WhatsApp laat je nu chats verplaatsen tussen sommige telefoons

WhatsApp laat je nu chats verplaatsen tussen sommige telefoons
WhatsApp laat je nu chats verplaatsen tussen sommige telefoons
Anonim

WhatsApp introduceert eindelijk de mogelijkheid om je berichten over te zetten tussen iOS en Android, te beginnen met sommige Samsung-telefoons.

De mogelijkheid om je WhatsApp-inhoud veilig over te zetten tussen besturingssystemen staat al geruime tijd hoog op het verlanglijstje van de community en WhatsApp maakt het eindelijk mogelijk. WhatsApp zegt dat de mogelijkheid om berichten over te zetten tussen Android en iOS begint met Samsung-telefoons met Android 10 of hoger.

Image
Image

Volgens WhatsApp komt de functie binnenkort ook beschikbaar op andere Android-apparaten. Bij het overzetten van je berichten zegt WhatsApp dat ze niet naar het bedrijf worden gestuurd. In plaats daarvan blijven ze volledig beschermd dankzij de end-to-end-codering van de applicatie.

Het proces omvat ook spraakberichten, foto's en video's, zodat al uw inhoud kan worden verplaatst.

De nieuwe functie zal automatisch beschikbaar zijn wanneer gebruikers hun account verhuizen naar een nieuw apparaat dat voldoet aan de bovenstaande vereisten.

Image
Image

WhatsApp zegt dat je op het nieuwe apparaat hetzelfde telefoonnummer moet gebruiken als op het oude apparaat en dat het moet worden ingesteld met nieuwe of fabrieksinstellingen. Je hebt ook een USB-C naar Lightning-kabel nodig.

De mogelijkheid om je WhatsApp-inhoud over te zetten is nu beschikbaar, dus gebruikers zouden er gebruik van moeten kunnen maken om hun berichten en andere verzonden media te verplaatsen zonder zich zorgen te hoeven maken dat het gevaar loopt door kwaadwillenden.

Aanbevolen: