Waarom ik het nieuwe Zens-laadstation van $ 150 wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik het nieuwe Zens-laadstation van $ 150 wil
Waarom ik het nieuwe Zens-laadstation van $ 150 wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Het nieuwe magnetische oplaadstation Zens ziet er goed uit en belooft een einde te maken aan verwarde snoeren.
  • Voor $ 149,99 is de Zens veel te besteden aan een oplader, maar ik hoop dat het mijn leven eenvoudiger zal maken.
  • Er zijn verschillende andere magnetische oplaadstations op de markt, waaronder enkele die aanzienlijk minder kosten dan de Zens.
Image
Image

Er is absoluut geen reden om $ 149,99 aan een oplader uit te geven, maar ik kom toch in de verleiding om het nieuwe Zens-laadstation te kopen, simpelweg omdat het er cool uitziet en mijn leven belooft gemakkelijker te maken.

De nieuwe 4-in-1 magnetische draadloze oplader is deze week in de verkoop gegaan en is ontworpen om te werken met de nieuwste iPhone 12-modellen van Apple. De slanke, minimalistisch ogende oplader kan tegelijkertijd een met MagSafe uitgeruste iPhone, Apple Watch, AirPods en een vierde apparaat gebruiken.

Ik zit gevangen in een zwart gat met verschillende oplaadstandaarden, ook al ben ik vrijwel een exclusieve eigenaar van Apple-gadgets.

De snoeren ontwarren

De Zens is gemaakt van aluminium en heeft een zwarte afwerking. Voor de iPhone 12-reeks heeft de linkerkant een standaard met een MagSafe-houder die apparaten kan opladen in liggende en staande oriëntatie tot 15 watt. Er is ook een platte draadloze oplaadplek voor AirPods en Qi-compatibele apparaten.

De rechterkant van de standaard heeft een verticale USB-A-poort, die een Apple Watch ondersteunt in de nachtkastje-modus. Een USB-A-poort kan worden aangesloten op een ander apparaat om op te laden. In tegenstelling tot veel goedkopere standaards, wordt de Zens geleverd met een eigen 30W-adapter om het hele apparaat van stroom te voorzien.

Ik probeer de dure Zens-oplader te rechtvaardigen omdat het mijn installatie zou kunnen verbeteren en vereenvoudigen. Mijn appartement is een rattennest van ongelijksoortige en verwarde Apple-oplaadsnoeren. Ik geef mezelf grotendeels de schuld, maar ik ben het niet alleen.

Ik zit gevangen in een zwart gat met verschillende oplaadstandaarden, ook al ben ik vrijwel een exclusieve eigenaar van Apple-gadgets. Hoe is het mogelijk dat ik in 2021 moet klauteren om zoveel opladers te vinden en te gebruiken?

Laat me de manieren tellen. Mijn MacBook Pro gebruikt USB-C, terwijl mijn AirPods een Lightning-aansluiting gebruiken. Mijn Apple Watch Series 6 gebruikt zijn eigen oplader, terwijl mijn iPhone 12 opnieuw Lightning gebruikt. Ondertussen laadt mijn iPad Air op via Lightning, maar mijn iPad Pro heeft een lading nodig met een USB-C-verbinding. Ik heb een kaart nodig om mijn opladers recht te houden.

Image
Image

Alles voor één, één voor allen

Er zijn veel laadstations op de markt en ik heb er een aantal geprobeerd, maar ze hebben allemaal hun fatale gebreken. Ten eerste zijn de meer praktische opladers, die stevig zijn en veel aansluitingen hebben, zo lelijk dat ze eruitzien alsof ze in een magazijn thuishoren in plaats van in een woonkamer.

Mijn huidige oplaadstandaard is een prachtig uitziend bamboe-item dat ik op Amazon heb gekocht voor minder dan $ 30. De natuurlijke houtlook past in elk interieur en is rustgevend om naar te kijken. Helaas, zoals veel laadstations die er zijn, is het een complete ramp om te gebruiken.

Het lichtgewicht bamboemateriaal betekent dat het gemakkelijk kan omvallen.

Natuurlijk moet je voor je eigen laadkabels zorgen en deze door de verschillende poortopeningen leiden. De snoeren houden waar ze horen te zijn, is een voortdurende oefening in frustratie, omdat opladers de neiging hebben om te verschuiven als je ze aanraakt. Het Zens-station daarentegen is zwaar gewogen en belooft de snoeren op hun plaats te houden.

Je hoeft misschien geen $ 150 uit te geven aan de Zens om vergelijkbare functies te krijgen. Er zijn nogal wat oplaadstandaards beschikbaar die magnetisch opladen en een minimalistisch ontwerp bieden. Neem deze 4-in-1 magnetische draadloze oplader, die veel op de Zens lijkt, maar minder dan $ 50 kost. Ook ter overweging is de medische apparaat-achtige Intoval 3-in-1 magnetische draadloze oplader voor $ 39,99.

Bekende accessoiremaker Belkin biedt ook een magnetisch laadstation, hoewel de prijs vergelijkbaar is met de Zens voor $ 149,99. Het heeft MagSafe-technologie en wordt geleverd in een keuze uit zwarte of witte afwerkingen die bij uw Apple-apparaten passen.

Ondanks mijn scrupules om zoveel geld uit te geven aan een laadstation, zal ik de Zens 4-in-1 bestellen. Ik kijk er naar uit om het uit te proberen en mijn gedachten te delen.

Aanbevolen: