Magic Mouse 2: Hoe goed is deze muis?

Inhoudsopgave:

Magic Mouse 2: Hoe goed is deze muis?
Magic Mouse 2: Hoe goed is deze muis?
Anonim

De Magic Mouse 2 is de tweede versie van de Magic Mouse. Het onderging een verandering in de batterij en de prestaties. Het heeft ook verbeterde Bluetooth-koppeling. Zelfs met deze verbeteringen heeft de Magic Mouse 2 een paar tekortkomingen. Als je overweegt om te upgraden naar de Magic Mouse 2, dan is dit wat je erover moet weten.

De Magic Mouse 2 is verkrijgbaar in twee kleuren, de standaard witte bovenkant en de zilveren onderkant om het uiterlijk van de meeste Mac-reeksen te complementeren, en een ruimtegrijs model dat past bij de iMac Pro, die Apple in maart stopte 2021.

Image
Image

Magic Mouse 2 wordt opgeladen

In plaats van AA-batterijen heeft de nieuwe Magic Mouse een interne oplaadbare lithium-ionbatterij die tot een maand gebruik tussen oplaadbeurten biedt. Dat is ongeveer twee keer zoveel tijd als de meeste gebruikers op oplaadbare alkalinebatterijen die in de originele Magic Mouse worden gebruikt.

Een volledige lading duurt slechts twee uur, terwijl een snelle twee minuten opladen voldoende is om u negen uur gebruik te geven voordat de muis moet worden bijgevuld.

Je laadt de muis op via een Lightning-poort aan de onderkant. Het verwijderbare batterijklepje dat in de originele Magic Mouse werd gebruikt, is verdwenen. Nu is er een solide aluminium bodem met een enkele Lightning-poort tussen de geleiderails.

Apple levert de Lightning-naar-USB-kabel om op te laden, en je Mac kan de stroom leveren die nodig is om de batterijen opgeladen te houden. Het nadeel is dat de locatie van de Lightning-poort aan de onderkant van de muis betekent dat je de muis niet tegelijkertijd kunt opladen en gebruiken.

Bottom Line

Ooit problemen gehad om een Bluetooth-apparaat, zoals de Magic Mouse, te koppelen met je Mac? De Magic Mouse 2 lost dat probleem op unieke wijze op. Als de Magic Mouse 2 is ontkoppeld, zoals bij de eerste ontvangst, of als u de muis handmatig ontkoppelt met behulp van het Bluetooth-voorkeurenpaneel van uw Mac, kan deze onmiddellijk worden gekoppeld door de muis op de Mac aan te sluiten met behulp van de Lightning-naar-USB-kabel.

Glijbewegingen

Andere verbeteringen voor de Magic Mouse 2 zijn onder meer een soepeler glijden over oppervlakken. Nu de verwijderbare batterijklep verdwenen was, kon Apple de glijsleden aanpassen voor een betere bediening. Dat gezegd hebbende, de originele Magic Mouse gleed over de meeste oppervlakken zonder overslaan, plakken of trackingfouten te produceren.

De Missen

Hoewel het leuk is om te kijken naar de verbeteringen die Apple heeft aangebracht in de Magic Mouse 2, is het ook belangrijk op te merken dat er geen significante updates zijn. Natuurlijk, het heeft een nieuwe oplaadbare batterij die veel uithoudingsvermogen heeft en een snelle oplaadtijd. Toch moet je hem aansluiten om hem op te laden, en je kunt de muis niet gebruiken tijdens het opladen.

Experts verwachtten dat Apple een inductief oplaadsysteem zou leveren, mogelijk in de vorm van een muismat die oplaadde toen je de Magic Mouse erop plaatste.

Er zijn ook geen nieuwe gebaren, geen significante of andere bewegingsoppervlakken en geen Force Touch om een derde type klik te produceren dat de Mac zou kunnen detecteren en gebruiken. Het Force Touch-systeem zit in de nieuwe Magic Trackpad 2, dus waarom niet de Magic Mouse 2?

Laatste Gedachten

De Magic Mouse 2 is een nuttige upgrade, waarbij de populaire mogelijkheden van de originele Magic Mouse behouden blijven en een oplaadbaar batterijsysteem is toegevoegd. Maar we zullen onze originele Magic Mouse niet snel weggooien. De veranderingen zijn niet overtuigend genoeg om ons te overtuigen om te upgraden van onze huidige Magic Mouse. Als onze Magic Mouse echter niet meer werkt, ja, dan zal de Magic Mouse 2 hoogstwaarschijnlijk de vervanger zijn.

Aanbevolen: