Hoe Apple TV-schermbeveiligingen te maken

Inhoudsopgave:

Hoe Apple TV-schermbeveiligingen te maken
Hoe Apple TV-schermbeveiligingen te maken
Anonim

Wat te weten

  • Verzamel de afbeeldingen voor screensavers in één map in de Foto's-app op je computer of mobiele apparaat en deel ze met iCloud.
  • Ga op de Apple TV naar Instellingen > Algemeen > Screen Saver. Selecteer Type en kies Apple Photos.
  • Selecteer het album met uw schermbeveiligingsafbeeldingen en selecteer uit de opties om het te personaliseren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je aangepaste Apple TV-schermbeveiligingen maakt met de Foto's-app of Delen met gezin. Het bevat aanbevelingen voor beeldvoorbereiding, inclusief de meest geschikte beeldverhouding en resolutie.

De Foto's-app gebruiken voor Apple TV-schermbeveiligingen

De Apple TV wordt geleverd met een reeks prachtige schermbeveiligingen, waaronder een verzameling bewegende beelden van plaatsen over de hele wereld, maar u kunt ook uw eigen schermbeveiligingssets maken met uw afbeeldingen. Wanneer u uw Foto's-afbeeldingen deelt met uw iCloud-account, kunt u de afbeeldingen gebruiken als schermbeveiliging op uw Apple TV.

  1. Verzamel alle afbeeldingen die je als schermbeveiliging wilt gebruiken in één map in de Foto's-app op je computer of mobiele apparaat.
  2. Ga op de Apple TV naar Instellingen > Algemeen > Screen Saver.

    Image
    Image
  3. Selecteer Type.

    Image
    Image
  4. Kies Apple Photos.

    Image
    Image
  5. Selecteer het album met de schermbeveiligingsafbeeldingen.

Thuisdeling gebruiken voor Apple TV-schermbeveiligingen

Je kunt thuisdeling ook gebruiken om je eigen screensavers voor foto's op Apple TV te maken en ervan te genieten. Het proces is hetzelfde als voor het gebruik van de Foto's-app, behalve dat u Thuisdeling selecteert op het Type scherm in plaats van de Apple Foto's-app.

Beelden voorbereiden voor Apple TV

Zorg ervoor dat uw afbeeldingen een hoge resolutie hebben, scherp zijn en gemakkelijk te zien zijn. Apple raadt het volgende aan:

  • Afbeeldingen moeten worden ontworpen voor een beeldverhouding van 16:9.
  • Afbeeldingen moeten een schermresolutie van 1920x1080 pixels hebben.

Als u afbeeldingen kiest voor gebruik als schermbeveiliging, wilt u misschien Foto's (Mac), Pixelmator (Mac, iOS), Photoshop (Mac en Windows), Microsoft Foto's (Windows) of een andere beeldbewerking gebruiken pakket om uw afbeeldingen op uw Mac, Windows-computer of mobiel apparaat te bewerken.

In sommige gevallen moet je afbeeldingen misschien bijsnijden om ze in een beeldverhouding van 16:9 te krijgen, zodat ze je televisiescherm vullen.

Zodra je de afbeeldingen hebt geperfectioneerd die je als schermbeveiliging wilt gebruiken, verzamel ze in een map op je computer of in de Foto's-app op je mobiele apparaat en deel ze met iCloud.

Apple TV Screen Saver-instellingen personaliseren

Als je eenmaal hebt gekozen tussen Foto's en Thuisdeling als een manier om je fotocollecties op Apple TV te laten werken, moet je de verschillende opties voor schermbeveiliging verkennen.

  • Start After: Met deze instelling kunt u kiezen wanneer uw schermbeveiliging wordt uitgevoerd. U kunt de start tot 30 minuten uitstellen.
  • Weergeven tijdens muziek en podcasts: Als u dit instelt op Ja, werkt uw schermbeveiliging wanneer u muziek of podcasts afspeelt op uw apparaat.
  • Preview: Hiermee kunt u een voorbeeld bekijken van hoe uw schermbeveiliging eruit zal zien.
Image
Image

De luchtvideo's van Apple gebruiken

Apple publiceert regelmatig nieuwe Aerial-video's, maar er worden er maar een paar tegelijk op uw Apple TV opgeslagen. Hier leest u hoe u Aerial video's kunt downloaden en gebruiken

  1. Open Instellingen > Algemeen > Screensaver.
  2. Kies Type > Aerial.
  3. Tik eenmaal op Menu om terug te gaan en je ziet een nieuwe optie Download nieuwe video. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks, wekelijks, dagelijks of nooit nieuwe video's te downloaden.
Image
Image

Je kunt ook de Apple TV Photos-app gebruiken om je afbeeldingen als diavoorstelling weer te geven terwijl je muziek afspeelt.

Aanbevolen: