De Theatermodus gebruiken op Apple Watch

Inhoudsopgave:

De Theatermodus gebruiken op Apple Watch
De Theatermodus gebruiken op Apple Watch
Anonim

Wat te weten

  • Om de Theatermodus in te schakelen, veeg omhoog vanaf een wijzerplaat om Control Center te openen en tik op het maskerpictogram.
  • Om de Theatermodus uit te schakelen, tikt u op het horloge, veeg omhoog om het Control Center te openen en tik op het maskerpictogram,zodat het niet licht niet meer op.
  • De Apple Watch Theatre-modus dimt de wijzerplaat, zodat mensen in donkere omgevingen zoals een bioscoop niet worden gestoord.

Dit artikel legt uit wat de Apple Watch Theater-modus is, hoe je hem in- en uitschakelt, en wanneer en hoe je hem gebruikt. Deze functie vereist watchOS 3.2 of hoger.

De Theatermodus gebruiken op Apple Watch

Volg deze stappen om de Apple Watch Theater-modus in te schakelen om het scherm van je horloge donker te houden:

  1. Tik op en breng de Apple Watch omhoog zodat deze naar u toe is gericht of tik op het scherm, zodat het scherm oplicht.
  2. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om Control Center te openen. Veeg omhoog in het Control Center totdat het pictogram Theatermodus verschijnt (het lijkt op twee maskers).

    Image
    Image
  3. Tik op het Theater Mode icoon. Als het oplicht, is de Theatermodus ingeschakeld.

    De eerste keer dat je de Theatermodus inschakelt, krijg je uitleg over wat de modus is en hoe deze werkt. Tik op het bericht op het scherm om het in te schakelen. Dit is een eenmalig bericht. De volgende keer dat u de Theatermodus gebruikt, ziet u deze niet meer.

  4. Je weet dat de Theatermodus is ingeschakeld als je het maskerpictogram boven aan de wijzerplaat ziet.

    Image
    Image

De theatermodus op Apple Watch uitschakelen

Ben je uit je film (of een andere donkere plek) en wil je de Theatermodus uitschakelen? Volg deze stappen:

  1. Tik op het scherm of druk op de Digital Crown om je horloge te activeren.
  2. Veeg omhoog vanaf de onderkant om Control Center. te openen
  3. Tik op het Theater Mode maskerpictogram zodat het niet langer verlicht is. Theatermodus is nu uitgeschakeld.

Wat doet de theatermodus op Apple Watch?

Het scherm van de Apple Watch is slim: wanneer u uw horloge naar uw gezicht houdt, licht het scherm op zodat u ernaar kunt kijken, wat een geweldige manier is om de batterij te sparen. Maar het betekent ook dat vrijwel elke keer dat u uw pols opheft of rolt in de richting van uw gezicht, het scherm helderder wordt. Je wilt niet dat dit gebeurt in een donkere bioscoop wanneer je naar een toneelstuk kijkt of in een ander geval waar het oplichten van je scherm een afleiding is. Theatermodus voorkomt dat dit gebeurt.

En maak je geen zorgen over het missen van belangrijke oproepen, sms'jes of andere meldingen wanneer de Apple Watch Theater-modus is ingeschakeld. Je krijgt nog steeds de trilling om je te laten weten dat er een melding is binnengekomen. Om het te bekijken, tikt u op het scherm of drukt u op de Digital Crown om de wijzerplaat te verlichten en bekijkt u de waarschuwing zoals normaal.

Aanbevolen: