Mancro Anti-Theft Laptop Backpack Review: een geweldige tas voor onderweg

Inhoudsopgave:

Mancro Anti-Theft Laptop Backpack Review: een geweldige tas voor onderweg
Mancro Anti-Theft Laptop Backpack Review: een geweldige tas voor onderweg
Anonim

Bottom Line

Met talrijke vakken, sterke ritsen, een waterbestendige buitenkant en geweldige bescherming aan de binnenkant, is de Mancro Anti-Theft Laptop Backpack een tas die alles probeert te doen en meestal slaagt.

Mancro Anti-Diefstal Laptop Rugzak

Image
Image

We hebben de Mancro Anti-Theft Laptop Backpack gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Er is iets aantrekkelijks aan het hebben van alles wat je nodig hebt, altijd op je rug vastgebonden. Misschien is dat de logica achter de Mancro Anti-Theft Laptop Backpack. De tas heeft een stevige nylon buitenkant en sterke veiligheidsvoorzieningen zoals metalen ritsen en een combinatieslot. Deze vormen een aanvulling op de meerdere interne vakken en mouwen van de tas. Vooral handig is de externe USB-poort die kan worden aangesloten op een batterij om uw apparaten op te laden. Dat gezegd hebbende, de binnenkant is niet zo goed in het vasthouden van vreemd gevormde voorwerpen, maar om je elektronica mee te nemen, zul je niets beters vinden dan deze forenzentas.

Image
Image

Stijl: Bescheiden is het wachtwoord

Beschouw dit niet als negatief, maar de Mancro-laptoprugzak ziet er generiek uit. In dit geval vinden we dat juist positief. Hoewel het leuk is om een coole tas te hebben die opv alt in een menigte, is deze tas ook een groter doelwit voor diefstal. De Mancro-tas is nietsvermoedend, met een buitenkant van leisteen, nylon die goed past en nooit misstaat. De binnenkant is ook toepasselijk niet flitsend. Hoewel felle kleuren het gemakkelijker kunnen maken om dingen te vinden, vallen ze ook in het oog als je op het vliegveld of op andere openbare plaatsen in je tas aan het rommelen bent.

De Mancro Anti-Theft Laptop Backpack is bedoeld voor forenzen en reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van opslag, veerkracht en veiligheid.

Duurzaamheid: Keurmerk

De Mancro-laptoprugzak zegt dat hij waterbestendig is en dat het belangrijk is. Nadat we de afgelopen week een paar keer door de regen hebben moeten lopen, kunnen we gerust stellen dat de tas niet alleen je spullen droog kan houden, maar ook dat de lucht snel droogt. De handgrepen en borstriemen zijn ook gemaakt van nylon, wat zorgt voor een sterk materiaal en niet te hard of strak is.

Lees onze gids voor laptopveiligheid door.

Image
Image

Ontwerp: zakken op de juiste plaatsen

Met meer dan tien compartimenten voor een verscheidenheid aan voorwerpen, is de Mancro-rugzak klaar voor alle gelegenheden. De laptophoes van het hoofdvak is ook breed genoeg voor andere voorwerpen. De tas past probleemloos meerdere sets sleutels, notebooks, elektronische apparaten en zelfs een paar koffiemokken voor op reis. Dankzij de interne ruimte van 20 x 12,2 x 5,7 (HWD) is de tas ruim en kan er veel spullen in.

Dat gezegd hebbende, het doet het niet goed met vreemd gevormde en grote objecten zoals stijve boeken. Evenzo zijn er aan de buitenkant ook twee vakken voor waterflessen, maar hun formaat laat te wensen over. De vakken zijn prima voor koffiemokken voor op reis, maar grotere flessen zoals Camelbak passen gewoon niet.

Met meer dan tien compartimenten voor een verscheidenheid aan voorwerpen, is de Mancro-rugzak klaar voor alle gelegenheden.

Onze favoriete functie is de externe USB-poort die een externe batterij mogelijk maakt, zelfs als je de tas op je rug draagt. Het is zo'n gemakkelijke toevoeging aan een tas als deze, dat we ons afvragen waarom niet meer tassen dat doen.

Bekijk onze gids voor de beste rollende laptoptassen die je kunt kopen.

Comfort: de hele dag te dragen

Mancro's anti-diefstal laptoprugzak is comfortabel, zelfs als hij wordt belast door al je bezittingen. Gewatteerde, nylon borstriemen strekken zich uit voor elke lichaamsgrootte en hebben nooit het gevoel dat het gewicht van de tas erop drukt. Er is een gebrek aan schuimvulling op de achterkant van de tas die erg wordt gemist, vooral als het gaat om de bloedsomloop. We zweten veel als we onderweg zijn, dus het hebben van een tas zonder de mogelijkheid om lucht te laten circuleren was een nadeel.

Bekijk onze gids voor het kopen van een laptop.

Prijs: Redelijke uitgaven

In een markt waar laptoptassen aanzienlijk in prijs variëren, is het leuk om te zien dat het aanbod van Mancro binnenkomt tegen een redelijke adviesprijs van $ 45,99. Voor de kwaliteit van de stof, de interne opslag en de omliggende kenmerken, zul je moeite hebben om een betere tas te vinden die zoveel doet voor zo weinig geld.

Image
Image

Competitie: Rugzakbonanza

In de markt van traditionele rugzakken vallen zowel de InCase ICON-rugzak als de Booq Cobra Squeeze-rugzak in de buurt van het bereik van $ 200, terwijl ze een andere reeks functies bieden. De Cobra is stijlvoller en meer gebogen dan de Mancro-laptoprugzak, maar gaat ten koste van onbetrouwbaar waterdicht materiaal en een gebrek aan interne ruimte.

De InCase-rugzak is meer gericht op opslagcapaciteit, met een sterke nylon buitenkant die waterbestendig is en misschien zelfs bestand tegen granaatscherven. De ICON behoudt ook comfort tijdens het dragen met een volle tas, wat geen geringe prestatie is. Dat gezegd hebbende, beide rivalen zullen je bijna twee keer zoveel kosten.

De beste vriend van een forens

De Mancro Anti-Theft Laptop Backpack is bedoeld voor forenzen en reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van opslag, veerkracht en veiligheid. Het is de zeldzame combinatie van prijs, comfort en bruikbaarheid die anderen in de categorie laptoptassen niet kunnen claimen te hebben. De redelijke prijs is slechts de kers op de taart.

Specs

  • Productnaam Anti-diefstal laptoprugzak
  • Product Merk Mancro
  • Prijs $45.99
  • Releasedatum oktober 2016
  • Gewicht 1,45 lbs.
  • Productafmetingen 20 x 12,2 x 5,7 inch.
  • Kleur Grijs
  • Type materiaal Nylon
  • Garantie Beperkte garantie van één jaar
  • Verwijderbare bandjes Nee
  • Modelnummer BP-001

Aanbevolen: