Anker PowerLine+ Lightning Cable Review: een premium, gevlochten oplaadkabel

Inhoudsopgave:

Anker PowerLine+ Lightning Cable Review: een premium, gevlochten oplaadkabel
Anker PowerLine+ Lightning Cable Review: een premium, gevlochten oplaadkabel
Anonim

Bottom Line

We waren onder de indruk van zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van de 1,80 meter lange Anker PowerLine+ Lightning-kabel. Het is het ietwat hoge prijskaartje zeker waard.

Anker PowerLine

Image
Image

We hebben de Anker PowerLine+ gekocht zodat onze deskundige reviewer hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Ondanks zijn eenvoud is de Anker PowerLine+ een Lightning-kabel die de verwachtingen voor zo'n eenvoudig product overtreft. Het is duurzaam, ziet er beter uit, heeft meer functies en is goedkoper dan de officiële kabel van Apple. De Powerline+ biedt misschien wel een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen die er zijn, met veel duurzaamheid, tonnen betrouwbaarheid en zelfs een paar verrassingen.

Image
Image

Design: Uniek en opvallend of strak en minimaal is jouw keuze

Er v alt niet veel te zeggen over het ontwerp: aan het ene uiteinde van de kabel bevindt zich een standaard USB-A-poort en aan het andere uiteinde bevindt zich de Lightning-connector. Daartussenin zie je de meeste visuele aanwijzingen. De Anker PowerLine+ is in de eerste plaats een gevlochten kabel die een aantal duurzaamheidsimplicaties heeft die we in de volgende sectie zullen bespreken. Dat onderscheidt het al van de platte rubberen textuur van de standaard oplaadkabel van Apple.

Je kunt het gemiddelde wit krijgen, maar je kunt ook een grijs-zwart schema kiezen, een glitzier gouden thema, of degene die we hebben getest - een overwegend rode kabel met een vleugje zwart aan beide uiteinden. Hoewel het leuk is om zoveel kleuren te zien, zouden we willen dat ze het hadden uitgebreid tot nog meer, misschien zelfs de hele familie om bij de iPhone XR te passen. De gevlochten textuur zorgt voor een prettig gevoel, terwijl de subtiel metalen strip die elk van de connectoren flankeert (compleet met Anker-logo), het een unieke futuristische look geeft.

Duurzaamheid en bouwkwaliteit: doordacht, maar niet gimmicky

Het is interessant om te zien hoe ver de fabrikanten van Lightning-kabels zijn gegaan om het concept van duurzaamheid in hun kabels op te nemen. De Anker PowerLine+ bevindt zich in het midden van het PowerLine-assortiment en biedt tot 6.000 bochten voordat het fa alt (vermoedelijk gebaseerd op fabriekstests). Ter perspectief: de vernieuwde PowerLine II geeft je meer dan 12.000 bochten. We hebben geen officiële maatstaf voor wat dit in het echte leven betekent, maar Anker hangt zijn hoed af van het feit dat deze kabel zes keer langer meegaat dan andere.

Het is gecoat in wat Anker "dubbel nylon vlechten en precisielaserlassen" noemt, en het voelt echt alsof het beschermt tegen buigen en draaien, knijpen en uitrekken.

We hebben een week of twee met onze PowerLine+ doorgebracht, dus we konden het 6000-bochtpunt niet testen, en we weten ook niet hoe het presteert ten opzichte van de officiële Apple Lightning-kabel. Anekdotisch voelt de kabel erg sterk en substantieel aan. Het is gecoat in wat Anker "dubbel nylon vlechten en precisielaserlassen" noemt, waardoor het voelt alsof het beschermt tegen buigen en draaien, knijpen en strekken. De aandacht voor detail hier is belangrijk omdat het een van de belangrijkste verkoopargumenten is tegen de officiële kabel.

Image
Image

Oplaadsnelheid: komt overeen met de verwachtingen

In het geval van laadsnelheid is geen nieuws eerlijk goed nieuws. De laadsnelheid wordt meestal bepaald door het wattage van de power brick die je met de kabel gebruikt. Er zijn enkele overwegingen met goedkope kabels of ze bestand zijn tegen hogere spanningen, maar we hebben de Anker PowerLine+ gebruikt op een standaard 12W iPad-adapter en een standaard draagbare oplader. Het werkte voor beide goed.

De kabel is MFi-gecertificeerd en lijkt het Apple-keurmerk te hebben gekregen om te werken met elk Lightning-ondersteund Apple-apparaat

Het wordt ook geleverd met een premium aanvoelende doek en heeft een draagtas in portfoliostijl met een suède-achtige binnenkant en een klittenbandlus om de kabel veilig te houden. Het is belangrijk op te merken dat u niet de volledige snellaadmogelijkheden van de nieuwste iPhones krijgt zonder een USB-C-naar-Lightning-kabel, maar u kunt hogere snelheden krijgen met de iPad-steen. Een laatste opmerking over dit punt, de kabel is MFi-gecertificeerd en ontvangt het Apple-zegel voor goedkeuring om te werken met elk Lightning-ondersteund Apple-apparaat. Uiteindelijk zal dit het werk doen voor degenen in het Apple-ecosysteem.

Image
Image

Kenmerken en accessoires: toeters en bellen geschikt voor de premium build

Je kunt functies zien als een allesomvattende categorie. Zoals we al zeiden, is er niet veel te zeggen over Lightning-kabels. Als ze je telefoon voldoende opladen en ze duurzaam genoeg aanvoelen om lang mee te gaan, zijn dat echt de meeste vereisten. De PowerLine+ heeft alle duurzaamheid en stabiliteit die nodig is, maar biedt ook een paar extra voordelen.

Ten eerste, op 6 voet lang, het is een geweldige lengte voor een kabel. We ontdekten dat de kabels van 3 voet die bij iPhones worden geleverd net iets te kort zijn, maar iets van 9 of 10 voet is te lang om draagbaar te zijn. Dit biedt een mooie balans. Het wordt ook geleverd met een premium aanvoelende doek en heeft een draagtas in portfoliostijl met een suède-achtige binnenkant en een klittenbandlus om de kabel veilig te houden. Dit is zowel een manier om je kabel mee te nemen/in onze tas te bewaren als om hem op de juiste lengte opgerold te houden.

Het wordt ook geleverd met een premium aanvoelende doek en heeft een draagtas in portfoliostijl met een suède-achtige binnenkant en een klittenbandlus om de kabel vast te houden.

Anker beweert dat je de lus kunt gebruiken om de lengte van de kabel aan te passen, ogenschijnlijk door alleen de hoeveelheid kabel uit te trekken die je wilt en het overtollige opgerold in de behuizing te laten. De koffer is echt bedoeld voor opslag en kabelbeheer, niet als een "lengteverfijner". Maar het is echt leuk om het hier te zien, want normaal gesproken krijg je niet veel meer dan een kabelbinder met een oplaadsnoer.

Bottom Line

Voor $ 17,99 (adviesprijs) is de prijs echt goed voor deze oplaadkabel. En dat is een belangrijk punt - Anker heeft veel als het gaat om hun producten. Ze geven je een premium gevoel van een redelijk gerespecteerd merk, en ze doen het tegen objectief betaalbare prijzen. Op het moment van schrijven kun je de PowerLine + in de 6-voet variant voor ongeveer $ 18 ophalen, wat geweldig is in vergelijking met de $ 19 die je beta alt voor de officiële 3-voet variant van Apple, zonder de premium build of accessoires. Het is niet de goedkoopste kabel die er is, maar hij biedt een solide waarde.

Concurrentie: Tal van opties van derden

AmazonBasics: De look en feel komt het dichtst in de buurt van AmazonBasics, maar je zult een deel van de pasvorm en afwerking opofferen voor de lagere prijs.

Apple (officieel): Hoewel veel kabels van derden technisch "gecertificeerd" zijn als je je zorgen maakt over de officiële compatibiliteit, ga dan voor het duurdere, minder duurzame origineel van Appel.

Ankoda Braide: Veel van deze kabels voelen aan als reskins van Anker-producten, maar u kunt veel waar voor uw geld krijgen met de multi-packs van Ankoda.

Een duurzame, veelzijdige Lightning-kabel voor een eerlijke prijs

De Anker PowerLine+ is een geweldige Lightning-kabel, met ongeveer zoveel toeters en bellen als je maar kunt hopen. Er is een draagtas van suède aan de binnenkant die een stijlvolle verweerde look heeft. De kabel zelf is mooi rood en lijkt erg duurzaam. Bovendien doet het wat het moet doen heel goed, en biedt het een stabiele, solide lading.

Specs

  • Productnaam PowerLine
  • Product Merk Anker
  • MPN B06X9HB9KB
  • Prijs $17.99
  • Gewicht 1,6 oz.
  • Kleur Zwart of Rood
  • Levensduur batterij Lengte 3 ft
  • Bouwmateriaal Rubber
  • MFI-gecertificeerd Ja
  • Garantie 1 jaar, 3 bij registratie

Aanbevolen: