Hoe iPhone-app-crashes te stoppen

Inhoudsopgave:

Hoe iPhone-app-crashes te stoppen
Hoe iPhone-app-crashes te stoppen
Anonim

Wat te weten

  • Dwing de app om af te sluiten/opnieuw te starten, bij te werken of te verwijderen/opnieuw te installeren.
  • Start je telefoon opnieuw op of update naar de nieuwste iOS-versie.
  • Neem contact op met de app-ontwikkelaar voor hulp.

Dit artikel biedt zes eenvoudige manieren om crashes van iPhone-apps te stoppen.

Image
Image

Hoe u crashes van iPhone-apps kunt stoppen

Probeer deze zes tips, in deze volgorde, om crashes van iPhone-apps op te lossen.

Deze tips zijn van toepassing op alle iPhone-modellen met alle recente versies van iOS. De exacte stappen voor elke tip kunnen verschillen op basis van uw versie van iOS. De stappen worden in elk afzonderlijk artikel behandeld.

Bottom Line

De eerste en eenvoudigste stap is om crashes van iPhone-apps te stoppen door de app te dwingen te stoppen en vervolgens opnieuw te starten. Het geforceerd afsluiten van apps stopt alle processen van de app en start ze opnieuw (maar het spaart de levensduur van de batterij niet!). Als de app-crash werd veroorzaakt doordat een functie enigszins verkeerd ging, zou deze oplossing dit kunnen oplossen.

Beëindig crashes van iPhone-apps door de iPhone opnieuw op te starten

Soms crashen apps op de iPhone vanwege een probleem met de iPhone zelf, niet met de app. Als het opnieuw opstarten van de app niet heeft geholpen, is een herstart van de iPhone aan de orde. Veel problemen op de iPhone, niet alleen app-crashes, kunnen worden opgelost met een simpele herstart.

Bottom Line

Als het opnieuw opstarten van je iPhone een app-crash niet oplost, kan het probleem dat de crash veroorzaakt een bug in de app zelf zijn. App-ontwikkelaars werken hun apps regelmatig bij om bugs te verhelpen en nieuwe functionaliteit te bieden, dus het installeren van de bijgewerkte app kan de bug oplossen die u problemen veroorzaakt.

Verwijder en installeer de app opnieuw om crashes van iPhone-apps te herstellen

Soms crashen apps omdat er na verloop van tijd iets misgaat. Dit kan zelfs gebeuren nadat u de app hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als je alle stappen tot nu toe hebt geprobeerd en het heeft niet geholpen, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Een nieuwe installatie van de app kan helpen.

Bottom Line

Op dezelfde manier waarop app-ontwikkelaars updates uitbrengen om bugs op te lossen, brengt Apple regelmatig updates uit voor iOS, het besturingssysteem waarop de iPhone en iPod touch draaien. Deze updates voegen coole nieuwe functies toe en repareren ook bugs. Als uw app crasht en niet wordt verholpen door uw telefoon opnieuw op te starten of uw apps bij te werken, bestaat de kans dat de bug in iOS zelf zit. Werk in dat geval bij naar het nieuwste besturingssysteem.

Neem contact op met de app-ontwikkelaar voor hulp bij crashes

Als geen van deze stappen je crashprobleem oplost, heb je deskundige hulp nodig. U kunt het beste rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar van de app. Er moeten contactgegevens in de app worden vermeld, misschien op een Contact- of Over-scherm. Als dat niet het geval is, bevat de app-pagina in de App Store meestal contactgegevens. Probeer de ontwikkelaar te e-mailen of rapporteer en de bug en je zou wat nuttige feedback moeten krijgen.

Aanbevolen: