Waarom ik de nieuwe Amazon Kindle wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik de nieuwe Amazon Kindle wil
Waarom ik de nieuwe Amazon Kindle wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe Kindle Paperwhite Signature Edition biedt een groter scherm en draadloos opladen.
  • De nieuwe Paperwhite brengt enkele van de beste eigenschappen van de Oasis-reeks en combineert ze met het comfortabele frame van de goedkopere Kindles.
  • De Paperwhite Signature Edition is een koopje voor $ 189,99 voor een eersteklas leeservaring.
Image
Image

Ik heb op mijn tanden geknarst omdat ik onlangs een Kindle e-book reader heb gekocht, maar nu lanceert Amazon een beter model.

De nieuwe Paperwhite-reeks omvat twee verschillende hardwaremodellen, plus een aparte Paperwhite Kids-editie die wordt geleverd met een eigen hoesje, advertenties standaard uitgeschakeld en een eenjarig abonnement op de Amazon Kids+-service en een twee- jaar "zorgeloze garantie" garantie.

Het model waar ik het meest naar uitkijk, is de Kindle Paperwhite Signature Edition, die voor het eerst een automatisch aanpassende lichtsensor, 32 GB opslagruimte en draadloos opladen heeft. Dit model wordt geleverd met een groter 6,8-inch E-Ink-scherm dat helderder is en een instelbare kleurtemperatuur heeft, opladen via USB-C, een snellere processor en een batterijlevensduur van weken.

De nieuwe Kindle Paperwhite brengt enkele van de beste eigenschappen van de Oasis-reeks en combineert ze met het comfortabele frame van de goedkopere Kindles.

Big Screen-voordelen

Het is veilig om te zeggen dat ik geobsedeerd ben door e-readers. Ik bezat het Rocket eBook, een van de eerste e-readers, in 1999. Het was een verrassend capabele lezer voor die tijd, maar het scherm was zwaar voor de ogen. Sindsdien heb ik bijna elk model Kindle gehad.

Ik gebruik momenteel het goedkoopste Kindle-model, dat ik verkies boven de duurdere Kindle Oasis. De charme van de goedkoopste Kindle heeft veel te danken aan het feit dat hij veel comfortabeler in gebruik is dan de duurdere Kindle Oasis. De Oasis heeft een glad metalen frame dat moeilijk vast te houden is.

De nieuwe Kindle Paperwhite brengt enkele van de beste eigenschappen van de Oasis-reeks en combineert ze met het comfortabele frame van de goedkopere Kindles. De warme gloed van de nieuwe Paperwhite komt rechtstreeks uit het Oasis-playbook.

Een andere upgrade naar de Paperwhite is de schermgrootte. Het 6,8-inch scherm op de nieuwe Kindle Paperwhite lijkt niet veel hoger dan de 6 inch op het vorige model, maar ik weet door het gebruik van veel verschillende Kindles dat elk klein beetje schermgrootte helpt als het gaat om paging via tekst. Het 6,8-inch scherm van de Paperwhite is bijna even groot als dat van de duurdere Kindle Oasis.

Het nieuwe scherm heeft ook 10% meer helderheid op de hoogste instelling dan de vorige Kindle. Ik gebruik mijn Kindle meestal als ik binnen lees, maar de verhoogde helderheid kan van pas komen bij het lezen in direct zonlicht.

Snelheidsdemon

De hogere snelheid van de nieuwe Kindle is een andere welkome toevoeging. Amazon beweert dat de nieuwe Paperwhite 20% snellere pagina's zal hebben dan het vorige model. Ik heb meestal geen problemen met de snelheid van mijn huidige Kindle, maar het onderbreekt wel de leeservaring als je af en toe moet wachten tot de pagina is vernieuwd.

Verbeterde levensduur van de batterij en opladen zijn ook dingen waar ik naar uitkijk op het nieuwe Paperwhite-model. Hoewel de batterij van mijn huidige Kindle in weken kan worden gemeten, merk ik af en toe dat de batterij bijna leeg is, net als ik door een roman duik.

Gelukkig gebruikt de Paperwhite nu USB-C, wat betekent dat ik me een adapter minder hoef te bekommeren, aangezien ik al verschillende gadgets gebruik die deze kabel gebruiken. Om de leestijd te maximaliseren, duurt het snel opladen via USB-C slechts 2,5 uur om een volledige oplaadtijd te bereiken bij gebruik van een 9W-adapter of groter.

Image
Image

Kindle Paperwhite Signature Edition is de eerste Kindle die draadloos opladen aanbiedt en kan worden gebruikt met elke compatibele draadloze Qi-oplader. Ik ben niet verkocht aan draadloos opladen voor mijn iPhone, omdat ik de voorkeur geef aan de snellere oplaadmogelijkheden van een gewone oplader. Maar draadloos opladen lijkt de perfecte aanvulling op een Kindle, omdat ik hem bij de hand op een nachtkastje bewaar en niet voor lange tijd gebruik.

De Paperwhite Signature-editie kost $ 189,99. Voor een premium leeservaring lijkt het een koopje. Ik kan niet wachten om het uit te proberen.

Aanbevolen: