De 5 beste basis mobiele telefoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste basis mobiele telefoons van 2022
De 5 beste basis mobiele telefoons van 2022
Anonim

Niet iedereen is op zoek naar een high-end smartphone. Hoe geweldig ze ook zijn, deze luxere telefoons hebben een behoorlijk hoge startprijs (de nieuwste iPhone-modellen beginnen bijvoorbeeld bij $ 700). Ze hebben veel mogelijkheden, maar ook veel complexiteit.

Als het belangrijkste doel is om iemand te kunnen bellen, kun je het leven gemakkelijker maken door een meer eenvoudige telefoon te gebruiken. En als dat is wat je zoekt, koop dan gewoon de Nokia 3310 3G. Het is waarschijnlijk de telefoon waar je aan denkt zonder het te weten. Je kunt naar de radio luisteren of zelfs naar mp3's als je daar zin in hebt, of je kunt hem gewoon gebruiken als een basistelefoon om contact te houden.

Beste algemeen: Nokia 3310 3G

Image
Image

Als je een kind zou vragen om een eenvoudige mobiele telefoon te tekenen, zou het eruitzien als de Nokia 3310 3G. Het goede nieuws is dat de Nokia 3310 3G beter is dan die tekening. No offence, jochie. De 3310 is een klassieker

Nokia-telefoon geüpdatet naar het 3G-netwerk (wat betekent dat het bijna overal werkt). Je kunt sms'en, bellen en zelfs naar de radio of sommige mp3's luisteren.

Maar om de achtervolging in te zetten, als je een standaard mobiele telefoon nodig hebt voor bescheiden mobiele telefoonbehoeften, dan is de Nokia 3310 3G wat je zoekt.

Schermgrootte: 2,4 inch | Resolutie: 320 x 240 | Processor: 460MHz | Camera: 2MP | Levensduur batterij: 6.5 uur

Beste voor Verizon: Kyocera DuraXV Extreme E4810

Image
Image

We moeten de Kyocera DuraXV Extreme E4810 krediet geven, ze maken geen grapje over het extreme deel. Je kunt deze 5 voet op massief beton laten vallen of 30 minuten in 6, 5 voet water laten staan. De telefoon is ook gecertificeerd voor Klasse 1, Divisie 2 gevaarlijke locaties. We weten niet eens zeker of we er kunnen zijn!

Extreem terzijde, dit is een goede, eenvoudige telefoon met camera- en videomogelijkheden, echt luide luidsprekers aan de voorkant (als je ze hard wilt hebben), en het kan fungeren als een LTE mobiele hotspot voor 10 apparaten. Simpel gezegd, dit is een standaard mobiele telefoon die door meer dan basiscondities kan worden gebracht.

Schermgrootte: N.v.t. | Resolutie: N.v.t. | Processor: 1,2GHz | Camera: 5MP | Levensduur batterij: 9,5 uur

Beste voor T-Mobile: Alcatel Go Flip 3

Image
Image

Deze telefoon is alleen voor T-Mobile-klanten, maar als dat niet zo was, zou de Go Flip 3 waarschijnlijk onze beste keuze zijn. Het heeft alles wat we zoeken in een basistelefoon. Dankzij functies zoals surfen op het web, e-mail, agenda-opties en, ach, zelfs de ondersteuning van Google Assistent, is het redelijk om dit een "basis plus" -telefoon te noemen.

Het draait op het 4G/LTE-netwerk van T-Mobile, dus oproepen moeten duidelijker zijn dan die beperkt tot 3G-netwerken. De batterij heeft een gesprekstijd van 7,9 uur, wat meer dan genoeg zou moeten zijn om een behoorlijk volledige dag door te komen.

Schermgrootte: 2,8 inch | Resolutie: 320 x 240 | Processor: 1.1GHz | Camera: 2MP | Levensduur batterij: 7,9 uur

Beste voor sms'en: ZTE Altair 2 Z432

Image
Image

De ZTE Altair 2 Z432 werkt alleen met AT&T. Met dat uit de weg, is het een geweldige telefoon voor mensen die voornamelijk via sms communiceren. Het heeft een fysiek toetsenbord voor degenen die dat prettiger vinden dan het gebruik van een touchscreen.

Het scherm van de telefoon is groot genoeg om inkomende teksten te lezen, door het menu te navigeren en inkomende oproepen te screenen via nummerherkenning. Houd er rekening mee dat als je deze telefoon krijgt, we het menen als we zeggen dat het het beste is om te sms'en. De gesprekstijd van de telefoon is beperkt tot slechts 4 uur.

Schermgrootte: 2,4 inch | Resolutie: 320 x 240 | Processor: 460MHz | Camera: 2MP | Levensduur batterij: 4,5 uur

De toetsen op de ZTE Altair 2 Z432 zijn heel, heel klein, maar ze werken redelijk goed. Over het algemeen is het echter een betere ervaring dan sms'en met cijfertoetsen, en dat kan voor sommige gebruikers een wereld van verschil maken. Het is geen erg snelle telefoon. Er is een kleine pauze bij het openen van bijvoorbeeld het hoofdmenu, evenals bij het overschakelen naar een andere applicatie of tool binnen dat menu. Het is prima voor sms'en en bellen, maar als je websites probeert te laden, zul je zeker de trage snelheden opmerken. Alles op het LCD-scherm ziet er een beetje wazig uit en tekst kan een beetje wazig zijn. De audio-uitgang is een beetje blikkerig en zeker beperkt. De gesprekskwaliteit was in ieder geval stabiel, duidelijk en gemakkelijk te horen bij gebruik van de oortelefoon. De camera is niet uitgerust om veel details vast te leggen en de opnamen met een lage resolutie die eruit komen, zijn constant wazig. ZTE suggereert dat deze telefoon tot 10 dagen mee kan in de standby-modus; toen we de telefoon een paar dagen niet gebruikten, waren we verrast om te zien dat de batterijbalk geen centimeter was bewogen. Aangezien dit echter een oudere telefoon is, is de batterij die bij uw telefoon wordt geleverd, mogelijk al aan het verslechteren. Een paar keer, toen we de telefoon volledig oplaadden, was de batterijbalk al gedeeltelijk leeg. Sommige van de belangrijkste functies werken ook gewoon niet meer. We kwamen voor het eerst op dat probleem toen we probeerden een e-mailadres in te stellen met het ingebouwde programma en ontdekten dat we geen Gmail-adres konden instellen. - Andrew Hayward, producttester

Image
Image

Beste voor senioren: Easyfone Prime A1

Image
Image

Terwijl telefoons in computers veranderen, gaat hun complexiteit recht omhoog en gaat het begrijpen hoe ze werken recht naar beneden. De Easyfone Prime A1 is bedoeld voor senioren die een eenvoudige telefoon nodig hebben om te bellen en gebeld te worden.

Het heeft een groot scherm en grote knoppen om slechtzienden te helpen, plus een compatibiliteitsmodus voor hoortoestellen om elektronische feedback te vermijden tijdens het telefoneren. In een noodgeval heeft de Easyfone A1 een SOS-oproepfunctie die snel tot vijf contacten kan bellen en beschikt over opslag voor kritieke persoonlijke en medische informatie waar eerstehulpverleners toegang toe hebben.

Schermgrootte: 2,4 inch | Resolutie: 320 x 240 | Processor: 460MHz | Camera: 2MP | Levensduur batterij: 22 uur

Als je niet wilt nadenken over welke standaard mobiele telefoon je moet kopen, koop dan de Nokia 3310 3G (bekijk bij Amazon). Het is wat je wilt zonder het te weten.

FAQ

    Wat is een standaard mobiele telefoon?

    Naarmate smartphones complexer zijn geworden, is de standaard mobiele telefoon er voor mensen die een meer eenvoudige ervaring willen. Het is meestal een kleine telefoon zonder groot scherm, en vaak een klaptelefoon. Het heeft grote toetsen en een groot, gemakkelijk af te lezen scherm en interface. Ze kunnen meestal geen apps uitvoeren, maar ze zijn de perfecte manier om contact te houden voor mensen die worstelen met een modernere smartphone.

    Hoeveel kost een basisabonnement voor mobiele telefoons?

    De prijs van een standaard gsm-abonnement kan variëren, maar er zijn verschillende goedkope gsm-abonnementen als u niet de prijs van een grote provider zoals AT&T, T-Mobile en Verizon wilt betalen. Kleinere providers en MVNO's, waaronder Cricket Wireless, MetroPCS, Visible, Republic Wireless en anderen, bieden plannen die mensen aanzienlijke bedragen kunnen besparen. In plaats van je aan te melden voor een volledig prepaid abonnement, heb je de mogelijkheid om een abonnement te nemen waarmee je alleen beta alt voor het aantal belminuten, sms'jes en data dat je nodig hebt en kunt gebruiken. Sommige van deze abonnementen kosten slechts $ 15 tot $ 20, waardoor ze een stuk goedkoper zijn dan de reguliere opties.

    Kunnen gewone mobiele telefoons worden gehackt?

    Als uw grootste zorg privacy en veiligheid is, kan een standaard mobiele telefoon enkele voordelen bieden, omdat ze niet allemaal volledige Wi-Fi-connectiviteit, GPS, apps en geavanceerde besturingssystemen hebben. Maar zoals elk mobiel apparaat kunnen ze worden gebruikt om u en uw verblijfplaats te volgen, en dat geldt zelfs voor een standaard mobiele telefoon. Dat gezegd hebbende, als je mobiele telefoon geen apps heeft om over te praten, en je gebruikt hem niet om op internet te surfen, dan zal dat een groot deel van je blootstelling beperken.

    Hoe lang worden standaard mobiele telefoons ondersteund?

    De meeste nieuwe standaard mobiele telefoons worden minimaal geleverd met 4G LTE-connectiviteit, en u moet voorkomen dat u alleen 2G-apparaten koopt, aangezien die netwerken in de VS en vele andere delen van de wereld zijn gesloten. 3G-service wordt nog steeds ondersteund, maar het einde ervan is ook gepland in de komende jaren, dus je kunt het beste ervoor zorgen dat je apparaat 4G LTE ondersteunt.

Waar u op moet letten bij een standaard mobiele telefoon

Batterijlevensduur

In de wereld van standaard mobiele telefoons zul je vaak merken dat de levensduur van je batterij wordt gemeten in dagen of zelfs weken. In tegenstelling tot smartphones hoeven standaard mobiele telefoons niet voortdurend veel complexe acties te verwerken. Bekijk de specificaties van de telefoon grondig om degene te identificeren die maximale gesprekstijd en standby-tijd biedt. Om te voorkomen hoe vaak u uw telefoon moet opladen, moet u ook overwegen hoeveel geavanceerde functies er zijn, omdat deze de levensduur van uw batterij kunnen verkorten.

Gebruiksgemak

Als je een standaard mobiele telefoon koopt, komt dat in ieder geval gedeeltelijk omdat je niet wilt omgaan met de complexiteit van een moderne smartphone. Hoewel de meeste standaard mobiele telefoons van nature eenvoudig zijn, zijn sommige verrassend ingewikkeld. De basistelefoons van tegenwoordig kunnen functies bevatten zoals sms'en, foto's maken of naar muziek luisteren. Afgezien van premiumfuncties, hebben sommige volledig geladen basistelefoons complexe interfaces. Als je op zoek bent naar een standaardtelefoon, zorg er dan voor dat deze een interface heeft die het vrij eenvoudig maakt om oproepen te plaatsen en te beantwoorden.

Uitbreidbare opslag

Basistelefoongebruikers en smartphonegebruikers kunnen profiteren van extra opslagruimte. Tegenwoordig bevatten de meeste standaard mobiele telefoons een camera. Als u van plan bent foto's of video's te maken, moet u ervoor zorgen dat de telefoon voldoende opslagruimte heeft. Een telefoon kopen met uitbreidbare opslagruimte kan helpen als je je herinneringen niet van de telefoon naar een computer kunt overbrengen. Met uitbreidbare opslag kunt u niet alleen meer capaciteit toevoegen, maar u kunt ook eenvoudig geheugenkaarten verwisselen wanneer de huidige kaart vol raakt.

Over onze vertrouwde experts

Nicky LaMarco schrijft en redigeert al meer dan 15 jaar voor consumenten-, handels- en technologiepublicaties over vele onderwerpen, waaronder: antivirus, webhosting, back-upsoftware en andere technologieën.

Andrew Hayward is een schrijver uit Chicago die sinds 2006 verslag doet van technologie en videogames.

Aanbevolen: