Hoe BCC-ontvangers aan een e-mail in Yahoo Mail toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe BCC-ontvangers aan een e-mail in Yahoo Mail toe te voegen
Hoe BCC-ontvangers aan een e-mail in Yahoo Mail toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer Compose in Yahoo Mail om een nieuw e-mailbericht te openen. Vul de To en Subject velden in.
  • Kies CC/BCC aan de rechterkant van het veld Aan om die velden toe te voegen aan de e-mailheader.
  • Selecteer het BCC veld en voeg de adressen van de ontvangers toe. Stel uw e-mail zoals gewoonlijk op en kies Verzenden.

Dit artikel legt uit hoe je BCC-ontvangers aan een e-mail kunt toevoegen met Yahoo Mail in een webbrowser.

BCC-ontvangers naar een bericht in Yahoo Mail

BCC staat voor blind carbon copy. Binnen de context van een e-mail ziet een persoon die BCC is het bericht, maar geen enkele andere ontvanger ziet zijn naam. Je kunt de BCC-functie gebruiken om e-mails naar meerdere mensen te sturen zonder dat ze weten wie het bericht nog meer ontvangt.

E-mail twee of meer contacten tegelijkertijd "blind" met behulp van de BCC-functie in uw Yahoo Mail-account.

  1. Log in op uw Yahoo Mail-account en selecteer de Compose-knop in de linkerbovenhoek om een nieuw e-mailberichtvenster te openen.
  2. Selecteer CC/BCC aan de rechterkant van het veld To. Een CC-veld en een BCC-veld worden toegevoegd onder het Aan-veld.

    Image
    Image

    Open in de mobiele Yahoo Mail-app de CC/BCC-velden door op To te tikken. In Yahoo Mail Basic is het veld BCC zichtbaar tijdens het opstellen van een bericht.

  3. Selecteer het veld BCC en voer het e-mailadres van de ontvanger in. U kunt ook BCC kiezen om een zoekvenster voor contactpersonen te openen om adressen uit uw Yahoo Mail-adresboek toe te voegen. Schakel het selectievakje in voor elk contact dat u wilt opnemen en kies vervolgens Gereed

    Image
    Image

    Uw bericht moet ten minste één geadresseerde hebben in het veld Aan. Als u wilt dat geen enkele ontvanger zichtbaar is, voert u uw Yahoo Mail-adres in.

  4. Stel het e-mailbericht op zoals gewoonlijk en selecteer Verzenden. Alle ontvangers in het BCC-veld ontvangen een kopie van het bericht, maar kunnen de informatie van de andere ontvangers niet zien.

Zelfs als een ontvanger Allen beantwoorden selecteert om het bericht te beantwoorden, wordt het antwoord alleen naar jou verzonden.

Waarom BCC gebruiken?

De BCC-functie beschermt de privacy van e-mailontvangers. Als u bijvoorbeeld een bericht over een adreswijziging verzendt, wilt u misschien dat iedereen het weet, maar dat iedereen in uw contacten elkaar niet kent. Als je iets persoonlijkers stuurt, zoals een uitnodiging voor een feestje, stuur dan individuele berichten. Het gebruik van sjablonen kan het proces sneller laten verlopen.

Als u te veel adressen in het BCC-veld opneemt, kan uw e-mail aan de andere kant als spam worden gemarkeerd, wat betekent dat mensen uw e-mail misschien nooit te zien krijgen.

Aanbevolen: