Hoe de Reply-To Header in macOS Mail toe te voegen en te wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe de Reply-To Header in macOS Mail toe te voegen en te wijzigen
Hoe de Reply-To Header in macOS Mail toe te voegen en te wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Ga tijdens het opstellen naar View > Reply-To Address Field. Voer nieuwe adressen in het veld Reply-To in. Verzend zoals gewoonlijk.
  • De sneltoets om het Reply-To adresveld toe te voegen is Command+ Option + R.
  • Elke nieuwe e-mail geeft een lege Reply-To-header weer totdat u deze uitschakelt. Schakel uit, laat leeg of voeg een ander adres toe voor elke e-mail.

Standaard worden antwoorden op e-mails die u verzendt vanuit macOS Mail, verzonden naar het adres dat is ingevoerd in het veld Van. Als u antwoorden liever naar een ander adres wilt laten verzenden dan het adres in het veld Van, voegt u een Reply-To-header toe aan de e-mail en voert u een ander adres in. We laten u zien hoe u dit doet met Apple Mail 11 en hoger.

Een antwoord-op-header toevoegen in macOS Mail

Als je de kop 'Beantwoorden aan' niet ziet op je nieuwe e-mailscherm, voeg je het veld 'Beantwoorden aan' toe en voer je een e-mailadres in. Hier is hoe:

  1. Maak een nieuw bericht door te klikken op de Compose knop in Mail.

    Image
    Image
  2. Selecteer View > Reply-To-adresveld in de Mail-menubalk om een Reply-To-header aan uw e-mail toe te voegen.

    Image
    Image

    De sneltoets is Command-Option-R.

  3. Typ het e-mailadres waarnaar u de antwoorden wilt sturen in het veld Beantwoorden.

    Image
    Image
  4. Ga door met het schrijven van uw bericht en verzend het zoals gewoonlijk.

Waarom een Reply-To Header gebruiken?

De reply-to-header kan handig zijn als je bang bent dat het antwoord op een e-mail in je spamfilter v alt. Als u bijvoorbeeld geen e-mail hebt ontvangen (misschien een nieuwsbrief) die u had verwacht te ontvangen, kunt u de afzender vragen of het bericht normaal is afgeleverd door een e-mail te sturen.

Als u uw normale e-mailadres gebruikt voor dat onderzoek, ziet u mogelijk nooit het antwoord. Dezelfde spamfilter die de nieuwsbrief heeft opgevangen, kan ook het antwoord opvangen. U kunt echter niet helemaal een ander e-mailadres gebruiken, omdat de afzender u dan mogelijk niet herkent. Dit is het juiste moment om een Reply-To header aan je e-mail toe te voegen.

Image
Image

Verander de koptekst voor elke e-mail

Nadat u de Reply-To-header hebt ingeschakeld, wordt in elke nieuwe e-mail een lege Reply-To-header weergegeven totdat u de functie uitschakelt. Je kunt het uitzetten, leeg laten of een ander retour-e-mailadres intypen voor elke e-mail die je verzendt.

Als u zeker weet dat u automatisch dezelfde Reply-To-header wilt toevoegen aan elk bericht dat u verzendt, kan de Mail-toepassing dat automatisch voor u doen, maar u moet naar Terminal gaan om de permanente wijziging aan te brengen, en je kunt het daarna niet meer wijzigen in de Mail-applicatie.

Aanbevolen: