Video versnellen op een iPhone

Inhoudsopgave:

Video versnellen op een iPhone
Video versnellen op een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Foto's App: Tik op Albums > Slo-mo.> selecteer een slow-mo-video > Bewerken. Gebruik de verticale lijnen onderaan om de snelheid te wijzigen. Tik op Gereed.
  • iMovie: Tik op Project maken > Film > Media > Video > Slo-mo > selecteer video > tik op vinkje > Film maken > Tik op videotijdlijn.
  • Tik vervolgens op het klokpictogram en verplaats de schuifregelaar voor snelheidsregeling zodat het nummer naast het konijn 1x toont. Tik op Gereed.

Dit artikel behandelt hoe je de videosnelheid van slo-mo iPhone-video's kunt wijzigen in normale snelheid met behulp van de Foto's-app en iMovie. Deze instructies zijn van toepassing op alle iPhone-modellen met iOS 13 en hoger. De basisideeën zijn ook van toepassing op eerdere versies van iOS, maar de stappen kunnen enigszins verschillen.

Video versnellen in de Foto's-app op een iPhone

Misschien is de gemakkelijkste manier om de videosnelheid op een iPhone te veranderen van slow-mo naar normale snelheid, door de vooraf geïnstalleerde Foto's-app te gebruiken. Alle slowmotionvideo's die je met je iPhone maakt, worden daar opgeslagen. De bewerkingstools die in Foto's zijn ingebouwd, kunnen de slowmotionvideo's versnellen. Volg gewoon deze stappen:

  1. Open de Photos app.
  2. Tik op Albums.
  3. Scroll omlaag naar het gedeelte Mediatypen en tik op Slo-mo.
  4. Tik op de slowmotionvideo die je wilt versnellen.

    Image
    Image
  5. Als de video is geopend, tik je op Bewerken.
  6. Langs de onderkant is een reeks verticale lijnen. Deze geven de snelheid van de video op dat punt in de opname aan. Lijnen die heel dicht bij elkaar liggen, geven de normale snelheid aan, terwijl lijnen die ver uit elkaar liggen aangeven dat die sectie in slowmotion is.

  7. Tik op de balk met de lijnen erin en sleep je vinger over het slowmotion-gedeelte. Als u dit doet, worden alle regels gewijzigd in de dicht bij elkaar gelegen versie die aangeeft dat ze de normale snelheid hebben.

    Image
    Image
  8. Als je de snelheid van de video hebt gewijzigd, tik je op Gereed om de video op te slaan.

    Ben je van gedachten veranderd en wil je slowmotion weer aan de video toevoegen? Selecteer de sectie die u wilt vertragen, zodat deze zich in de gele balk bevindt. Sleep vervolgens uw vinger over de balk met lijnen totdat de lijnen verder uit elkaar staan.

Video versnellen in iMovie op een iPhone

Als je liever hebt dat je filmbewerkings-apps iets krachtiger zijn dan Foto's, kun je iMovie van Apple kiezen (download iMovie in de App Store). De iMovie-app biedt allerlei videobewerkingsfuncties, waaronder het toevoegen van filters, titels, muziek en meer. Het laat je ook slow-motion video converteren naar normale snelheid. Volg deze stappen om video in iMovie te versnellen:

  1. Open iMovie.
  2. Tik op Project maken.
  3. Tik op Film.
  4. Tik op Media.

    Image
    Image
  5. Tik op Video.
  6. Tik op Slo-mo.
  7. Tik op de slowmotionvideo die je wilt versnellen. Tik vervolgens op het vinkje in het pop-upmenu.
  8. Tik op Film maken.

    Image
    Image
  9. Tik op de tijdlijn van de video om de bewerkingsopties onder aan het scherm weer te geven.
  10. Tik op het clock pictogram om toegang te krijgen tot de afspeelsnelheidsregelaars. De snelheidsregelaars zijn een reeks lijnen met aan het ene uiteinde een schildpad, die slo-mo voorstelt, en een konijn aan het andere uiteinde, dat de snelheid voorstelt. Een cijfer naast het konijnenpictogram geeft de snelheid van de video aan.

  11. Verplaats de schuifregelaar voor snelheidsregeling zodat het nummer naast het konijn 1x toont. Dat is normale snelheid.

    Image
    Image
  12. Tik op Klaar om de video met gewijzigde snelheid op te slaan.
  13. Tik in het videoscherm op de actieknop (het vierkant met de pijl die eruit komt) om de video te delen, te exporteren of er andere dingen mee te doen.

    Image
    Image

Wilt u meer weten over video- en videobewerking op de iPhone? We hebben artikelen over hoeveel video's een iPhone kan bevatten, hoe u tegelijkertijd video's en foto's kunt maken en nog veel meer.

Aanbevolen: