Ergogedreven Topo Review: een anti-vermoeidheid staande bureaumat

Inhoudsopgave:

Ergogedreven Topo Review: een anti-vermoeidheid staande bureaumat
Ergogedreven Topo Review: een anti-vermoeidheid staande bureaumat
Anonim

Bottom Line

Hoewel prijzig, wordt de Ergodriven Topo sta-bureaumat geleverd met geweldige functies zoals wiggen voor het strekken van de kuiten en hamstrings, waardoor het een solide kantoorinvestering is.

Ergogedreven Topo sta-bureaumat

Image
Image

We hebben de Ergodriven Topo staande bureaumat gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Een sta-bureau is niet compleet zonder een sta-bureaumat, tenminste niet als u uw comfort op prijs stelt. We hebben de Topo by Ergodriven staande bureaumat uitgeprobeerd en getest op comfort, ontwerp en prestaties. We besloten het gedurende een week een paar uur per dag te testen om te zien hoe het werkte.

Image
Image

Ontwerp: Gewoon modern

Met zijn 26,2 inch bij 29 inch (LW), is de Topo een vrij brede mat, waardoor de gebruiker veel ligplaats heeft om rond te schuiven. Het wordt geleverd met twee krachtwiggen aan de achterkant met kuitstrekkende hellingen aan de voorkant die uiteindelijk 2,7 inch hoog worden, hoewel het onderste platform van de mat veel dunner is. Het wordt ook geleverd met een massageheuvel in het midden van de mat. Voor het grootste deel vonden we de mat leuk, maar het plaatsen van de massageheuvel in het midden was naar onze mening nadelig voor de staruimte.

Image
Image

Prestaties: gebrekkig, maar nog steeds solide

Zoals we eerder vermeldden, is een van de kenmerken van deze mat de massageheuvel in het midden. Toen we voor het eerst op de mat stapten, vonden we het echt niet leuk dat we niet konden verschuiven zonder tegen de massageheuvel te stoten. Het is een geweldige functie als u uw enkelstanden wilt veranderen of uw voetpijn wilt verlichten. Als je echter uren achter elkaar op de mat staat, zitten je voeten aan de zijkanten vast en kun je echt niet verschuiven naarmate de tijd vordert.

De mat beviel ons grotendeels, maar door de massageheuvel in het midden te plaatsen, vonden we dat dit nadelig was voor de staruimte.

Dat gezegd hebbende, andere kenmerken van de mat zijn spectaculair. De voorste wiggen zijn ontworpen om je kuiten te strekken. Toen we ze de hele dag door gebruikten, hielpen ze echt om de beklemming van langdurig staan te verlichten. Hoewel we het gevoel hadden dat ze een steilere helling waren dan andere matten die we onlangs hebben getest.

Een andere geweldige functie zijn de achterste power wedges. Hoewel het technisch gezien één grote wig is, is er een kleine groef waarin je je hiel kunt laten rusten om je rek te veranderen naarmate de dag verstrijkt. Het is steiler dan andere modellen die we hebben getest. De steilere helling was in veel opzichten beter omdat het ons een intensere hamstringstrekking gaf. Het was een geweldige manier om het bloed te laten circuleren.

Hoewel het technisch gezien één grote wig is, is er een kleine groef waarin je je hiel kunt laten rusten om je rek te veranderen naarmate de dag verstrijkt.

We vonden het ook leuk hoe de mat op verschillende oppervlakken glijdt, maar hij is niet te glad. We hebben het met tegels en tapijt naar verschillende kantoren gesleept. Elke keer dat we het neerlegden, konden we het gemakkelijk onder het bureau duwen als we langere tijd moesten zitten en het er net zo gemakkelijk uittrekken als we wilden staan.

Prijs: behoorlijk steil voor een mat

Met ongeveer $ 100 op Amazon bevindt de Topo zich in de hogere prijsklasse voor een sta-bureaumat. We zouden modellen kunnen vinden die niet de massageheuvel in het midden hebben, maar de steile krachtwiggen aan de achterkant maken het een redelijke investering voor iedereen die echt zijn benen wil strekken.

Voor een sta-bureaumat met enkele trainingsfuncties is de Ergodriven Topo een redelijk goede keuze.

Topo Ergodriven vs. CubeFit TerraMat

We hebben besloten om de Ergodriven Topo te vergelijken met CubeFit's TerraMat. Qua prijs lijken ze erg op elkaar, met een verkoopprijs van ongeveer $ 100. Ze worden ook geleverd met massageheuvels en verschillende power wedges. De TerraMat heeft echter meer functies op de mat zelf, waaronder een balansbalk en plantaire heuvels aan de zijkanten, evenals een massageheuvel aan de voorkant. Geen van de eigenlijke kenmerken bevindt zich in het midden van de TerraMat, in tegenstelling tot de Topo-mat.

Hoewel de TerraMat misschien meer functies voor je heeft, vertoont hij ook meer vuil, wat we een grote afknapper vonden, vooral omdat je wordt aangemoedigd om deze matten zonder schoenen te gebruiken. We hielden er echt niet van om onze voeten op een duidelijk vuile mat te leggen. De Ergodriven mat verbergt vuil en glijdt makkelijker over de vloer dan de TerraMat. Als je de voorkeur geeft aan een mat die het vuil verbergt, maar toch de belangrijkste rekeigenschappen heeft, raden we de Ergodriven aan. Als u echter alle toeters en bellen van een sta-bureaumat wilt, denken we dat de TerraMat de betere keuze is.

Prijzig, maar solide voor de functies

Voor een sta-bureaumat met enkele trainingsfuncties is de Ergodriven Topo een redelijk goede keuze. Hoewel we denken dat er andere, betere matten zijn, maar de Topo verbergt vuil beter, en de diepe achterste wiggen strekken de hamstrings meer uit dan de meeste andere modellen op de markt. Als je een stevige stretch wilt, dan is de Ergodriven Topo de beste keuze voor jou.

Specs

  • Productnaam Topo sta-bureaumat
  • Product Merk Ergogedreven
  • MPN 000101FBA_9103
  • Prijs $99.00
  • Productafmetingen 26,2 x 29 x 2,7 inch.
  • Garantie zeven jaar
  • Verbindingsopties Geen

Aanbevolen: