Hiway nylon gevlochten bliksemkabel: ook duurzaam en stijlvol

Inhoudsopgave:

Hiway nylon gevlochten bliksemkabel: ook duurzaam en stijlvol
Hiway nylon gevlochten bliksemkabel: ook duurzaam en stijlvol
Anonim

Bottom Line

De Hiway nylon gevlochten Lightning-kabel is een goedkope optie voor de gepatenteerde Apple Lightning-kabel, met een beetje designflair en vergelijkbare prestaties als de originele kabel.

Hiway nylon gevlochten bliksemkabel

Image
Image

Als je een iPhone-gebruiker bent en je wilt een visueel interessanter en zwaarder alternatief voor de traditionele witte Apple Lightning-kabel, dan biedt de Hiway nylon gevlochten Lightning-kabel sterke prestaties en meer ontwerpinteresse. Net als een Apple Lightning-kabel kan hij worden aangesloten op de USB-poort van uw MacBook of Macbook Pro, worden opgeladen en gegevens gesynchroniseerd en is hij breed compatibel met iOS-apparaten. Ik gebruikte dit accessoire als mijn primaire oplaadsnoer om twee verschillende iPhones gedurende een paar dagen van stroom te voorzien, en het presteerde over het algemeen solide.

Ontwerp en duurzaamheid: stevig en klitvrij

Oplaadkabels van welke aard dan ook kunnen last hebben van irritante knopen en klitten. Het 6-voet gevlochten nylon koord is een goede manier om deze problemen te bestrijden. Het is lang genoeg om achter planken of verafgelegen verkooppunten uit te rekken zonder erin te slagen om zichzelf te wikkelen. Er is ook een behoorlijk substantieel gevoel aan beide uiteinden van de kabel. Het trekken en plaatsen van deze onderdelen in apparaten en oplaadpoorten voelt niet precair en draagt niet bij aan het rafelen of verzwakken van kabels, en dat is hoe gepatenteerde Apple Lightning-kabels in de loop van de tijd kunnen aanvoelen.

Binnen een paar dagen kon het met dit Lightning-snoer elke buiging en manipulatie weerstaan.

De fabrikant beweert ook dat dit snoer hittebestendig is en andere strenge duurzaamheidstests heeft ondergaan voor stekkers, extreme temperaturen en buigen. Binnen een paar dagen met dit Lightning-koord hield het al mijn buigingen en manipulaties vol. Ik ging er niet voorzichtig mee om en het deed zijn werk.

Image
Image

Oplaadsnelheid: Niet bliksemsnel, maar goed genoeg

Ik heb dit snoer gebruikt met een Anker USB-wandoplader van 60 watt met individuele poorten die een maximale output van 5 volt/2,4 ampère ondersteunen. De iPhone 6S laadde van volledig leeg tot 100% op ongeveer 2,75 uur, beide keren dat ik hem oplaadde met de Hiway Lightning-kabel. Dat is langzamer dan de prestaties die ik zie van de gepatenteerde iPhone Lightning-kabel, die constant 2,5 uur duurt.

Je krijgt geen next-level oplaadprestaties, maar het is bijna net zo goed als het origineel.

Ik heb deze kabel ook een paar keer getest met een iPhone 7 Plus, opladen in stappen van 1 uur, en een uur opladen zou het consequent van 10 procent naar 75 procent brengen. U krijgt geen laadprestaties van het volgende niveau met deze kabel, maar hij zal bijna net zo goed zijn als het originele accessoire.

Image
Image

Prijs: betaalbaar maar niet MFi-gecertificeerd

De Hiway Nylon Braided Lightning wordt geleverd in een drie-pack van 1,8 meter lange kabels voor ongeveer $ 10. Dat is een aantrekkelijke prijs voor drie goed functionerende kabels. Het enige voorbehoud bij deze spotprijs is echter dat dit snoer niet MFi-gecertificeerd is, wat betekent dat het niet het keurmerk van Apple heeft dat het voldoet aan de nalevingsvereisten van het merk.

Als je het goed vindt om $ 10 uit te geven voor snoeren die lijken alsof ze de rol goed spelen, maar geen garantie bieden voor betrouwbaarheid, dan is dit geen belachelijke som om te betalen. Helaas, als deze kabels defect raken, is er geen garantiedekking. Voor $ 19 meer zou je kunnen betalen voor de officiële Apple Lightning-kabel van 1,8 meter lang. Maar als u tegen die prijs weigert en bereid bent het risico te nemen, is dit geen duur risico om te nemen, afhankelijk van uw standpunt.

Hiway Nylon gevlochten Lightning-kabel versus PCLOCS iPhone Lightning-kabel

Als u liever ongeveer $ 10 beta alt voor een Lightning-kabelset van drie stuks die MFi-gecertificeerd is, is de PCLOCS iPhone Lightning-kabel verkrijgbaar in drie verschillende lengtes: 3 voet, 6 voet en 9 voet. Voor ongeveer $ 1,50 meer dan de Hiway-kabel krijgt u levenslange kwaliteitsgarantie. Dit product heeft hetzelfde uiterlijk van goudgevlochten nylon en dezelfde dikke koperdraadconstructie, maar u krijgt mogelijk iets snellere oplaadprestaties omdat de PCLOCS-snoeren zijn geclassificeerd voor een maximale laadsnelheid van 2,4 ampère versus een maximum van 2,1 ampère van de Hiway.

Een betaalbare en aantrekkelijke knock-off Lightning-kabel

De Hiway nylon gevlochten Lightning-kabel is langer, goedkoper en stijlvoller dan de officiële, standaard 3 meter lange iPhone Lightning-kabel. Maar hoewel het bijna dezelfde oplaadprestaties en een steviger gevoel biedt, is er geen garantie dat het lang meegaat.

Specs

  • Productnaam Nylon gevlochten bliksemkabel
  • Product Merk Hiway
  • SKU B07NXRK6BF
  • Prijs $10.00
  • Compatibiliteit iPhone, iPad, iPod
  • Kabeltype USB 2.0, Lightning
  • Kabellengte 6 voet
  • Bouwmateriaal Gevlochten nylon, aluminiumlegering, vlambestendig PVC
  • Garantie Geen

Aanbevolen: