Getest door experts: de 6 beste staande bureaumatten in 2022

Inhoudsopgave:

Getest door experts: de 6 beste staande bureaumatten in 2022
Getest door experts: de 6 beste staande bureaumatten in 2022
Anonim

Er is veel onderzoek gedaan naar de gezondheidsvoordelen van sta-bureaus, en de beste sta-bureaumatten zorgen ervoor dat ze niet meer problemen veroorzaken dan ze genezen. Ze kunnen de druk op uw gewrichten, voeten en benen verlichten en staan bijna net zo comfortabel als zitten.

Je wilt ze natuurlijk combineren met een van de beste sta-bureaus en de beste sta-bureaumat vinden in onze zorgvuldig samengestelde lijst hieronder.

Beste algemeen: Ergogedreven Topo sta-bureaumat

Image
Image

Als je een actieve stander bent die op zoek is naar meer demping in het algemeen, is de 26.2 x 29 x 2,7-inch Topo-mat van Ergodriven is een eersteklas keuze die alle vakjes op een sta-bureaumat aanvinkt. De Topo is ontworpen om gemakkelijk met slechts één voet te worden gepositioneerd en drijft je aan om te bewegen en uit te rekken terwijl je staat op zijn gedempte vulling die is gemaakt van polyurethaanschuim. Topo bouwt voort op het idee dat, in tegenstelling tot een loopband of balansbord, de beweging onbewust is en daardoor ongewenste afleiding op een mat elimineert die het terrein van natuurlijke omgevingen nabootst. Aan het eind van de dag dient het vermogen om je voeten over elkaar te steken, met één voet naar voren, voeten uit elkaar of met één been van de grond te staan, allemaal om de druk op je rug, benen, schouders en hielen te elimineren. Het is bestand tegen morsen, lekke banden en wordt geleverd met een garantie van zeven jaar.

Beste voor actieve typen: CubeFit TerraMat sta-bureaumat

Image
Image

Als de hele dag staan hoog op je lijstje staat, is de CubeFit TerraMat Standing Desk Mat een fantastische keuze die meerdere posities biedt voor verschillende soorten voetstrekken en positionering. De TerraMat is 30 x 27 x 2,5 inch groot en biedt in totaal 11 verschillende mogelijke houdingen, zodat je genoeg beweging en manieren zult vinden om de hele dag door nieuwe energie op te doen. Het platte antivermoeidheidsgedeelte van de mat biedt een pauze voor de benen, terwijl de heuvelachtige gebieden je voeten en bogen een beetje massage geven. Het steunspoor en de krachtwig helpen de voetpositie af te wisselen voor het strekken van de buitenste kuiten en de drukpieken smeken je om je schoenen uit te doen en je voeten wakker te maken met een welkome stimulatie. De balansbalk rondt de rest van de mogelijke positionering af, die bedoeld is om de voet op de balk te laten staan (je kunt de voeten afwisselen of zelfs beide voeten omhoog zetten).

Beste korte gebruik: Royal Anti-vermoeidheid comfortmat

Image
Image

De hele dag staan is niet voor iedereen weggelegd. Of het nu gaat om werk of ontspanning, soms heb je een pauze nodig, en dat is waar de Royal Anti-Fatigue Comfort Mat in beeld komt. Het meet 20x39x.75 inch groot en verlicht tot 40 procent van de druk op je voeten, knieën, onderrug en gewrichten. Het vlakke ontwerp zorgt ervoor dat de mat niet vrij kan bewegen en is ook lek- en scheurbestendig. Het is verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder zwart, bordeaux en karamelbruin.

Beste anti-vermoeidheid: Ergohead sta-bureaumat

Image
Image

Als vermoeidheid uw belangrijkste criterium is, is de Ergohead Standing Desk Mat de beste keuze. Er zijn twee massagegebieden aan de voorkant, die zijn ontworpen om de bloedcirculatie en spieraanspanning te helpen verbeteren. De drie massageheuvels rond de zijkanten en achterkant helpen extra beweging en beweging te stimuleren om algehele vermoeidheid te verminderen. Met een afmeting van 26 x 28 x 2,6 inch is de Ergohead geweldig voor een grotere ruimte waar je al ruimte hebt om te staan en te bewegen. Met handsfree positionering van de randen kan de mat gemakkelijk opnieuw in een kamer worden geplaatst. Het is gemaakt van 100 procent polyurethaanschuim en voelt zacht aan.

Beste voor schoenen: CumulusPRO Commercial Couture anti-vermoeidheid staande bureaumat

Image
Image

Er zijn geen mooie randen of ribbels op de CumulusPRO Commercial Couture Anti-Fatigue Comfort Mat, maar dat is precies het punt. Verkrijgbaar in zowel grijs als zwart en meet 24 x 36 x 0,75 inch, de mat krijgt hulp van kussenkerntechnologie en polyurethaanschuim om vermoeidheid te verminderen. Daarnaast is de CumulusPRO een ideale keuze om de hele dag te staan zonder schoenen uit te doen. Het heeft een levenslange garantie, maar is ook lekvrij dankzij de milieuvriendelijke toplaag van synthetisch leer.

Beste staande bureau: Butterfly niet-plat staand bureau antivermoeidheidsmat

Image
Image

Ideaal voor liefhebbers van sta-bureaus die tijdens de werkdag van tempo houden, de Butterfly Ergonomic Non-Flat Standing Desk Mat's traan in het midden stimuleert beweging en enkel bewegingsbereik. De milieuvriendelijke mat van polyurethaanschuim schuift gemakkelijk met slechts één voet onder een bureau vandaan voor een snelle positionering gedurende de dag. Verhoogde bulten op de vleugels van de mat zorgen voor een natuurlijke positionering waar de bal van je voeten zou vallen, wat helpt bij het creëren van een rustgevende, massage-achtige ervaring voor vermoeide voeten. Extra opstaande randen in het midden van de mat, evenals rondom de buitenrand, bieden een groot aantal positie-opties voor meer flexibiliteit en beweging voor diagonale gespleten houdingen die uw tenen raken. Het is verkrijgbaar in drie kleuren en is 37,2 x 25 x 3,5 inch groot.

Waar moet je op letten bij een staande bureaumat

Dimensions - Wilt u een kleine ruimte onder uw bureau bedekken of een bureaumat ter grootte van een tapijt uitrollen? Staande bureaumatten zijn er in verschillende vormen en maten, dus zorg ervoor dat u een optie kiest die fysiek onder uw bureau past, maar ook een aanvulling vormt op de manier waarop u werkt. Als je een beetje beweegt, wil je misschien een iets grotere mat oppakken voor ultiem comfort.

Ergonomie - Hoewel sommige bureaumatten helemaal plat zijn, bieden andere 3D-functies waar je voeten op kunnen rusten, zoals opstaande randen. Deze kunnen worden gebruikt om uw voeten te strekken en de manier waarop u staat te veranderen. Het is een goed idee om enkele van deze ergonomische add-ons uit te proberen om erachter te komen wat u de meest comfortabele ervaring biedt.

Materiaal - Heb je liever een hardere ondergrond om op te staan of iets zachter? Als je vanuit huis werkt, loop je misschien op blote voeten en kun je voor comfort een mat met een zachte gel-binnenkant overwegen. Anders zijn robuustere matten beter bestand tegen sneakers en laarzen.

FAQ

    Helpt een antivermoeidheidsmat voor een sta-bureau?

    Een mat voor een sta-bureau kan helpen de druk op je gewrichten en knieën te verlichten. Sommige sta-bureaumatten bieden ook verbeterde grip en textuurkenmerken, waardoor de belasting van langdurig staan wordt verminderd. Dit geldt vooral als je vloer van hout is, omdat de mat extra demping kan bieden voor harde oppervlakken.

    Kun je schoenen dragen op een sta-bureaumat?

    Sommige staande bureaumatten zijn ontworpen om zonder schoenen te worden gedragen, zoals de Ergohead staande bureaumat. De meeste andere sta-bureaumatten kunnen echter met schoenen worden gedragen en zijn gemakkelijk wasbaar. Als je je zorgen maakt over het schoonhouden van een sta-bureaumat, kun je deze afnemen met ontsmettingsdoekjes of warme zeep en water, en een vaatdoek.

    Kun je een sta-bureaumat op alle oppervlakken gebruiken?

    Staande bureaumatten kunnen op alle oppervlakken worden gebruikt, hoewel ze de meeste extra demping bieden voor houten en tegelvloeren. De meeste hebben een bodem met grip, zodat ze niet kunnen schuiven op oppervlakken of tapijten.

Aanbevolen: