Hoe u een schermbeschermer op uw mobiele apparaat aanbrengt

Inhoudsopgave:

Hoe u een schermbeschermer op uw mobiele apparaat aanbrengt
Hoe u een schermbeschermer op uw mobiele apparaat aanbrengt
Anonim

Wat te weten

  • Volg de instructies van de schermbeschermer, maar maak in het algemeen eerst uw mobiele apparaat schoon met een microvezeldoek.
  • Lijn vervolgens de beschermer uit aan de boven- of onderkant van het apparaat en zorg ervoor dat beide hoeken waterpas zijn.
  • Laat vervolgens de schermbeschermer op het scherm zakken. Gebruik een creditcard om bubbels eruit te duwen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een screenprotector op je mobiele apparaat aanbrengt. Het bevat informatie over waar u op moet letten bij een schermbeschermer en waarom een apparaathoes alleen misschien niet voldoende is.

Hoe u een schermbeschermer op uw mobiele apparaat aanbrengt

Nadat je honderden dollars hebt uitgegeven aan een nieuwe smartphone of tablet, kan het moeilijk zijn om nog meer uit te geven voor een beschermende plastic hoes. Schermbeschermers of schermbeschermers zijn in theorie geweldig, maar veel mensen merken dat ze stof aantrekken, luchtbellen opsluiten en moeilijk aan te brengen zijn.

Hier zijn de basisprincipes voor het aanbrengen van een schermbeschermer op uw mobiele apparaat.

  1. Volg eerst en vooral de instructies.
  2. Zoek een schoon oppervlak en geef jezelf wat tijd voor het aanbrengen - minimaal 10 minuten. Terwijl je dit doet, wil je natuurlijk niet roken of je krijtbord recht boven je tablet schoonmaken. We hebben eerder advies gezien over het aanbrengen van de screenprotector in de badkamer na het nemen van een bad, omdat de stoom in de lucht zou voorkomen dat er stof tussen je tablet en de screenprotector zou komen. In onze ervaring is dit niet waar.

  3. Reinig het scherm van je tablet of smartphone. De meeste beschermers worden geleverd met een oplossing of spray en een reinigingsdoekje. Als de jouwe dat niet doet, gebruik dan een microvezeldoek om je smartphone of tablet zo schoon mogelijk te krijgen.
  4. Leg de beschermer op de boven- of onderkant van uw apparaat (het maakt niet echt uit, maar uw instructies kunnen een voorkeur hebben), gebruik de functies op uw apparaat, zoals de camera of de startknop, als een gids. Zorg ervoor dat beide hoeken waterpas zijn voordat u naar beneden drukt.
  5. Gebruik een creditcard of de kaart die bij je pakket is geleverd om luchtbellen eruit te duwen.
  6. Als er gigantische luchtbellen zijn, gebruik dan een stukje tape om een hoek van de film omhoog te trekken en opnieuw aan te brengen. Zorg ervoor dat u de onderkant van de plakkerige kant van de film niet aanraakt, anders blijven er kleine stofdeeltjes of deeltjes permanent op de schermbeschermer vastzitten.
Image
Image

Waar moet je op letten bij een schermbeschermer

Volledige voor- en achterkantbescherming: als u van plan bent uw smartphone of tablet door te verkopen, koop dan een schermbeschermer voor zowel de voor- als achterkant van uw apparaat. Het is net zo gemakkelijk om de achterkant van een smartphone te krassen en te verpesten als de voorkant.

Modelspecifieke schermbeschermers: zoek naar schermbeschermers die speciaal voor uw apparaat zijn gemaakt, aangezien deze schermbeschermers worden geleverd met aangepaste films die universele beschermers niet hebben. Wrapsol is een van de weinige fabrikanten van schermbeschermers die we hebben gevonden met aangepaste beschermers voor bepaalde soorten telefoons. Behalve dat ze sterk genoeg zijn om dagelijks misbruik te weerstaan, passen Wrapsol-schermen goed en voegen ze textuur toe om de telefoon comfortabeler in gebruik te maken.

Meerdere pakketten: het aanbrengen van een schermbeschermer is niet het moeilijkste wat je in je leven zult doen, maar het kan frustrerend zijn. Iedereen denkt dat de problemen met uitlijning, stof en luchtbellen geen probleem zullen zijn omdat hij of zij vaste handen heeft of als kind Operation een aantal keren heeft gespeeld, maar deze dingen zijn niet ontworpen om soepel te verlopen. Daarom komen veel van hen in 3-packs, zodat u zich opnieuw kunt aanmelden.

Anti-Glare: Als u uw apparaat veel in zonlicht gebruikt, wilt u misschien op zoek naar een anti-reflectie schermbeschermer. Hoewel we dit soort schermbeschermers persoonlijk niet hebben geprobeerd, is het logisch om een matte schermbeschermer op een glanzend (of mat) scherm te gebruiken, als u zich zorgen maakt over schittering.

Schermbeschermers versus apparaatbehuizingen

Sommige smartphonehoesjes en tablethoesjes bieden beschermende plastic omhulsels of schermen die je kunt bekijken of gebruiken, maar bieden geen enkele bescherming voor het scherm zodra de hoes is geopend.

Hoewel apparaatbehuizingen met ingebouwde schermbeschermers de ideale alles-in-één-oplossing lijken, zijn de plastic hoezen vaak zo dik dat ze niet erg bruikbaar zijn, en de opening tussen het plastic en het scherm van je apparaat is een verdere belemmering voor aanraakbedieningen. Een screenprotector verschuift niet en voegt geen merkbare bulk toe, omdat hij precies bovenop het scherm ligt. Maar ze kunnen lastig zijn om toe te passen.

Aanbevolen: