatie, was de toevoeging van de Apple Pencil een uitzonderlijke toevoeging.

Ik vind het heerlijk om een Apple Pencil bij de hand te hebben omdat mijn iPad Pro op een Magic Keyboard zit, dus de ruimte hebben om te schrijven en dingen te verplaatsen met het potlood was veel gemakkelijker en comfortabeler.

Het is nu mogelijk om te functioneren zonder een Apple Pencil, maar je zult er geen spijt van krijgen als je er een aanschaft. Velen geloven dat Apple Pencils voornamelijk voor kunstenaars zijn, maar dat is niet waar. U kunt ook handgeschreven notities maken, foto's bewerken en PDF's markeren.

Een korte geschiedenis

De Apple Pencil van de eerste generatie kwam uit in november 2015 en die versie was gekoppeld aan iPads en werd opgeladen met een bliksemkabel. De oplaadpoort van het product rustte onder een kleine dop aan de onderkant van het potlood, die ik de meeste van mijn collega's zag verliezen, waardoor de poort zichtbaar bleef.

Die versie van de Pencil blijft compatibel met alle iPads die Apple momenteel te koop heeft.

Al met al was het kopen van een Apple Pencil een goede investering. Misschien zal het me op een dag inspireren om watop te pakken

De Apple Pencil van de tweede generatie kwam in november 2018 op de markt en is de meest actuele versie in de digitale styluscollectie van Apple. Deze versie is draadloos en koppelt en laadt via een magnetische verbinding met iPads. Je kunt ook dubbeltikken op de actieknop, verborgen aan de gladde kant van het potlood, om van gereedschap te wisselen.

In tegenstelling tot zijn voorganger is de Apple Pencil van de tweede generatie alleen compatibel met de iPad Air van de vierde generatie, de derde en vierde generatie van de 12,9-inch iPad Pro en de eerste en tweede generatie van de 11-inch iPad Pro.

Beide versies van de Apple Pencil hebben een aantal lag-control-mogelijkheden en kantel- en drukgevoeligheid, om zoveel mogelijk op potloodgebruik te lijken.

De belangrijkste voordelen

Ben ik de enige die mijn Apple Pencil probeert om te draaien om de gum te gebruiken die er niet is? Dat is hoe betrokken ik ben met de Apple Pencil. Ik vergeet vaak dat het geen "echt" potlood is.

Ik haat het om overal op het iPad-scherm vingerafdrukken te zien, dus gebruik ik mijn Apple Pencil om handgeschreven notities te maken, een dagboek bij te houden en veel te veel Mahjong te spelen. Ik heb mijn Apple Pencil-instellingen voor dubbeltikken ingesteld om te schakelen tussen een eenvoudige potloodkop en de gum.

Ik heb ook de mogelijkheid om aantekeningen te maken tijdens het maken van aantekeningen, waardoor ik notities met de hand kan schrijven en ze in tekst kan omzetten. Ik zet deze mogelijkheid meestal uit als ik een dagboek in Evernote schrijf, waardoor ik meer vrijheid heb om een beetje te tekenen.

Image
Image

Met de magnetische verbinding blijft mijn Apple Pencil meestal tot 100% opgeladen, en als ik mijn potlood op mijn iPad bevestig, kan ik precies zien hoeveel batterij er nog over is.

Bij het schakelen tussen tools vind ik het leuk hoe mijn iPad een kleine afbeelding onder aan het scherm weergeeft die laat zien wat ik gebruik. Zelfs hiermee heb ik nog steeds per ongeluk geprobeerd te schrijven met de gum in plaats van met het potlood.

Helaas ben ik geen artiest, dus ik heb mijn Apple Pencil niet gebruikt voor andere tekeningen dan gewone doodles. Ik heb het echter gebruikt om te genieten van enkele digitale kleurboeken voor volwassenen, zoals de Pigment-app.

Image
Image

Een ander leuk voordeel van de Apple Pencil van de tweede generatie is dat een aankoop van een van deze wordt geleverd met gratis gravure. Ik besloot de mijne te markeren met mijn sociale-mediahandvat.

Sommige dingen die Apple Pencil niet doet

Hoewel ik vooral tevreden ben met de Apple Pencil van de tweede generatie, zijn er nog steeds een aantal dingen die ik mezelf moet herinneren tijdens het gebruik ervan.

De Apple Pencil werkt niet als een vinger op de iPad; het kan elkaar niet aanraken zoals vingers dat kunnen, dus hoewel ik mijn potlood kan gebruiken om te scrollen, kan ik het niet gebruiken om weg te vegen van schermen.

Het is ook niet compatibel met elke app. Ik was er een beetje kapot van toen ik ontdekte dat het niet zou werken met het Harry Potter Hogwarts Mystery-spel.

Al met al was het kopen van een Apple Pencil een goede investering. Misschien zal het me ooit inspireren om een paar zeer beginnende tekenlessen te nemen.

Aanbevolen: