You Mon Tsang: leider in klantsucces

Inhoudsopgave:

You Mon Tsang: leider in klantsucces
You Mon Tsang: leider in klantsucces
Anonim

Om abonnementsbedrijven te helpen hun klanten te waarderen en klantverloop te verminderen, heeft You Mon Tsang een technisch platform gebouwd dat analyses biedt om te voorspellen hoe bedrijven hun klanten het beste kunnen bedienen.

Image
Image

Tsang is de oprichter en CEO van ChurnZero, ontwikkelaar van een klantensuccesplatform dat is ontworpen om op abonnementen gebaseerde bedrijven te helpen klanten te behouden en effectiever van dienst te zijn door middel van een verscheidenheid aan klantanalyses en tools.

De software is bedoeld om klantensuccesteams te helpen begrijpen hoe klanten producten gebruiken, de kans op verlenging van abonnementen te voorspellen en uitbreidingsmogelijkheden te delen.

"We zagen dat er veel geweldige technologie werd gebouwd voor verkoop- en marketingteams, maar de technologie die je zou gebruiken om een klant te verkopen, werd niet gebruikt om de klant van dienst te zijn", vertelde Tsang aan Lifewire in een telefonisch interview.

"Als er iets is, zou u het meeste geld moeten investeren in de beste technologie voor uw klanten, en hen niet vergeten zodra ze klant worden."

Snelle feiten

  • Name: You Mon Tsang
  • Leeftijd: 55
  • Van: Chinatown in New York City
  • Favoriete game: "De game waar ik erg goed in was en waarschijnlijk nog steeds goed in, is Asteroids."
  • Belangrijkste citaat of motto waar hij naar leeft: "Werk hard."

Een groeiend team leiden

Tsang verhuisde ongeveer 10 jaar geleden naar Washington, DC, maar hij waagde zich voor het eerst aan technisch ondernemerschap toen hij in de Bay Area woonde. Hij zei dat hij de kansen van internet zag, dus nam hij een risico en begon zijn bedrijf.

ChurnZero, dat sinds 2015 actief is, is het vierde bedrijf van Tsang. Hij zei dat hij het meest in deze onderneming heeft geïnvesteerd vanwege de ongeveer 75 medewerkers - een team dat blijft groeien naarmate er meer abonnementsbedrijven ontstaan.

"Het starten van een bedrijf is deels een goed idee, een goede uitvoering en een goede timing. Je moet al die dingen hebben," zei hij. "We profiteren het meest van een echt goede timing, aangezien de wereld op weg is naar abonnementsbedrijven en abonnementsbedrijven nu moeten concurreren om hun klanten te beheren."

Voor oprichters van minderheden die aan deze carrières beginnen, zul je meer uitdagingen hebben. Je gaat geen deel uitmaken van de clubs en netwerken die anderen misschien hebben…

Ondanks de groei kon het team van ChurnZero zich aanpassen tijdens de pandemie. Tsang had al een optie geïmplementeerd in de voordelen van het bedrijf, genaamd "rotational remote", waarmee werknemers 50% van de tijd op afstand kunnen werken en volgens een roulerend schema naar kantoor kunnen komen. Dit kwam iedereen ten goede, aangezien de WeWork-ruimte van het bedrijf in Washington, DC niet het hele personeel tegelijk kon vasthouden.

Toen het team volledig op afstand moest gaan, zei Tsang dat de overgang geen probleem was. Tsang zei dat hij de groei van het bedrijf vorig jaar vertraagde vanwege de onzekerheid veroorzaakt door de pandemie, maar begon tegen het einde van 2020 weer mensen aan te nemen.

"2020 was nog steeds een zeer sterk groeijaar voor ons", zei hij. "Niet wat we dachten toen we het jaar begonnen, maar we zijn zeker trots op wat we hebben gedaan."

Uitdagingen en groeiplannen

Tsang is een immigrant van de eerste generatie en een van zijn grootste uitdagingen toen hij als tech-ondernemer begon, was dat hij geen netwerk van mensen had om aan te boren als hij hulp nodig had. Ondanks tegenslagen zei Tsang dat hij deze uitdagingen had kunnen overwinnen tegen de tijd dat hij ChurnZero lanceerde.

"Ik denk dat die uitdagingen op mijn leeftijd achter me liggen. Toen ik jonger was, kostte het meer tijd om een oprichter van een minderheid te zijn om een netwerk te krijgen,' zei Tsang. Je gaat geen deel uitmaken van de clubs en netwerken die anderen misschien hebben, dus daar moet je voorbij zien te komen."

Image
Image

Sinds de lancering heeft ChurnZero $ 35 miljoen aan durfkapitaal opgehaald, inclusief de recente sluiting van een Series B-financieringsronde van $ 25 miljoen. Tsang zei dat dit het meeste is dat hij ooit heeft opgehaald sinds hij een tech-ondernemer is geworden, en het motiveert hem nog meer om te weten dat er investeerders zijn die in zijn product geloven.

Dit jaar zei Tsang dat de focus van ChurnZero ligt op het groeien naar 125 medewerkers en het worden van een thought leader in de klantsuccesindustrie.

"Als je een bedrijf in de groeifase bent, staat elk jaar in het teken van groei", zei hij. "ChurnZero heeft het vermogen om de leider te worden op het gebied van klantensucces. Wij moeten degenen zijn die ervoor zorgen dat mensen begrijpen wat klantensucces is en wat het voor u kan doen."

Aanbevolen: