De 6 beste draadloze telefoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste draadloze telefoons van 2022
De 6 beste draadloze telefoons van 2022
Anonim

Ondanks de wonderen van de huidige mobiele telefoons, geven veel mensen nog steeds de voorkeur aan de betrouwbaarheid, het gemak en de gesprekskwaliteit van een vaste lijn.

Het zijn relatief eenvoudige gadgets en voor de meeste mensen denken we dat de AT&T DL72210 de klus zal klaren. De geluidskwaliteit is goed en het systeem kan worden uitgebreid met extra handsets als de twee meegeleverde niet genoeg zijn.

Beste algemeen: AT&T DL72210 Antwoordsysteem met twee handsets

Image
Image

Natuurlijk werkt de DL72210 als een vaste telefoon, maar hij kan ook worden gekoppeld aan je mobiele telefoon, zodat je kunt bellen zonder dat je aan je mobiele telefoon hoeft te sleutelen of hem te zoeken.

Je kunt de DL72210 zelfs gebruiken om te communiceren met je digitale assistent. Dit is een bescheiden systeem met iets meer dan bescheiden functies en is waarschijnlijk precies wat u zoekt zonder het te weten.

Antwoordsysteem: Ja | Luidsprekertelefoon: Ja | Bluetooth: Ja | Wachtgesprek: Ja | Beller-ID: Ja

Beste budget: VTech CS6719-2 DECT 6.0-telefoon met nummerherkenning/wisselgesprek

Image
Image

Dit systeem met twee handsets kost minder dan $ 40, maar heeft geen antwoordapparaat. Het is aan jou om te beslissen of dat een plus of min is. Het VTech-systeem wordt geleverd met technologie om uw gesprekken luid en duidelijk te houden, dus als u gewoon een eenvoudige draadloze telefoon voor uw vaste lijn wilt… Nou, dan bent u helemaal klaar.

Beide handsets hebben grote, verlichte schermen die gemakkelijk te lezen zijn. Het telefoonsysteem is uitbreidbaar tot in totaal vijf handsets. We houden van dit als een budgetoptie omdat het een systeem met meerdere handsets is met leuke extra's en een laag prijskaartje.

Antwoordsysteem: Nee | Luidsprekertelefoon: Ja | Bluetooth: Nee | Wachtgesprek: Ja | Beller-ID: Ja

Beste gesprekskwaliteit: AT&T CL82407 draadloze telefoon

Image
Image

Als je een groot huis of kantoor hebt (meer dan 2000 vierkante meter), overweeg dan de AT&T CL82407. Het heeft een antenne-ontwerp dat streeft naar het beste bereik. Het systeem wordt geleverd met vier handsets, maar u kunt het naar behoefte uitbreiden tot maximaal 12.

Het heeft ook een antwoordapparaat en nummerherkenning, zodat je weet wie er belt voordat je de telefoon opneemt. Andere functies zoals automatische robocall-blokkering werken goed en het contrastrijke scherm is gemakkelijk te lezen, zelfs van een afstand.

Antwoordsysteem: Ja | Luidsprekertelefoon: Ja | Bluetooth: Ja | Wachtgesprek: Ja | Beller-ID: Ja

Beste systeem voor twee telefoonlijnen: VTech DS6151

Image
Image

Zoals veel draadloze telefoons, wordt de VTech DS6151 geleverd met een antwoordapparaat. Maar de VTech DS6151 bevat TWEE antwoordapparaten voor twee verschillende telefoonlijnen. De meesten van ons hebben zo'n systeem niet nodig, maar als je een klein bedrijf hebt, is dit misschien wel wat je zoekt.

De handsets coderen de oproepen, zodat u zich redelijk op uw gemak kunt voelen dat mensen niet naar uw oproepen luisteren, omdat het signaal wordt teruggestuurd naar het basisstation.

Samengevat: twee lijnen, twee antwoordapparaten en één handset. Wacht, er wordt maar één handset meegeleverd?! Ja, maar je kunt er nog 11 toevoegen als je wilt.

Antwoordsysteem: Ja | Luidsprekertelefoon: Ja | Bluetooth: Ja | Wachtgesprek: Ja | Beller-ID: Ja

Beste Motorola: Motorola CD5011 DECT 6.0 draadloze telefoon

Image
Image

Als je gewoon een draadloze Motorola-telefoon nodig hebt, vinkt de CD5011 alle vakjes aan: antwoordapparaat, spamknop om de telefoon te laten weten een oproep van het zojuist gebelde nummer niet aan te nemen, volumeverhoging voor slechthorenden, en het zal aankondigen wie er belt voordat u het opneemt. De toetsen op de handset hebben geen achtergrondverlichting, dus 's nachts bellen kan moeilijk zijn.

Antwoordsysteem: Ja | Luidsprekertelefoon: Ja | Bluetooth: Nee | Wachtgesprek: Ja | Beller-ID: Ja

Beste Panasonic: Panasonic KX-TGE475S

Image
Image

Als je een draadloze telefoon wilt kopen van een fabrikant die lijkt te weten waar het heen gaat, zoek dan niet verder dan Panasonic. De KX-TGE475S is een draadloos telefoonsysteem waarvoor zelfs geen vaste lijn nodig is.

Het is een systeem met vijf handsets dat via Bluetooth verbinding kan maken met uw smartphone en telefoongesprekken vanaf uw smartphone kan verzenden. Je kunt zelfs een handset gebruiken om je smartphone te lokaliseren als dat nodig is.

Het belangrijkste kenmerk van dit Panasonic-model is dat het een batterijback-up van 12 uur bevat. Dus als je stroom uitv alt en je vaste lijn werkt, dan ook je smartphone. Houd er echter rekening mee dat u duur beta alt voor die batterijback-up.

Antwoordsysteem: Ja | Luidsprekertelefoon: Ja | Bluetooth: Ja | Wachtgesprek: Ja | Beller-ID: Ja

Heeft u haast? Hier is ons oordeel

De AT&T DL72210 (bekijken bij Best Buy) is degene om te kopen. Je gesprek blijft verbonden terwijl je rondloopt, het klinkt goed en je kunt voor extra gemak verbinding maken met je mobiele telefoon. Als u echter in een gebied woont dat gevoelig is voor stroomuitval, is de Panasonic KX-TGE475S (bekijken bij Amazon) de voor de hand liggende keuze. De functieset is vergelijkbaar met het AT&T-model dat we leuk vinden, maar de Panasonic heeft een geweldige batterijback-up om je langer verbonden te houden dan de andere modellen.

FAQ

    Heeft u nog steeds een draadloze telefoon nodig?

    Draadloze telefoons zijn geweldig voor gebruik in het hele huis zonder aan één plek gebonden te zijn. Als je een vaste lijn hebt, is een draadloze telefoon een echt gemak dat gemakkelijk als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Sommige draadloze telefoons koppelen met uw smartphone en trekken dubbel werk. Je kunt je smartphone achterlaten op een plek met een goed signaal en toch oproepen aannemen.

    Wat is het voordeel van een draadloze telefoon?

    Als je een speciale vaste lijn hebt, kun je stabiele gesprekken voeren en ontvangen die niet afhankelijk zijn van mobiele signalen. Sommige gebieden hebben gewoon een slechte mobiele ontvangst, en een vaste lijn omzeilt dat volledig. Bovendien kosten vaste lijnen en hun handsets aanzienlijk minder dan hun equivalenten voor mobiele telefoons. Hoewel smartphoneabonnementen tot $ 50 of meer per maand kunnen kosten, kosten vaste lijnen meestal een fractie daarvan. Evenzo zullen de telefoons zelf zelden $ 100 overschrijden.

    Kunnen draadloze telefoons werken zonder stroom?

    Draadloze telefoons hebben een constante stroom stroom nodig om te kunnen functioneren. Een goede draadloze telefoonbasis heeft een batterijback-up voor tijden dat u stroom verliest. Anders is het geen slecht idee om ergens in huis een bedrade telefoon te hebben als back-up voor het geval de stroom uitv alt.

"Professionele draadloze telefoons zijn net als elke andere telefoon, alleen bieden ze meer flexibiliteit in diensten zoals conferentiegesprekken, doorschakelen en andere. U kunt zelfs draadloos gaan werken vanuit huis. U kunt genieten van functies zoals een bereik van 1000 voet, handsfree luidsprekers, 80 uur standby-tijd en 4 uur gesprekstijd, ruisfiltertechnologie, HD-audiofunctie en vele andere. " - Sam Brown, Radio Engineer

Waar u op moet letten bij een draadloze telefoon

Uitbreidbaarheid

Hoewel de meeste draadloze telefoonsystemen kunnen worden uitgebreid, is dat niet altijd vanzelfsprekend. Ook als een draadloos systeem uitbreidbaar is, is het belangrijk om te weten hoe ver je kunt uitbreiden. Kan uw systeem vijf handsets aan? Wat dacht je van twaalf? Twintig? Het is belangrijk om te weten hoe veelzijdig uw telefoonsysteem kan worden.

DECT 6.0

DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Technology. We hebben dit iets eerder besproken, maar we hebben ook een volledige uitleg van de technologie. In wezen is het een standaard in draadloze telefoons die ervoor zorgt dat een telefoon een groot bereik en heldere gesprekken heeft. Bovendien kunnen DECT-telefoons met elkaar intercomen en gebruikmaken van VOIP of internettelefonie, diensten zoals Vonage of Ooma die uw oproepen via internet zullen verzenden in plaats van via het traditionele telefoonnetwerk.

Batterij back-up

Draadloze telefoons hebben een batterij nodig om te functioneren, daarom hebben ze basisstations nodig om op te laden. Het is belangrijk om rekening te houden met uw telefoongewoonten bij het kiezen van een draadloos telefoonsysteem. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de indeling van uw huis en de plaatsen waar een oplaadstation handig zou zijn.

Over onze vertrouwde experts

Patrick Hyde woont in Seattle, waar hij naast het schrijven over technologie voor Lifewire ook werkt als digitale marketeer en freelance copywriter. Zijn expertisegebieden omvatten Android-apparaten en consumententechnologie, zoals draadloze telefoons voor thuis.

Adam Doud schrijft al bijna tien jaar in de technologieruimte. Als hij de Benefit of the Doud-podcast niet host, speelt hij met de nieuwste telefoons, tablets en laptops. Als hij niet aan het werk is, is hij een fietser, geocacher en brengt hij zoveel mogelijk tijd buiten door.

Aanbevolen: