De 6 beste signaalversterkers voor mobiele telefoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste signaalversterkers voor mobiele telefoons van 2022
De 6 beste signaalversterkers voor mobiele telefoons van 2022
Anonim

Als je geen gsm-signaal hebt, ga dan naar een signaalversterker voor mobiele telefoons. Een booster is een slimme oplossing voor een vervelend probleem. De beste signaalversterkers voor mobiele telefoons helpen zwakke signaalgebieden te verbannen door oproepen en gegevens van uw mobiele provider te ondersteunen. De meeste mensen associëren boosters met woonhuizen. In werkelijkheid zijn signaalversterkers voor mobiele telefoons ook beschikbaar voor kantoorgebouwen, industriële ruimtes en zelfs voertuigen in gebieden waar het mobiele signaal niet in orde is.

Boosters werken door te profiteren van de service die je al hebt. Deze apparaten gebruiken grotere, extra antennes naast de antenne die bij uw telefoon of andere mobiele apparaten wordt geleverd. Houd er rekening mee dat een signaalversterker helpt wanneer het signaal zwak is. Helaas is een booster niet effectief in een dode zone waar er helemaal geen celsignaal is.

Bij het evalueren van signaalversterkers voor mobiele telefoons hebben we het bereik, frequenties, mobiele netwerken, antennes en installatiegemak nauwkeurig onderzocht. Aangezien signaalversterkers alleen werken als je een klein beetje mobiele service hebt, kun je overwegen om eerst een provider te zoeken die beter bij je behoeften past. Duik in onze lijst met de beste mobiele telefoonabonnementen om te bepalen of er een betere optie voor u is. Lees anders verder om de beste signaalversterkers voor mobiele telefoons te zien.

Beste algemeen: SureCall Flare signaalversterkerkit voor mobiele telefoons

Image
Image

Als u op zoek bent naar een betrouwbare booster die een bescheiden huis of kantoor kan dienen, werkt met 4G LTE-frequenties en waarmee meerdere mensen verbinding kunnen maken, is de SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit de perfecte oplossing.

Deze booster is ideaal voor thuis of op kantoor, omdat hij tot 2.500 vierkante voet kan bedekken. Ongeacht de instelling kun je verbinding maken met alle 4G LTE-frequenties in de Verenigde Staten. De Flare Kit ondersteunt met name grote mobiele providers zoals AT&T, Verizon, Sprint en T-Mobile voor uw spraak-, tekst- en databehoeften.

Op elk moment kunnen maximaal acht mensen de booster gebruiken en hun respectieve signalen versterken. Om de signaalsterkte te verhogen of te verlagen, kunt u handmatige versterkingsaanpassingen maken om een bepaalde draadloze band te versterken.

In tegenstelling tot de meeste netwerkapparatuur is de Flare Kit even functioneel als strak. De plastic schaal van de booster voegt een strakke look toe die hem onopvallend maakt, zowel op een boekenplank als in een hoek. Aan de andere kant kan hetzelfde niet gezegd worden voor de omnidirectionele buitenantenne van de Flare Kit. Hoewel ontworpen om bovenal functioneel te zijn, doet het niets af aan het algehele uiterlijk van de booster. Nadat ze de Flare Kit hadden geactiveerd, prezen gebruikers de aanzienlijke vermindering van het aantal verbroken en gemiste oproepen.

Dekkingsgrootte: Tot 2.500 vierkante voet | Compatibele luchtvaartmaatschappijen: alle Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen | Compatibele apparaten: 4G, 5G

"Met een sterk inkomend signaal wordt de SureCall Flare gefactureerd om tot 2.500 vierkante voet dekking van de booster te leveren. In ons huis van 1.800 vierkante voet hield de dekking stand. " - Hayley Prokos, Producttester

Image
Image

Beste voor middelgrote ruimtes: SureCall Fusion4Home Yagi/Whip Kit

Image
Image

SureCall's Fusion4Home Yagi/Whip Kit deelt de meeste opvallende kenmerken van de Flare Kit. De Yagi/Whip Kit biedt een duidelijk en consistent signaal over 4G LTE-netwerken, waardoor uw signaal voor bellen, sms'en en data op Verizon, AT&T, Sprint en meer wordt versterkt. Je hebt niet alleen minder verbroken oproepen en minder sms'jes die niet doorkomen, maar je hoeft ook minder te wachten tot Netflix of je favoriete podcast is gebufferd.

In tegenstelling tot de Flare Kit, beslaat de Fusion4Home Kit nog eens 500 vierkante voet, wat een bereik van 3.000 vierkante voet biedt voor een middelgroot huis of kantoor. De toegevoegde vierkante meters zullen je echter kosten, omdat deze booster je ergens tussen $ 400 en $ 500 terugbrengt.

De Fusion4Home Kit is uitgerust met twee verschillende antennes voor nauwkeurigheid. De directionele Yagi-antenne voor buiten zorgt bijvoorbeeld voor een uiterst nauwkeurige signaalopname, terwijl de Whip-antenne voor binnen het signaal naar binnen verzendt. Om de booster aan te sluiten en van stroom te voorzien, heeft SureCell een RG-6-coaxkabel van 50 voet en een wisselstroomvoeding ingebouwd.

De Fusion4Home Kit is gemaakt om efficiënt en duurzaam te zijn, gezien het stevige metalen ontwerp. De constructie van de booster verzamelt het externe signaal via de Yagi-antenne en stuurt dit naar de Whip. Wanneer u een sterk signaal nodig heeft, werkt het ontwerp ook omgekeerd. De Fusion4Home Kit leidt gegevens door de Whip, naar de Yagi en terug naar de zendmast om een signaal te verzenden. Voor extra ondersteuning wordt de booster geleverd met drie jaar fabrieksgarantie als er iets misgaat.

Dekkingsgrootte: Tot 3.000 vierkante voet | Compatibele luchtvaartmaatschappijen: alle Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen | Compatibele apparaten: 3G, 4G, 5G

"De dekking hangt grotendeels af van het signaal dat wordt ontvangen van de Yagi-buitenantenne, die in de richting van een zendmast moet worden gericht tot op 30 mijl afstand. " - Hayley Prokos, producttester

Image
Image

Beste voor kantoor: HiBoost-signaalversterker voor kantoor

Image
Image

HiBoost heeft de ultieme signaalversterker ontwikkeld voor een kantooromgeving met veel apparaten. De signaalversterker voor kantoor heeft een bereik van 7.000 vierkante voet tot 15.000 vierkante voet, afhankelijk van de weersomstandigheden buiten en de afstand tot een zendmast.

Hoewel het bereik qua installatie intimiderend kan zijn, hebben gebruikers het proces als eenvoudig ervaren. HiBoost heeft een gebruiksvriendelijke app die gebruikers door het installatieproces leidt en cloudgebaseerde technologie gebruikt om het monitoren en oplossen van problemen met uw booster gemakkelijker te maken. Gebruikers kunnen het signaal afstemmen op hun behoeften. Om het sterkste signaal te krijgen, kunt u met een LCD-paneel het vermogen nauwkeurig afstellen en re altime gegevens analyseren.

De booster is compatibel met alle providers van mobiele telefoons in de VS en Canada door 4G LTE-, 3G- en zelfs 2G-signalen te versterken. Het is veilig om te zeggen dat het het signaal naar elk mobiel apparaat kan versterken, de gegevenssnelheid kan verbeteren en verbroken oproepen kan verminderen.

Voor verder bewijs van de geloofwaardigheid van HiBoost is de Signal Booster gecertificeerd door zowel de FCC als IC. Als je technische assistentie nodig hebt of problemen hebt met je booster, zul je tevreden zijn met de driejarige garantie van het apparaat en de in de VS gevestigde technische ondersteuning. Rekening houdend met het bereik en de gebruiksvriendelijkheid van de booster, is dit de perfecte investering om uw kantoor verbonden te houden.

Dekkingsgrootte: Tot 15.000 vierkante voet | Compatibele luchtvaartmaatschappijen: alle Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen | Compatibele apparaten: 2G, 3G, 4G

Beste voor meerdere kamers: weBoost Home Multiroom (470144) Signaalversterker voor mobiele telefoons

Image
Image

Als je je signaalversterker overal in huis moet plaatsen, is de Home Multiroom Cell Phone Signal Booster Kit van weBoost het antwoord op je probleem. De Home Multiroom Kit is perfect voor het verbeteren van draadloze signalen voor woningen in landelijke gebieden. Deze signaalversterker is strategisch ontworpen voor gebruik in een accommodatie met meerdere kamers en kan de signaalsterkte in drie grote kamers of tot 5000 vierkante meter verbeteren. Het indrukwekkende bereik van de Home Multiroom Kit maakt het een van de beste indoor-series onder de concurrenten.

U kunt profiteren van het bereik van de booster voor spraak-, tekst- en databehoeften van vooraanstaande Amerikaanse mobiele providers. weBoost belooft een toename van 21dBm in uplink-uitgangsvermogen en een toename van 12dBM in downlink-uitgangsvermogen. Met de uplink- en downlink-elementen kunnen gebruikers het bereik naar de dichtstbijzijnde mobiele telefoonmasten maximaliseren, waardoor de dekking van de mobiele telefoonservice wordt gemaximaliseerd.

In tegenstelling tot de meeste andere booster-eenheden, is de Home Multiroom Kit mooi ontworpen en niet te omvangrijk. weBoost heeft ook een functie ingebouwd waarmee de units kunnen worden gemonteerd. Of je nu besluit om de Home Multiroom Kit wel of niet te monteren, je moet de apparatuur op verschillende plekken in huis plaatsen. Als je huis dus een beperkt aantal stopcontacten heeft, kan de installatie van de booster een probleem zijn.

Dekkingsgrootte: Tot 5.000 vierkante voet | Compatibele providers: Alle Amerikaanse providers | Compatibele apparaten: 4G, 5G

Beste multifunctionele: weBoost-signaal 4G M2M Direct-Connect Kit

Image
Image

Niet iedereen probeert het signaal voor zijn mobiele telefoons te versterken. Sommige mensen willen dat een verbeterde signaalsterkte naar andere apparaten wordt geleid, zoals routers, hotspots en modems. De weBoost Signal 4G M2M Direct-Connect-kit, de vroegste vijfbands direct-connect booster die op de markt is geïntroduceerd, is ontworpen voor diegenen die een verbinding met andere apparaten dan telefoons nodig hebben.

Voor ongeveer $ 300 bevordert de M2M Direct-Connect Kit, die compatibel is met alle Amerikaanse draadloze providers, het 3G- of 4G LTE-signaal voordat het naar een ander apparaat wordt geleid. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de direct-connect signaalversterker is de passieve RF-bypass-storing. Als de stroom uitv alt, wordt de M2M Direct-Connect Kit geactiveerd om de versterker te omzeilen. Op zijn beurt kan de externe antenne van de booster een verbinding met het ontvangende apparaat behouden. Deze functie is ideaal voor apparaten zoals poorten of beveiligingsapparatuur.

weBoost's ontwerp van de M2M Direct-Connect Kit maakt het gemakkelijk om het in verschillende instellingen te plaatsen. De compacte vorm zorgt er bijvoorbeeld voor dat de booster onopvallend in een kast of kamer past en het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de inhoud goed wordt beschermd. Hoewel de booster er aantrekkelijk uitziet, hebben gebruikers geklaagd dat het signaal niet indrukwekkend bleef.

Dekkingsgrootte: N.v.t. | Compatibele providers: Alle Amerikaanse providers | Compatibele apparaten: 2G, 3G, 4G

Beste voor voertuig: weBoost Drive Reach Vehicle Cell Phone Signal Booster

Image
Image

Er is niets erger dan onderweg zijn en een gebied raken met een slechte mobiele service of helemaal geen mobiele service. Met weBoost's Drive Reach celsignaalversterker in het voertuig, kunt u zich concentreren op het bereiken van uw bestemming zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw mobiele service. De verstrekte 50dB winst is het maximaal toegestane bedrag voor voertuigboosters volgens de FCC.

Bovendien heeft weBoost de uplink- en downlinkkracht van de Drive 46-X aanzienlijk verbeterd. In het bijzonder nam het uplinkvermogen toe met 5bDm en nam het downlinkvermogen toe tot meer dan 5bDm op elke band. Zelfs met de voordelen, als de booster beperkt is tot uw voertuig, lijkt het prijskaartje van $ 500 misschien overdreven.

Voordat je aan je roadtrip begint, hoef je niet al te veel tijd te nemen om je Drive Reach Booster in te stellen. De kit wordt geleverd met de booster, een magnetische antenne, een slanke, onopvallende antenne en een USB-A-poort voor snel opladen van de voeding. Voor niet-stalen voertuigen maakt de meegeleverde speciale montageapparatuur de Drive Reach eenvoudig te installeren. Over het algemeen duurt het installeren van de booster slechts enkele minuten, zelfs zonder gereedschap.

Houd na de installatie rekening met waar je je telefoon plaatst. Om de Drive Reach zo effectief mogelijk te laten zijn, moet de telefoon recht tegen de autoantenne zitten. Zonder aangesloten te zijn op de stroombron, kan de Drive Reach tot twee uur gesprekstijd bieden.

Dekkingsgrootte: N.v.t. | Compatibele providers: Alle Amerikaanse providers | Compatibele apparaten: 4G, 5G

Voor de meeste behoeften aan signaalversterkers voor mobiele telefoons, is de SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit (bekijk bij Amazon) de juiste keuze. De Flare Booster Kit kan tot 2.500 vierkante voet ondersteunen en ondersteunt 4G LTE-frequenties. Bovendien kunnen acht gelijktijdige gebruikers profiteren van de opvallende kenmerken van de kit. Als kers op de taart is de goed ontworpen Flare Booster Kit redelijk geprijsd in vergelijking met andere hoogwaardige signaalversterkers.

SureCall's Fusion4Home Yagi/Whip Kit (bekijk bij Amazon) is een uitstekend alternatief voor de Flare Booster Kit. Hoewel de prijs hoger is, heeft de Fusion4Home Kit een goed gemaakt ontwerp dat een sterke en betrouwbare signaalversterking biedt. Aangezien SureCall de topposities in onze recensie heeft behaald, is het duidelijk dat het merk hoogwaardige en duurzame signaalversterkers voor mobiele telefoons produceert.

Onze vertrouwde experts

Nicky LaMarco schrijft en redigeert al meer dan 15 jaar voor consumenten-, handels- en technologiepublicaties over vele onderwerpen, waaronder: antivirus, webhosting, back-upsoftware en signaalversterkers voor mobiele telefoons.

Hayley Prokos schrijft sinds 2019 voor Lifewire en heeft een aantal producten beoordeeld, van signaalversterkers voor mobiele telefoons tot MacBook-hoesjes en projectoren. Ze prees de weBoost Home om zijn sterke signaalversterkende eigenschappen en redelijke prijs.

FAQ

    Wat is een signaalversterker en heb je er een nodig?

    De FCC definieert een signaalversterker als "apparaten die gebruikers van mobiele telefoons kunnen helpen hun dekking te verbeteren in gebieden waar ze geen goed signaal krijgen." Met andere woorden, als u in een landelijk gebied woont, of echt overal met een vlekkerige 3G- of 4G-dekking, kunnen signaalversterkers helpen die leemte op te vullen. Deze boosters kunnen ook de netwerkdekking uitbreiden naar dode zones zoals tunnels of metro's.

    Kan een signaalversterker interfereren met andere draadloze netwerken?

    Oudere signaalversterkers hadden de neiging om tegenstrijdige draadloze signalen te verstoren, inclusief de signalen die noodoproepen en 911-oproepen afhandelden. Een uitspraak van de FCC uit 2014 verbeterde echter de ontwerpen van signaalversterkers voor mobiele telefoons, zodat ze andere draadloze netwerken niet storen. Hoewel moderne signaalversterkers dit probleem grotendeels hebben verholpen, is er nog steeds een kleine kans dat het bestaande signalen kan verstoren.

    Moet je je signaalversterker registreren bij de FCC of je draadloze provider?

    Kortom, ja. Alle moderne signaalversterkers worden geleverd met labels die door de FCC zijn verstrekt en heel duidelijk vermelden dat u dit apparaat bij uw draadloze provider moet registreren. Deze labels hebben een reeks richtlijnen waaraan moet worden voldaan om binnen de wettelijke statuten van de FCC te vallen.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een signaalversterker voor mobiele telefoons

Draadloos vs. Cradle

Niet alle signaalversterkers voor mobiele telefoons zijn draadloos. Sommige boosters gebruiken eigenlijk een wieg. Met een draadloos model beta alt u waarschijnlijk meer dan wanneer u een signaalversterker voor mobiele telefoons zou kopen. Omgekeerd zijn draadloze modellen in staat om een sterker signaal te geven aan meerdere apparaten tegelijk. Cradle-signaalversterkers versterken het signaal alleen naar één aangesloten telefoon, maar zijn gemakkelijker voor uw portemonnee.

Banddekking

Mobiele telefoonmaatschappijen, klein en groot, gebruiken een aantal banden met verschillende frequenties bij het leveren van mobiele service aan klanten. Met verschillende banden en verschillende frequenties hebt u een booster nodig die uw specifieke mobiele provider kan ondersteunen. De beste signaalversterkers voor mobiele telefoons bestrijken vijf banden naast 4G. Afhankelijk van je provider en telefoon is het acceptabel om een signaalversterker met minder dekking te selecteren, zolang de banden maar op één lijn liggen om de vereiste dekking te bieden.

Image
Image

Signaalsterkte

Er zijn signaalversterkers voor mobiele telefoons op de markt met zowel high-gain als low-gain antennes. Zoek naar een booster met een high-gain antenne. Met een high-gain antenne wil je minimaal 5dBi als je in een landelijk gebied woont zonder zendmasten in de buurt. Dat gezegd hebbende, als je in een meer stedelijk gebied woont, zal je signaal waarschijnlijk worden belemmerd door terrein of bouwers. Stadsbewoners zullen tevreden zijn met een antenne met een lagere versterking.

Aanbevolen: