De 7 beste grootformaatprinters van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste grootformaatprinters van 2022
De 7 beste grootformaatprinters van 2022
Anonim

Of u nu grootformaatafdrukken of een bulkafdruktaak nodig heeft, de beste grootformaatprinters zijn de machines waarmee u uw zaken kunt regelen. Behalve dat u buiten de conventionele marges van 8.5x11 kunt afdrukken, bieden printers zoals de Brother MFCJ6935 bij Amazon opmerkelijk hoge afdruksnelheden, waardoor u tot 20 pagina's per minuut kunt produceren.

Hoewel snelheid en onconventionele formaatondersteuning belangrijke factoren zijn om te overwegen, zijn enkele andere dingen om in gedachten te houden de grootte en connectiviteit. Printers zoals de Epson Expression Photo HD XP-15000 bij Amazon hebben een uitstekende capaciteit, maar kunnen een enorme voetafdruk innemen. Gelukkig betekent draadloze connectiviteit dat u de grootste printers kunt verplaatsen naar handige locaties in uw kantoor, waardoor ze ideaal zijn voor samenwerking.

De beste grootformaatprinters zijn zeker niet per se perfect voor elke taak en hebben de neiging om hun waarde te tonen wanneer ze vaker worden gebruikt. Dus als u op zoek bent naar een enkelvoudige taak, wilt u misschien de voor- en nadelen van digitaal printen afwegen om uzelf snel geld te besparen.

Beste algemeen: Brother MFC-J6945DW

Image
Image

De 6945, ook uit de MFC-lijn van Brother, is een alles-in-één, dus hij geeft je niet dezelfde belachelijk scherpe, eersteklas afdrukkwaliteiten als sommige op foto's gefocuste apparaten, maar je kunt werken met meer media tot 11 x 17. Er is een capaciteit van 50 vel waarmee u ook dubbelzijdige taken kunt afdrukken, en u kunt enveloppen en kaarten bedrukken. De snelheden zijn ook supersnel, met respectievelijk 20 ppm en 22 ppm voor kleur en zwart-wit. Brother beweert dat je met de inktefficiëntie minder dan één cent voor elke pagina uitgeeft (wat goed is, vanwege hoe snel die pagina's eruit vliegen). Het wordt allemaal ook mogelijk gemaakt door Amazon's Auto Replenishment, dat automatisch een bestelling plaatst voor nieuwe inkt wanneer dat nodig is, via de Wi-Fi-verbinding.

Beste randloos: Canon PIXMA iP8720

Image
Image

De i8720 uit de Pixma-lijn van Canon is ingesteld om volledig randloze media af te drukken, waardoor je prints van studiokwaliteit van al je fotoprojecten kunt maken. Het is geen verrassing dat een bedrijf als Canon deze functie centraal heeft gesteld. Natuurlijk kunt u media afdrukken tot 13 x 9 inch, wat u echte flexibiliteit geeft voor het afdrukken van folders en grootformaatopdrachten. Bovendien is de resolutie vrijwel ongeëvenaard, met 600 x 600 ppi voor zwart-witfoto's en 9600 x 2400 voor kleur, wat bijdraagt aan de eersteklas uitvoer.

De functionaliteit zelf is ook echt naadloos, met Canon's AirPrint-app voor eenvoudige verbinding met je telefoon, tablet of andere mobiele apparaten. Het is een geweldige functie omdat je jezelf niet hoeft te laten vastlopen met de gebruikelijke driverinstallatie en "hoe krijg ik dit om af te drukken?" shuffle van oude-stijl eenheden. Je kunt hem ook bedienen via het 3-inch LCD-scherm aan boord. Het wordt allemaal geleverd in een slanke zwarte kleine eenheid en ziet er geweldig uit in uw fotostudio thuis.

Beste capaciteit: Brother MFCJ6930DW

Image
Image

Qua betaalbaarheid is Brother een merk dat je echt niet kunt verslaan in het printerspel. De MFCJ6930 is de nieuwste in een lange reeks all-in-ones die grootformaat afdruktaken tot 11 x 17-inch pagina's bieden. Er is een invoerlade voor 50 vel voor het afdrukken van volledige kopieën voor en achter, wat geweldig zou zijn voor pakketten. De glasplaat van de scanner heeft het formaat van een grootboek, dus u kunt dat grote formaat ook meenemen naar de scanner-kopieerfunctie.

Er is een 3,7-inch kleurenscherm waarmee u rechtstreeks vanuit bepaalde services zoals Dropbox en Google Drive kunt afdrukken (samen met uitbreidbare cloud-apps rechtstreeks van Brother). De printer is compatibel met inktcartridges met een superhoog rendement, wat geweldig is omdat er een dubbele lade voor 500 vel is, zodat u een taak van elk formaat kunt afdrukken zonder dat de capaciteit u vertraagt.

En die enorme taken zullen je ook niet eeuwig kosten, want er is een snelheid van 20/22 ppm (respectievelijk voor kleur en zwart-wit), wat even indrukwekkend is voor vrijwel alle andere printers op de markt. markt nu. Het maakt allemaal verbinding via draadloos of ethernet, dus u zult geen problemen ondervinden om naadloos taken naar het apparaat te verzenden. Rond dat af met een vrij kleine voetafdruk, en het apparaat zelf past geweldig in uw thuiskantoor.

Beste voor creatievelingen: Canon TS9521C Wireless Crafting Printer

Image
Image

De Canon TS9521C Wireless Crafting Printer is een alles-in-één printer die speciaal is ontworpen voor creatieve projecten. Als het om kleurenprints gaat, krijgt dit model echt de kans om te schitteren; het produceert verbluffende foto's en behoudt hun levendige kleuren met Canon's ChromaLife100-inkt. Bovendien is de printer voorgeprogrammeerd met 40 patroonachtergronden, perfect voor scrapbooking en andere artistieke inspanningen. De TS9521C ondersteunt verschillende papierformaten, van 3,5 x 3,5 inch tot 12 x 12 inch, en biedt ook randloos printen. Deze grootformaat all-in-one printer is opmerkelijk veelzijdig, klaar om een groot aantal verschillende projecten aan te kunnen, waaronder boekjes, pamfletten, wenskaarten, fotocollages en meer.

Net als andere leden van de TS-serie, beschikt de TS9521C over een sterke draadloze verbinding, waardoor je gemakkelijk printopdrachten kunt versturen vanaf een laptop, tablet of telefoon. Als alternatief kunt u ook documenten afdrukken vanaf een standaard SD-kaart. Het 4,3-inch LCD-scherm maakt het gemakkelijk om de instellingen van de printer te configureren en is ook compatibel met Amazon Alexa. Het enige nadeel is de snelheid: de TS9521C heeft een afdruksnelheid van 10 kleurenpagina's per minuut en 15 pagina's in zwart-wit. Hoewel dit model niet bekend staat om zijn snelheid, compenseert het dit zeker met de beeldkwaliteit.

Beste kantoor: HP OfficeJet Pro 7740

Image
Image

De OfficeJet Pro 7740 biedt afdrukken op volledig grootformaat, afdruksnelheden tot 22 ppm, ethernet- en draadloze verbinding, slimme app-functionaliteit en een ingebouwd 2,65-inch kleurenscherm. Het heeft ook kantoorvriendelijke functies die geschikt zijn voor een supergroot aantal afdruktaken. We hebben het over dubbelzijdig printen (bijvoorbeeld voor full-bleed brochures) en het verdubbelen van de traycapaciteit van sommige concurrenten. Die extra functies kunnen u misschien een hogere premie kosten, maar zullen vruchten afwerpen in uw vermogen om gemakkelijk grote sets posters, folders of andere grootformaat media af te drukken.

Beste connectiviteit: Canon TS9520

Image
Image

De Canon Pixma TS9520 is een kleine grootformaat printer die perfect is voor thuiskantoren. Hoewel het de capaciteit en afdrukkracht van sommige van de grotere modellen op onze lijst mist, maakt de bescheiden voetafdruk het ideaal voor zelfs de meest bescheiden thuiswerkomgevingen. Met een afmeting van slechts 18,5 x 14,5 x 7,6, condenseert deze printer veel van dezelfde functies als andere printers op onze lijst in een fractie van de ruimte.

Deze printer is in staat om documenten tot 11x17 inch af te drukken met een snelheid tot 15 ppm en is niet traag als het gaat om efficiëntie. de capaciteit van 100 vel is iets lager dan die van de concurrentie, maar dit helpt de TS9520 zijn bescheiden formaat te behouden.

Waar de TS9520 echt uitblinkt, is de connectiviteit, waardoor je taken draadloos kunt printen vanaf je desktop of via automatiseringshubs zoals Alexa of Google Home. De printer heeft zelfs een SD-kaartsleuf, zodat u foto's rechtstreeks vanaf de geheugenkaart van uw camera kunt afdrukken.

Beste thuiswerk: HP OfficeJet Pro 8035

Image
Image

De HP OfficeJet-lijn is een hoofdbestanddeel van het thuis- (of universiteits)kantoor, dus het is geen verrassing dat deze zijn weg naar een toppositie op onze lijst met grootformaatapparaten heeft gevonden. Hij kan pagina's afdrukken tot 11 x 17 (het standaard tabloidformaat), en dat met de beproefde HP OfficeJet-mogelijkheden van kleinere apparaten. Maar het stopt niet bij printen, deze all-in-one kan printopdrachten, kopiëren, faxen en scannen aan. Het heeft draadloze connectiviteit, laat je dubbelzijdig printen en is zelfs naadloos verbonden via HP's krachtigste print-app ooit (waarmee je rechtstreeks vanaf je smartphone kunt scannen en printen met je camera).

Het print razendsnel, met 22 pagina's per minuut voor zwart-wittaken en 18 pagina's per minuut voor kleurendocumenten. Ze hebben een unieke inktbesparende technologie ontwikkeld die belooft u tot 50 procent op inkt te besparen door de bestaande cartridges efficiënter te gebruiken. Er is een 2,65-inch touchscreen voor het bedienen van de printer op het apparaat zelf, en het is compatibel met HP's indrukwekkende inktcartridges met hoog rendement. U kunt zelfs randloze projecten zoals brochures en folders printen, dus die grootformaatopdrachten zijn extra verbluffend en lijken helemaal niet thuis afgedrukt.

Als je compromisloze afdrukprestaties op onconventionele formaten nodig hebt, raden we de Brother MFC-J6945DW ten zeerste aan. Als u echter in een ruimte werkt waar onroerend goed kostbaar is, zoals een thuiskantoor, gaat onze stem naar de Canon TS9520 vanwege zijn bescheiden voetafdruk en veelzijdigheid.

Waar u op moet letten bij een grootformaatprinter

Meerdere papierladen - Als u maar af en toe brede documenten hoeft af te drukken, kunt u geld besparen door een gewone printer te kopen met een bypass-sleuf (waar u extra groot papier kunt invoeren één vel per keer). Als u regelmatig zowel brede als standaarddocumenten afdrukt, zoek dan een printer met meer dan één papierlade.

Scannen - Sommige grootformaatprinters zijn alles-in-één-modellen, wat betekent dat ze ook kunnen scannen. Als u voor een van deze kiest, zorg er dan voor dat deze een automatische documentinvoer (ADF) heeft, een functie waarmee u meerdere pagina's tegelijk kunt laden en deze één voor één in een scanner kunt invoeren. Kies voor ultiem gemak een model met een ADF die beide zijden van uw documenten tegelijk kan scannen.

Connectivity - Grootformaat printers zijn vaak een stuk groter dan normale printers - en ze worden alleen maar groter als je voor een alles-in-één model gaat. Als u niet wilt dat een enorme printer uw hele bureau overneemt, zoek dan naar een printer met Wi-Fi-connectiviteit. Deze functie geeft u veel meer vrijheid bij het kiezen waar u uw printer wilt bewaren.

Aanbevolen: