Waarom fans Pokémon-remakes blijven kopen

Inhoudsopgave:

Waarom fans Pokémon-remakes blijven kopen
Waarom fans Pokémon-remakes blijven kopen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl komen in 2021 uit en keren terug naar wat velen beschouwen als een van de beste generaties van de serie.
  • In tegenstelling tot Pokémon Legends zullen Arceus, Brilliant Diamond en Shining Pearl remakes zijn van twee oudere Pokémon-spellen.
  • Een kans om de games uit hun kindertijd opnieuw te beleven, is wat veel Pokémon-fans ertoe brengt om remakes van eerdere titels te kopen.
Image
Image

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl voelen misschien niet op hun plaats met Pokémon Legends: Arceus die in 2022 komt, maar veel fans zijn net zo enthousiast om de eerdere games in de serie opnieuw te ontdekken als de nieuwe.

Waar Pokémon Legends: Arceus een grote, open wereld belooft voor spelers om te verkennen, bieden Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl een welkome ontsnapping aan de Pokémon die velen van ons opgroeiden met spelen. De introductie van Pokémon's vierde generatie was een opwindende tijd, en de kans om het opnieuw te ontdekken is net zo aanlokkelijk als de beloften die toekomstige Pokémon-spellen bieden.

"Diamond en Pearl waren de eerste Pokémon-spellen die ik volledig speelde, en met vrienden ", vertelde Talyah Regusters, een fan van de serie, via e-mail aan Lifewire. "Niet alleen is de nostalgie superecht, maar ik ben verheugd om te zien dat enkele van de dingen die dit mijn favoriete Pokémon-spel hebben gemaakt, worden geïntegreerd in de nieuwe technologie van de Nintendo Switch."

Innovatie opnieuw bekijken

Velen van ons zijn opgegroeid met het spelen van Pokémon. Ik weet dat ik dat deed; Diamond, Pearl, Black, White - ze maakten allemaal een groot deel uit van mijn jeugd. En hoewel ik heb genoten van latere titels in de serie zoals Sword and Shield, heeft niets ooit dezelfde snaar geraakt als die oudere inzendingen. Met Diamond en Pearl is dat akkoord vooral klinkend, omdat deze twee inzendingen in de serie een heleboel nieuwe functies hebben geïntroduceerd.

"Een van de leukste momenten die ik had met het origineel was het spelen van Capture the Flag met mijn vrienden," vertelde Regusters ons.

In tegenstelling tot eerdere Pokémon-spellen, hadden Diamond en Pearl een wifi-verbinding via Nintendo Wi-Fi, zodat je contact kunt maken met je vrienden en kunt chatten, Pokémon kunt ruilen en zelfs kunt vechten. Net als Regusters was het kunnen spelen van Pokémon met vrienden een groot deel van mijn ervaring, en een deel van de reden waarom ik die originele titels altijd zo hoog in het vaandel had staan.

Natuurlijk, online connectiviteit is op dit moment een hoofdbestanddeel van de serie geworden, maar toen was het nieuw. Het was innovatief. Het voelde alsof er een geheel nieuwe wereld was opengegaan voor Pokémon-fans, en velen vinden het leuk om die tijd opnieuw te kunnen beleven.

Kindertijd opnieuw bedacht

Remakes zullen ongetwijfeld plaatsvinden in de game-industrie, vooral als het gaat om kritisch en commercieel geprezen titels. De Pokémon-serie heeft meer dan zijn deel gezien, maar de reden waarom ze blijven slagen en waarom zoveel fans erin geloven, is nostalgie.

Games zoals Pokémon Diamond en Pearl zorgen voor een connectie met je kindertijd, een eenvoudigere tijd in het leven. Deze games hebben misschien niet alle verbeteringen van hun opvolgers, maar het is die eenvoud die ze des te aantrekkelijker maakt. Velen prijzen Pokémon Diamond en Pearl vanwege de mate waarin ze de Pokédex hebben uitgebreid, een archief van alle Pokémon die momenteel beschikbaar zijn. Ze bevatten ook een van de meest opvallende regio's van de serie, de Sinnoh-regio.

Diamond en Pearl waren de eerste Pokémon-spellen die ik volledig en met vrienden speelde.

Er is ook het feit dat niet elke Pokémon-fan de kans had om deze bepalende momenten in de geschiedenis van de serie te verkennen. Met remakes wordt dat mogelijk, en stelt Game Freak ook in staat om de ervaring op te fleuren met een nieuw likje verf. Voor veel nieuwere fans klinkt het idee om een meer gepixelde versie te spelen - of zelfs de mogelijkheid om een systeem te bemachtigen dat ze kan uitvoeren - onaantrekkelijk.

Hoewel het misschien gek lijkt voor fans om het vernieuwen en opnieuw maken van Pokémon-spellen te blijven steunen, is de liefde voor de serie groot. Met meer dan 25 jaar geschiedenis achter de serie, kan het een sterke motivator zijn om opnieuw contact te maken met je kindertijd. Persoonlijk hou ik van de eenvoud van de oudere Pokémon-spellen, de tijd voordat ik me zorgen moest maken over Gigantamax Pokémon, geïntroduceerd in Pokémon Sword en Shield.

Natuurlijk, Pokémon Legends: Arceus lijkt klaar om de serie naar een meer open wereldervaring te duwen, iets dat velen, waaronder ikzelf, wilden. Aan de andere kant is het opnieuw bezoeken van de klassieke dagen van Pokémon met verbeterde beelden net zo opwindend, en ik hoop dat Game Freak nooit stopt met het opnieuw maken van oudere Pokémon-spellen.

Aanbevolen: