Waarom ik de nieuwe Moto SmartWatch wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik de nieuwe Moto SmartWatch wil
Waarom ik de nieuwe Moto SmartWatch wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Motorola brengt een nieuwe set smartwatches uit en hun opvallende uiterlijk heeft mijn aandacht getrokken.
  • Mijn Apple Watch doet alles wat ik ervan vraag en meer, maar het zou leuk zijn om meer opties te hebben.
  • De Moto G Smartwatch wordt geleverd in een witte en zilveren kast met twee platte knoppen aan de rechterkant.
Image
Image

Beelden van de nieuwe Moto SmartWatch treiteren me in mijn slaap.

Een gepubliceerde beleggerspresentatie toont een opwindende reeks aankomende horloge-goodies van Motorola. De Moto G Smartwatch lijkt erg op de huidige Moto 360. Maar het nieuwe model heeft een witte en zilveren kast en de roterende kroon is vervangen door twee platte knoppen aan de rechterkant.

Er is ook een nieuwe rechthoekige Moto Watch met Wear OS met één knop die lijkt op de Apple Watch. De kenmerkende wijzerplaat van het bedrijf is blijkbaar aangepast aan het scherm met een andere vorm.

Ondertussen heeft de Moto One een slankere, rondere look. Volgens de presentatie komt de Moto G in juni uit, terwijl de andere twee modellen in juli verschijnen. Er zijn geen andere specificaties verstrekt.

Er is niets mis met mijn Apple Watch 6. Hij stuurt me alle meldingen die ik zou willen en nog wat.

Er is absoluut geen reden waarom ik een van deze horloges zou willen hebben, aangezien ik een geweldige Apple Watch 6 bezit, die alles doet wat de Moto doet en meer. Bovendien synchroniseert het perfect met mijn iPhone. Maar ik wel.

Het probleem is dat ik dol ben op het uiterlijk van de Moto en dat het ontwerp van de Apple Watch oud aan het worden is. Horloges zijn een emotionele aankoop. Mensen geven er miljoenen aan uit en ze wonen dichter bij ons dan onze beste vrienden.

Ziet er belangrijk uit

Mijn Apple Watch doet alles wat ik ervan vraag en meer, maar het zou leuk zijn om het uiterlijk te veranderen. En het zou leuk zijn om wat nieuwe functies uit te proberen, in plaats van opgesloten te zitten in de ommuurde tuin waar Apple zijn apps beperkt.

Ik ben een fan van de Motorola-horlogeontwerpen sinds de dagen van de originele Moto 360 toen deze in 2014 werd uitgebracht. Ik denk nog steeds dat dit de best uitziende smartwatch is die ooit is uitgebracht. Het heeft een mooi, rond gezicht en een hoogwaardige leren band waardoor het opv alt in de categorie looks voor veel horloges die duizenden dollars meer kosten.

Er is niets mis met mijn Apple Watch 6. Hij stuurt me alle meldingen die ik zou willen en nog wat. Het volgt mijn gezondheid en zeurt me om te oefenen. Handig om het weer in de gaten te houden. Het geeft zelfs de tijd aan.

Het probleem is dat de Apple Watch maar in één vorm wordt geleverd, namelijk vierkant. Oh, Apple probeert dit feit op te helderen door een aantal optionele kleuren en veel verschillende bandopties in te voeren. Maar het v alt niet te ontkennen dat wat je aan het eind van de dag hebt ongeveer hetzelfde is als op de polsen van veel andere mensen.

Can Wear OS Measure Up?

Helaas heb ik een vrij sombere ervaring gehad met Google's Wear OS, vergeleken met de Apple Watch. De Moto 360 had ook veel gebreken en eigenaardigheden, waaronder het feit dat hij zelden op commando's reageerde, een zwak scherm had en een zielige batterijduur.

Er is ook het ongemakkelijke feit om te bedenken dat Wear OS alleen perfect werkt met telefoons met Android. Ik heb een iPhone, dus in theorie zou ik de nieuwe Moto Watch kunnen gebruiken, maar hij zou geen iMessages ontvangen, wat voor mij een niet-starter is. Het is ook onmogelijk om berichten van apps van derden, zoals Telegram, te beantwoorden als je een iPhone gebruikt.

Horloges zijn een emotionele aankoop. Mensen geven er miljoenen aan uit en ze wonen dichter bij ons dan onze beste vrienden.

Aan de andere kant doet de Wear OS-app voor de iPhone nogal wat handige dingen, zoals het beheren van Tiles, de kleine stukjes informatie die je op een Wear OS-horloge kunt weergeven.

Je kunt ook apps van telefoons met Wear OS rechtstreeks downloaden vanuit de App Store, zodat je de ervaring van het bekijken van de nieuwste goodies niet mist. Dat is een functie die je niet krijgt met iOS.

Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik voel dat het misschien mijn plicht is om er een te kopen, aangezien het mogelijk is om zoveel dingen op de Moto Watch te doen, zelfs met een iPhone. In naam van de samenwerking tussen OS, natuurlijk. Mijn Apple Watch begint er tenslotte een beetje saai uit te zien.

Aanbevolen: