Hoe maak je een Apple Watch-band schoon

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Apple Watch-band schoon
Hoe maak je een Apple Watch-band schoon
Anonim

Wat te weten

  • Sportbandje: verwijder het sportbandje van uw Apple Watch, veeg het af met een pluisvrije doek, droog het af en bevestig het weer aan het horloge.
  • Leren band: verwijder de band van uw Apple Watch, veeg af met een pluisvrije doek. Droog grondig voordat u ze opnieuw bevestigt.
  • Watch: uitschakelen, afnemen met een pluisvrije doek. Houd de Watch onder een kleine hoeveelheid stromend water om Digital Crown schoon te maken. Droog grondig.

Net als al het andere zijn Apple Watches onderhevig aan slijtage. Elke dag, terwijl u sport, naar uw werk gaat, met de kinderen speelt, zwemt of uw routine uitvoert, blijft uw Apple Watch presteren. Hier leest u hoe u het goed kunt behandelen door het van tijd tot tijd schoon te maken.

Hoe de Apple Watch-sportband schoon te maken

De Apple Watch Sport-band is populair vanwege zijn comfort en duurzaamheid. Vanwege zijn make-up vereist het unieke zorg.

  1. Verwijder het sportbandje van je Apple Watch.
  2. Veeg de band af met een pluisvrije doek.

    Als u water wilt gebruiken voor hardnekkig vuil, bevochtigt u de doek licht en gebruikt u deze om de band af te vegen.

  3. Droog de band af en bevestig hem weer aan je horloge.
Image
Image

Hoe maak je een Apple Watch lederen band schoon

De leren Apple Watch-bandjes zijn een geweldige toevoeging als je je horloge wilt aankleden. Toch is het belangrijk om ze goed schoon te maken.

Echt leer zal met de jaren slijtage vertonen. Het is belangrijk om direct contact met vloeistoffen, inclusief lotion en zonnebrandcrème, te vermijden wanneer u uw leren band draagt.

  1. Verwijder de leren band van je Apple Watch.
  2. Veeg het leer af met een pluisvrije doek.

    Als je water gebruikt, gebruik dan een minimale hoeveelheid op je doek. Dompel de leren band niet onder, want deze is niet waterbestendig.

  3. Laat de band goed drogen en bevestig hem vervolgens weer aan je horloge.

Hoe maak je je Apple Watch schoon

De Apple Watch zelf moet regelmatig worden schoongemaakt. Vuil kan zich ophopen in de hoeken en gaten rond de wijzerplaat en vuil kan ervoor zorgen dat het scherm wazig wordt. Het goede nieuws is dat het schoonmaken van je Apple Watch eenvoudig is.

Volgens Apple is het van cruciaal belang dat je geen zeep, schoonmaakproducten, schuurmiddelen, perslucht of andere warmtebronnen gebruikt bij het schoonmaken van je horloge.

  1. Zorg ervoor dat je Apple Watch is uitgeschakeld. Je zult ook je band willen verwijderen om zeker te zijn van een goede reiniging.
  2. Veeg het horloge af met een pluisvrije doek.
  3. Als dat niet helpt, kun je wat water aan de doek toevoegen en het opnieuw proberen.

    Omdat de Apple Watch waterbestendig is, kun je hem 10 tot 15 seconden onder stromend water houden. Volgens Apple moet het water warm aanvoelen en fris zijn.

  4. Om de Digital Crown schoon te maken, houdt u het horloge onder een kleine hoeveelheid stromend water en draait u het apparaat om alle vuil los te maken.
  5. Droog de voor- en achterkant van de Apple Watch en plaats de band terug. Zorg ervoor dat je het horloge volledig droogt, inclusief de ruimte tussen de kroon.

Juist gebruik kan helpen om je Apple Watch en zijn band schoon te houden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je je huid zo droog mogelijk houdt door je af te drogen na een training. Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van vloeistoffen zoals zonnebrandcrème en lotion rond het horloge.

Aanbevolen: