Hoe de opname-app van de Pixel slimmer is geworden

Inhoudsopgave:

Hoe de opname-app van de Pixel slimmer is geworden
Hoe de opname-app van de Pixel slimmer is geworden
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De Pixel's Recorder-app biedt gebruiksvriendelijke slimme functies zonder extra kosten.
  • Met de app kunnen gebruikers hun audio onmiddellijk en zonder internetverbinding transcriberen.
  • Gebruikers kunnen hun opnamen ook met iedereen delen via een nieuwe webinterface, en de audio bewerken door regels uit de transcriptie te verwijderen.
Image
Image

De recorder-app voor Pixel is op dit moment een van de beste opties die er zijn, zeggen experts.

Een spraakrecorder-app kunnen starten en heel snel aantekeningen kunnen maken, is altijd een van de beste eigenschappen geweest van het hebben van een smartphone op zak.

Of je nu een journalist, een student geneeskunde of gewoon iemand bent die geen tijd heeft om dingen op een notitieblok te schrijven, aantekeningen kunnen maken met je stem is zowel nuttig als efficiënt. En nu maakt Google dat proces nog slimmer voor Pixel-bezitters.

"De nieuwe recorder van Pixel loopt jaren voor op alternatieve opties op de markt." Abby Hao, het hoofd marketing bij WellPCB, vertelde Lifewire via e-mail.

Eenvoudig en vloeiend

Het lijkt misschien gek om een spraakopname-app als revolutionair of zijn tijd vooruit te zien, maar Google heeft zijn gebruikers veel macht gegeven met de nieuwe opname-app van Pixel.

"De Recorder-app van Google is in het begin erg betrouwbaar", vertelde Dane Hale, chief operating officer bij Twin Sun Solutions, ons via e-mail. "Het is ook een zeer intuïtieve en eenvoudige app om te gebruiken."

Hale zegt dat je met een druk op de knop audio kunt opnemen, en de app zal de inhoud automatisch transcriberen zonder dat je extra opties hoeft in te stellen.

Hoewel andere opname-apps transcriptie bieden, vergrendelen velen het achter betaalmuren of vereisen dat je door hoepels springt om het werkend te krijgen. Met Recorder is het net zo eenvoudig als het openen van de app en gewoon op de opnameknop drukken.

Wat de transcriptieservice nog nuttiger maakt, is de mogelijkheid om die bestanden te openen vanaf een website die Google heeft opgezet. Hierdoor kun je gemakkelijk links naar opnames met anderen delen, wat handig kan zijn voor degenen die veel met anderen samenwerken.

Je hebt dan toegang tot dezelfde slimme functies die de app zo handig maken op de website, of je nu een Pixel bezit of niet.

Machineleren

Transcriptie en een website waarop u uw opnamen kunt bekijken, zijn echter niet de enige grote functies. Recorder kan ook verschillende geluiden, luidsprekers en meer opvangen.

"Recorder ondersteunt de audioherkenningstechnologie van Google, die kan detecteren welk type audio wordt opgenomen", vertelde Hao ons. "Indrukwekkend, de app kan zelfs zien of je spraak, gefluit, gelach of zelfs dierengeluiden opneemt."

Pixel's nieuwe recorder loopt jaren voor op alternatieve opties op de markt.

Ze merkte op dat de golfvorm ook van kleur zal veranderen, afhankelijk van het type audio, en dat het zelfs elke sectie identificeert met zijn eigen titel om je opname gemakkelijker te kunnen navigeren.

Met de nieuwere versie van de app kun je ook door het transcript van het bestand zoeken, waarna je direct naar dat punt in de audio-opname gaat.

Dit is waar de titels die Hao noemde in het spel komen, omdat ze je kunnen helpen snel door langere opnames zoals lezingen of vergaderingen te navigeren.

Bovendien kun je de audio bewerken door simpelweg delen van het transcript te markeren en te verwijderen. Als u dit doet, worden tegelijkertijd de overeenkomstige delen van het audiobestand verkleind, zodat alles overzichtelijk en beknopt blijft in beide indelingen.

Zeer gewild

Waar voicerecorders vroeger eenvoudig waren, merken we dat we er nu meer van nodig hebben dan alleen het maken van audiobestanden, aangezien steeds meer mensen er gebruik van maken.

Of je nu een student, marketingdirecteur of gewoon iemand bent die onderweg wat aantekeningen wil maken, een app kan openen en iets kan opnemen dat je vervolgens kunt zoeken, bewerken en zelfs een transcriptie kunt lezen van is buitengewoon nuttig.

Image
Image

"Als student geneeskunde gebruik ik constant de spraakopname-app van mijn iPhone om lezingen, seminars en belangrijke interacties met patiënten op te nemen", vertelde Will Peach, een vierdejaars geneeskundestudent, ons via e-mail.

"Het meest frustrerende hieraan is de interface en het algemene gebrek aan functionaliteit. Ik zou graag in staat zijn om audiosegmenten in een oogwenk te kunnen bewerken, knippen en voorbij kunnen gaan."

Aanbevolen: