Hoe berichten te verplaatsen tussen Inbox-tabbladen in Gmail

Inhoudsopgave:

Hoe berichten te verplaatsen tussen Inbox-tabbladen in Gmail
Hoe berichten te verplaatsen tussen Inbox-tabbladen in Gmail
Anonim

Wat te weten

  • Klik op de berichten die je wilt verplaatsen en houd ze vast. Sleep de berichten naar het tabblad waar u ze wilt laten verschijnen.
  • Als u een regel wilt instellen voor toekomstige berichten van hetzelfde e-mailadres, selecteert u Ja in het vak Doe dit voor toekomstige berichten van.
  • Of klik met de rechtermuisknop op het bericht dat u wilt verplaatsen, selecteer Verplaatsen naar tabblad en selecteer vervolgens het tabblad waar u het bericht wilt weergeven.

Dit artikel legt uit hoe je berichten kunt verplaatsen tussen de inbox-tabbladen in Gmail, inclusief Sociaal, Promoties, Updates en Forums. Normaal gesproken is de filtering van Gmail nauwkeurig, maar soms vind je een belangrijk bericht verborgen onder het verkeerde tabblad.

Hoe berichten te verplaatsen tussen Inbox-tabbladen in Gmail

Een bericht naar een ander tabblad in je Gmail-inbox verplaatsen en een regel instellen voor toekomstige e-mails van de afzender:

  1. Klik in uw Postvak IN op het bericht dat u wilt verplaatsen en houd vast. U kunt meer dan één bericht tegelijk verplaatsen door een vinkje te plaatsen in het vakje voor elk bericht dat u wilt verplaatsen voordat u op een ervan klikt.

    Image
    Image
  2. Sleep de berichten naar het tabblad waarop u ze wilt laten verschijnen.

    Image
    Image
  3. Als u een regel wilt instellen voor toekomstige berichten van hetzelfde e-mailadres (ervan uitgaande dat u e-mails van slechts één afzender hebt verplaatst), selecteert u Ja in het Do this voor toekomstige berichten van box die wordt geopend. Door Ongedaan maken te selecteren, worden de berichten teruggezet naar de oorspronkelijke tab.

    Image
    Image

Als alternatief voor slepen en neerzetten, kun je het contextmenu van een bericht gebruiken:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het bericht dat u naar een ander tabblad wilt verplaatsen. Als je meer dan één conversatie of e-mail wilt verplaatsen, vink je alle berichten of hele conversaties aan die je wilt verplaatsen.
  2. Kies Verplaats naar tabblad in het contextmenu en selecteer het tabblad waar u het bericht of de berichten wilt laten verschijnen.

    De beschikbare tabbladen in het contextmenu bevatten alleen de keuzes die je hebt gekozen om te gebruiken. U kunt deze wijzigen door Settings > Configure inbox te selecteren, zoals hieronder beschreven.

    Image
    Image
  3. Als u een regel wilt maken voor de toekomstige berichten van de afzender (ervan uitgaande dat u e-mails van slechts één afzender hebt verplaatst), klikt u op Ja onder Doe dit voor toekomstige berichten vanin het vak dat wordt geopend.

Hoe de tabbladen te openen of te sluiten

Als je de tabbladen nog nooit hebt gezien en ze wilt uitproberen, kun je ze als volgt instellen:

  1. Klik in je Gmail-scherm op het Settings tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer onder Inboxtype Aanpassen.

    Bij deze stap wordt ervan uitgegaan dat je het standaardinboxtype gebruikt.

    Image
    Image
  3. Plaats een vinkje voor elk van de tabbladen die u wilt gebruiken.

    Image
    Image
  4. Selecteer Opslaan.

Als je later van gedachten verandert, volg dan dezelfde procedure en klik op alles behalve de Primaire tab om terug te keren naar een enkele tab.

Aanbevolen: