De 7 beste Xbox One oorlogsgames

Inhoudsopgave:

De 7 beste Xbox One oorlogsgames
De 7 beste Xbox One oorlogsgames
Anonim

The Rundown Beste Sci-Fi-game: Beste Sniper-game: Beste Open World-game: Beste Giant Robot-game: Beste Zombie Apocalypse-game: Beste Post-War Game: Best Modern Era Game:

Beste Sci-Fi-game: The Coalition Gears of War 4

Image
Image

Snel, spannend en tegen alle verwachtingen in tegen een zwerm buitenaardse wezens, Gears of War 4 is de beste sci-fi oorlogsgame-ervaring die je op de Xbox One kunt vinden. In de vierde game in de veelgeprezen Gears of War-serie ben jij de zoon van Marcus Fenix, het vorige hoofdpersonage in de oudere games.

Gears of War 4 is een over-the-shoulder third person shooter vol met prachtige visuals en decorstukken met het constante element van actie. Spelers moeten binnen een squadron werken en vechten tegen hordes binnenvallende agressieve aliens met wapens zoals kettingzagen, explosieve oefeningen en machinegeweren. Gears of War 4 heeft ook een online en offline coöp-multiplayer-verhaalmodus, zodat jij en een vriend kunnen vechten door de razernij van buitenaardse wezens en de mensheid voor eens en voor altijd kunnen redden.

Beste Sniper Game: Rebellion Developments Sniper Elite 4

Image
Image

Sniper Elite 4 is van de grond af gebouwd in game-ontwikkeling en is de ultieme beste sniper-game die tot nu toe op de markt is voor de Xbox One. Spelers spelen zich af in de Tweede Wereldoorlog en nemen de rol aan van een elite sniper-eenheid, die de rijke vergezichten van Italië overziet op zoek naar hoogwaardige "axis-of-evil"-doelen.

Sniper Elite 4 is niet alleen een point-, scope- en shoot-game, maar is meer gericht op tactische spionage. Spelers moeten vertrouwen op ste alth- en extractiemissies, zodat zelfs de laatste vijandelijke strijder die overeind staat niet op de hoogte is van je massamoorden. Er is een coöperatieve multiplayer-campagnemodus, zodat jij en een vriend samen kunnen snipen, evenals online versus. Sniper Elite 4 maakt gebruik van gedetailleerde x-ray kill cams; zodat je in slow motion de impact kunt zien in brute details en de vernietiging van de menselijke anatomie bij elke opname die je maakt.

Beste Open World Game: Ubisoft Montreal Far Cry 5 (Xbox One)

Image
Image

Far Cry is al lang een open-world shooter op de Xbox One, maar met Far Cry 5 heeft Ubisoft alles naar een hoger niveau getild. De fictieve regio Hope County, gelegen in Montana, voelt als een eigen land in een land. Alles van bergen, rivieren en landbouwgronden doordringt de achtergrond en dient als de ruggengraat van verkenning van de open wereld. De prachtige graphics worden aangevuld met een uitstekende gameplay. Jouw missie, mocht je ervoor kiezen om het te accepteren, is om sekteleider Joseph Seed op te sporen. Als je eerste missie misgaat, begint het spel.

Vanaf daar kun je urenlang rondrennen en met helikopters en vliegtuigen vliegen. Heb je ooit een semi-vrachtwagen willen besturen met een machinegeweer eraan vastgemaakt? Far Cry zal je helpen die fantasie te vervullen. Het spel culmineert in het vinden van de drie beste luitenants van Joseph die ook de drie grote slechteriken van het spel zijn. Uiteindelijk werk je je een weg omhoog naar de laatste confrontatie met Joseph zelf. Dit is een first-person shooter waarmee je eindeloos kunt verkennen en opnieuw kunt spelen.

Beste gigantische robotgame: Respawn Entertainment Titanfall 2

Image
Image

Het maakt niet uit of het in de modus voor één speler of voor meerdere spelers is, vechten als een robot zal nooit oud worden. Als de singleplayer-campagne begint, word je gecast als een schutter van een militie die ervan droomt een gemechaniseerde titan te besturen. Wanneer je merkt dat je de sleutels krijgt van een 6 meter hoge gemechaniseerde oorlogsmachine, begint de ongeveer zes uur durende campagne echt. De held Jack Cooper en de robot werken samen om een eenmansleger (of machineleger) te worden.

De besturing is van topklasse, wat een goed voorteken is voor de reeks wapens die je tot je beschikking hebt. Gevechten als een schutter zijn goed, maar het is de Titan vs Titan-actie die Titanfall 2 echt helpt opvallen. Gigantische zwaarden snijden door Titanen als boter, terwijl borstlasers je laatste redmiddel zijn. Elk niveau voelt goed doordacht aan, waarbij de juiste balans wordt gevonden tussen te moeilijk en niet moeilijk genoeg. De animatie schittert echt wanneer je multiplayer betreedt, waar modi zoals team deathmatch adembenemende gevechten bieden.

Beste Zombie Apocalypse-spel: Capcom Dead Rising 4

Image
Image

In Dead Rising 4 kun je een leger zombies verslaan op onvoorstelbare manieren, zoals ze slaan met gigantische groene Hulk-handen. In het gekke vierde deel in de serie vecht je tegen letterlijk duizenden zombies in een open wereldomgeving. Jouw missie is om een winkelcentrum te onderzoeken om erachter te komen wat er precies is gebeurd dat deze ondode epidemie opnieuw heeft veroorzaakt.

In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft Dead Rising 4 geen timersysteem, dus je kunt vele leuke uren besteden aan het vinden van meer dan 200 wapens, variërend van saaie aanvalsgeweren en motorfietsen tot voedselkarren en vuurspuwende triceratops-koppen. Niet alle zombies zijn ook hetzelfde, want spelers zullen sluwere, slimmere vijanden tegenkomen en zelfs het opnemen tegen moorddadige mensen in gevaarlijke sektes en elite huurlingengroepen. Spelers kunnen ook online met maximaal vier van hun vrienden meedoen om de zombie-horden te verslaan en missies te voltooien in coöperatieve modus.

Beste naoorlogse game: Bethesda Fallout 4 (Xbox One)

Image
Image

Nukes hebben de aarde vernietigd en in Fallout 4 ben jij een van de weinige overlevende mensen die gedwongen wordt om de nasleep onder ogen te zien. Post-apocalyptisch Amerika is een verlaten woestenij; vol gemuteerde culten die rondrennen en mensen vermoorden, gemarginaliseerde uitgestraalde mensen en synthetische slaven-androïden die niet al te gelukkig zijn.

Gelukkig is de hond nog steeds de beste vriend van de mens, en je zult tijdens je reis een paar metgezellen ontmoeten nadat je je volledig aangepaste karakter met verschillende fysieke en persoonlijke eigenschappen naar wens hebt gemaakt. Als je je spraakvaardigheid maximaliseert, kun je zelfs de meest bloeddorstige mutanten ervan overtuigen dat jullie maatjes zijn. Fallout 4 draait om overleven en aanpassing, het is een van de weinige genres die een first person shooter combineert met een rollenspel en het zo goed doet dat gameplay verslavend wordt. Spelers vinden nieuwe wapens, items, vrienden, vijanden en ontrafelen een plot dat een grondig en goed uitgewerkt verhaal onthult dat net zo geweldig is als de gigantische open wereld waarin het zich bevindt.

Beste game uit het moderne tijdperk: Ubisoft Montreal Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Image
Image

Een meesterwerk voor meerdere spelers, Rainbow Six Siege legt alles vast wat je wilt in een modern oorlogsspel. Dit is geen hersenloze shooter waar je gewoon rent en schiet en op het beste hoopt. In plaats daarvan vereist het spel tactiek en teamwerk. Er zijn verschillende missies die je met vrienden kunt spelen, waaronder de gijzelingsmodus, de bommodus en de veilige gebiedsmodus. Ze vereisen allemaal dat je snel en slim werkt om je doel te bereiken. Er zijn in totaal tien kaarten beschikbaar om te spelen, waaronder alles van gratis tot het vliegtuig van de president.

Hoewel Rainbow Six wordt gefactureerd als een multiplayer-aanbod, zijn er enkele singleplayer-elementen beschikbaar. Een trainingsmodus helpt je om je aan de besturing aan te passen, terwijl de Terrorist Hunt-modus je ook helpt om op snelheid te komen met tactieken en besturing. Als je eenmaal voorbij het beginstadium bent, spring je meteen in de actie waar je de niveaus en hun afbeeldingen verder kunt waarderen. Rainbow Six-omgevingen zijn ronduit leuk en elke locatie dompelt je onder in de actie.

Aanbevolen: