De 8 beste Xbox One-toetsenborden en -muizen van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste Xbox One-toetsenborden en -muizen van 2022
De 8 beste Xbox One-toetsenborden en -muizen van 2022
Anonim

Als je een geweldig Xbox One-toetsenbord en -muis voor je gameconsole wilt, zeggen onze experts dat je de Razer Turret-toetsenbord- en muiscombinatie moet kopen. Het is officieel gelicentieerd voor gebruik met de Xbox One, dus het heeft een handige ingebouwde dashboardsleutel en het maakt draadloos verbinding met de console, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kabels die in de weg zitten.

Het gebruik van een toetsenbord en muis in plaats van een gamecontroller kan erg handig zijn, zelfs als niet alle games deze optie ondersteunen. De Xbox One ondersteunt standaard geen draadloze muizen of toetsenborden van derden (hoewel er adapters bestaan om het te laten werken), maar er zijn ook tal van goede bedrade opties.

Hier is een overzicht van de beste Xbox One-toetsenborden en -muizen die momenteel beschikbaar zijn, met verschillende budgetten en behoeften.

Beste algemeen: Razer Turret-toetsenbord en muis

Image
Image

Razer is een bekende naam in de wereld van gaming-randapparatuur (externe accessoires), dus het is logisch dat het verantwoordelijk is voor de enige officieel gelicentieerde toetsenbord- en muisset voor de Xbox One: de Razer Turret. Het is ook de enige draadloze toetsenbord- en muiscombinatie die u met uw console kunt gebruiken, wat een enorm voordeel is. Overal in je woonkamer of studeerkamer kunnen zitten zonder je zorgen te hoeven maken dat je verstrikt raakt in kabels is meteen bevrijdend.

De Razer Turret biedt een mechanisch toetsenbord. Elke toets maakt gebruik van een mechanische schakelaar, wat zorgt voor betere feedback en een snellere responstijd; je hebt alleen je trage reflexen de schuld in plaats van je hardware. Het heeft ook een speciale Xbox-dashboardsleutel om de interface van de console te openen en berichten, prestatie-ontgrendelingen te controleren of instellingen te wijzigen. Er is ook de Razer Chroma RGB-verlichtingsfunctie (rood, groen en blauw), zodat je coole dynamische verlichting en kleureffecten kunt instellen, wat ideaal is als je helemaal voor esthetiek gaat. Het nadeel is dat het de levensduur van de batterij beïnvloedt, dus je zou het misschien willen uitschakelen om in plaats daarvan 43 uur op te laden.

De muis zit ook boordevol functies. Behalve dat het bijzonder responsief is, heeft het dankzij een krachtige sensor verschillende knoppen om aan te passen. Twee duimknoppen aan de zijkant maken het gemakkelijk om je favoriete invoer in kaart te brengen, waardoor bijvoorbeeld snellere wapenwisselingen en ontwijkrollen mogelijk zijn. Een klikbaar scrollwiel geeft je ook nog een paar aanpasbare opties. Dankzij de uitschuifbare muismat van het toetsenbord past de muis er netjes in en gaat de batterij ongeveer 50 uur mee.

Type toetsenbord: Mechanisch | Connectiviteit: 2,4 GHz draadloos | RGB: Ja | Tien Toetsen: Nee | Palmrust: Ja | Mediabediening: Xbox-dashboardtoets | Aantal muisknoppen: 7 | DPI: 16.000 | Gewicht: 3.7 ons | Interface: Draadloze dongle

Beste toetsenbord: Corsair K63 draadloos mechanisch gamingtoetsenbord

Image
Image

Corsair is een ander bekend merk in gaming-randapparatuur, en het K63 Mechanical Gaming Keyboard is iets betaalbaarder dan het Razer- alternatief. Het is ook goed ontworpen dankzij een lapboard-indeling, wat betekent dat het ideaal is om op schoot te plaatsen tijdens het gamen op de bank. Een polssteun van traagschuim ondersteunt uw onderarmen en handen verder, zodat u zonder pijn kunt genieten van langere gamesessies. Als alternatief kunt u het verwijderen als het niet aan uw behoeften voldoet. Er zit ook een standaard stoffen muismat in, die een geschikt oppervlak voor je muis biedt, ook al is hij verre van speciaal.

Het toetsenbord maakt gebruik van Cherry MX Red mechanische schakelaars, specialistische technologie om te versnellen hoe snel het reageert wanneer je de knoppen aanraakt. Deze schakelaars maken een enorm verschil, ook al kunnen ze tijdens gebruik nogal luid en klikkend zijn. Andere handige functies zijn onder meer de mogelijkheid om het toetsenbord te gebruiken door het aan te sluiten met een USB-kabel of in plaats daarvan een 2,4 Ghz Bluetooth-verbinding te gebruiken voor draadloos spelen. De levensduur van de batterij is slechts ongeveer 15 uur met blauwe LED-achtergrondverlichting ingeschakeld, wat een beetje laag is, maar om de paar dagen opladen is niet zo onhandig.

Type toetsenbord: Mechanisch | Connectiviteit: 2,4 GHz draadloze en bekabelde USB | RGB: Ja | Tien Toetsen: Nee | Palmrust: Ja | Mediabediening: Nee

"De Corsair K63 biedt een snelle en vloeiende typervaring die opmerkelijk responsief en bevredigend is." - Andy Zahn, producttester

Image
Image

Beste budget: Logitech G213 gamingtoetsenbord

Image
Image

Het Logitech G213 gaming-toetsenbord houdt dingen eenvoudig voor mensen met een beperkt budget. Het heeft geen laptop of muis, en de polssteun is niet afneembaar, waardoor het behoorlijk stevig is, maar verder is het een goed gemaakt toetsenbord. De polssteun houdt uw onderarmen en handen goed comfortabel met het lichaam van het toetsenbord dat is ontworpen om de toetsen iets omhoog te brengen voor een meer ergonomische hoek. De G213 is misschien een eenvoudig toetsenbord, maar Logitech heeft jarenlange ervaring in toetsenbordtechnologie, dus het weet waar het prioriteit aan moet geven.

Het is ook stiller dan andere mechanische toetsenborden, terwijl het nog steeds snel reageert op je aanrakingen. Er zijn ook RGB-lichteffecten (rood, groen en blauw) om uit te kiezen als je wilt dat de dingen er een beetje anders uitzien. Ten slotte is het morsbestendig, wat ideaal is als je geneigd bent om te drinken en te gamen en onvermijdelijk te morsen.

Type toetsenbord: Mechanisch | Connectiviteit: Bekabelde USB | RGB: Ja | Tien Toetsen: Ja | Palmrust: Ja | Mediabediening: Ja

Beste membraan: Razer Cynosa Chroma

Image
Image

Als je het mogelijke lawaai van mechanische toetsenborden wilt vermijden, gebruikt het Razer Cynosa Chroma-toetsenbord een normaal membraan voor het tikken op toetsen, wat betekent dat het aanzienlijk stiller is. Het reageert misschien iets langzamer, maar het is goedkoper en biedt elders tal van handige functies. Het toetsenbord gebruikt iets dat N-Key rollover wordt genoemd, waarmee u meerdere toetsen tegelijk kunt indrukken (maximaal tien opdrachten tegelijk) zonder dat het toetsenbord ze niet herkent. Dat kan handig zijn tijdens een hectisch moment midden in de game.

De Razer Cynosa Chroma mist extra dingen zoals een polssteun of lapboard, maar door zijn ergonomische vorm en superieure typhoek is een polssteun minder essentieel dan andere toetsenborden. Het heeft ook RGB-verlichting (rood, groen en blauw) - bijna essentieel voor alle gaming-toetsenborden - als je het uiterlijk wilt aanpassen. Het belangrijkste nadeel? Het is een bekabeld apparaat, dat niet voor iedereen geschikt is, maar het heeft wel het voordeel dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je zonder stroom komt te zitten.

Type toetsenbord: Mechanisch | Connectiviteit: Bekabelde USB | RGB: Ja | Tien Toetsen: Ja | Palmrust: Nee | Mediabediening: Nee

Beste duurzaamheid: HyperX Alloy FPS

Image
Image

Het HyperX Alloy FPS-toetsenbord is een stevig apparaat dat is ontworpen om veel aan te kunnen. Het chassis (frame) is van massief staal, dus ideaal voor het fijnstampen van sleutels en bestand tegen vallen. Hoewel het alleen een bekabelde verbinding heeft, kan de USB-kabel snel worden losgekoppeld, dus als je snel over kabels struikelt, hoef je je geen zorgen te maken dat het je console uitschakelt.

Als je technischer wilt worden, kun je kiezen welke toetsschakelaars je wilt gebruiken uit een reeks Cherry MX-opties. Elk type schakelaar biedt verschillende geluidsniveaus, tactiele feedback en activeringstijden (hoe snel het reageert), dus de meest toegewijde gamers hebben genoeg opties, maar je hoeft je niet op een van deze functies te concentreren als je dat niet wilt naar.

Hoewel er geen numeriek toetsenblok is (ook bekend als een toetsenbord met tien toetsen), is het een vrij lang toetsenbord met alles wat een gamer nodig heeft. Het wordt ook geleverd met een secundaire set rode, getextureerde WASD-toetsen (W, A, S en D), zodat u uw bewegingstoetsen kunt verlichten en er snel bij kunt komen tijdens een cruciaal moment.

Type toetsenbord: Mechanisch | Connectiviteit: Bekabelde USB | RGB: Ja | Tien Toetsen: Nee | Palmrust: Nee | Mediabediening: Ja

Beste muis: Corsair M65 Elite RGB

Image
Image

De Corsair M65 Elite is een van de beste muizen voor pc-gaming en console-gaming. Hij is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat hem een premium gevoel en fantastische duurzaamheid geeft. Het biedt ook enkele opmerkelijke functies. Een voorbeeld zijn de verstelbare gewichten die je kunt gebruiken om de muis zo zwaar of licht te maken als je wilt, waardoor hij een persoonlijker gevoel krijgt dan de meeste muizen die er zijn. Het heeft ook acht programmeerbare knoppen, waaronder een met een vizier erop die bekend staat als een "sluipschutter" -knop. Dit laatste maakt de muis extra gevoelig voor je bewegingen, zodat je een opname veel zorgvuldiger kunt uitlijnen dan voorheen.

Je kunt hier veel personaliseren als je wilt, maar zelfs direct uit de doos voelt de muis goed aan om te gebruiken. Houd er echter rekening mee dat deze muis vanwege het ergonomische ontwerp alleen voor rechtshandige gebruikers is.

Aantal muisknoppen: 8 | DPI: 18, 000 | Gewicht: 3,42 gram | Interface: Bekabelde USB

"De Corsair M65 Elite is een droom om te gebruiken als je hem eenmaal hebt ingesteld voor je behoeften. Met veel knoppen om te programmeren, kost het tijd. Maar je zult snel een muis hebben die je niet zou kunnen spelen zonder." - Jennifer Allen, technisch schrijver

Beste gewoonte: Logitech G502 Hero

Image
Image

De Logitech G502 Hero biedt veel functies die voor sommigen misschien overdreven zijn, maar het betekent zeker dat je niet zonder opties komt te zitten. Het heeft 11 programmeerbare knoppen, zodat je dingen kunt krijgen zoals je ze nodig hebt. Het heeft ook een intern geheugen, wat betekent dat je meerdere knopprofielen kunt instellen. Op die manier kun je verschillende instellingen hebben voor verschillende games, of iemand anders kan je muis gebruiken zonder iets te resetten.

De Logitech G502 Hero is ongelooflijk nauwkeurig en stelt je in staat om de gevoeligheid in het midden van de game aan te passen via enkele handig geplaatste knoppen aan de bovenkant van de muis. Er is ook een sluipschutterknop voor die momenten waarop je extra precies moet zijn. Het is veel voor sommige gebruikers, vooral als je maar af en toe games speelt, maar het hebben van zoveel opties is best handig als je eenmaal de dingen hebt ingesteld zoals je ze wilt. Het heeft ook een aangepast RGB-verlichtingssysteem (rood, groen en blauw) als je zin hebt om je speelkamer te verlichten.

Aantal muisknoppen: 11 | DPI: 25, 000 | Gewicht: 4,27 tot 4,90 ounce | Interface: Bekabelde USB

Beste ambidexter: Razer Lancehead TE

Image
Image

Linkshandige gamers hebben beperkte keuzes voor gamingaccessoires, maar deze Razer Lancehead TE is ontworpen om tweehandig te zijn. Met een vereenvoudigde lay-out en gespiegelde duimknoppen is het ideaal voor elke manier waarop u uw muis vasthoudt.

Knopopties zijn uitgebreid, met acht om te programmeren. Het is ook mogelijk om aan te passen hoe snel de muis reageert op je bewegingen met de mogelijkheid om dit tijdens het spelen aan te passen. Verschillende scenario's vereisen immers verschillende niveaus van snelheid.

De Razer Lancehead TE is niet de beste muis voor rechtshandige gebruikers, maar hij doet zijn werk goed en biedt de nodige flexibiliteit voor alle anderen.

Aantal muisknoppen: 8 | DPI: 16.000 | Gewicht: 3,89 gram | Interface: Bekabelde USB

De Razer Turret (bekijk bij Amazon) is een van de beste keuzes voor een toetsenbord- en muiscombinatie voor gebruik met de Xbox One. Zowel het toetsenbord als de muis zijn draadloos, wat betekent dat je gameruimte er schoon uit kan blijven zien en beschermd is tegen gevaarlijke kabels. Het toetsenbord is voorzien van mechanische schakelaars voor betere feedback en snellere invoerreacties, en de meegeleverde muismat is magnetisch voor eenvoudige verwijdering. De Logitech G213 (bekijken bij Walmart) is een perfect toetsenbord op instapniveau als je een beperkt budget hebt. Ondanks zijn lage prijs gebruikt hij nog steeds mechanische schakelaars voor een betere duurzaamheid en respons. En de behuizing is morsbestendig voor zorgeloos gamen.

Waar u op moet letten bij de beste Xbox One-muis en -toetsenbord

Ergonomie

Het is belangrijk om een Xbox One-muis en -toetsenbord te kopen die goed aanvoelen in het gebruik. Zorg ervoor dat je apparaten koopt die werken voor de hand die je gebruikt, maar let ook op de plaatsing van de knoppen en of een toetsenbord een polssteun of laptop heeft. Deze factoren kunnen een verschil maken, afhankelijk van hoe je van plan bent te spelen.

Kenmerken

Alleen jij weet wat het belangrijkste voor je is. Een muis met bijna een dozijn aanpasbare knoppen is ideaal voor first-person shooter (FPS) games zoals "Fortnite" of "Overwatch" en massaal multiplayer online games (MMO's) zoals "World of Warcraft" of "Final Fantasy XIV". Maar een muis en toetsenbord met talloze opties kan voor sommige spelers overdreven en overweldigend zijn.

Bedraad of draadloos

Je opties zijn beperkt als het gaat om draadloze toetsenborden en muizen op de Xbox One, dus het is de moeite waard om na te denken over hoe belangrijk het is om draadloos te zijn. Met een bekabelde verbinding hoeft u zich geen zorgen te maken over het opladen van de apparaten of zorgen over het wegvallen van de verbinding, maar draadloze apparaten zien er netter uit en voegen geen struikelgevaar toe aan uw installatie. Denk na over wat het belangrijkst is voor jou en je speelkamer.

FAQ

    Is het beter om een toetsenbord en muis of gamepad te gebruiken?

    Het is echt een kwestie van voorkeur. Sommige gamers geven de voorkeur aan een toetsenbord en muis omdat je vaak invoer kunt aanpassen en gemakkelijk meerdere toetsen tegelijk kunt indrukken voor complexe invoeropdrachten. Gamepads zijn ontworpen om in uw handen te passen en kunnen voor sommige gamers comfortabeler zijn, maar hun vorm maakt het moeilijk om snel achter elkaar op knoppen te drukken of op meerdere knoppen tegelijk te drukken.

    Is een mechanisch toetsenbord beter voor gaming?

    Mechanische toetsenborden zijn super populair geworden bij gamers omdat ze er cool uitzien en een aantal unieke voordelen bieden ten opzichte van membraanmodellen. Mechanische toetsenborden gebruiken veerbelaste schakelaars om toetsen te bedienen, waardoor snellere activering (indrukken) en gedeeltelijke activering mogelijk is, zodat u snel invoer kunt vuren. Het nadeel is dat mechanische toetsenborden vaak veel lawaai maken, dus als je je gameruimte deelt of als deze ook dienst doet als werkruimte, is het misschien geen goed idee om een luid, klakkeloos toetsenbord te kopen.

    Membraantoetsenborden zijn stil en goedkoper, maar slijten veel sneller en je kunt maar één commando tegelijk invoeren. Dus als je een complexe invoer moet doen in een game zoals "StarCraft II", moet je ofwel ultrasnel zijn met je toetsaanslagen of de kogel bijten en investeren in een mechanisch toetsenbord.

    Kun je een draadloze muis gebruiken met je Xbox One?

    Helaas niet erg veel. De Xbox One heeft geen ondersteuning voor Bluetooth-toetsenborden en muizen van derden. De Razer Turret en Corsair K63 zijn de enige draadloze toetsenborden die met de console werken. Als je een ander toetsenbord en andere muis wilt gebruiken met je Xbox One-console, moet je bekabelde USB-modellen gebruiken en je games dubbel controleren om er zeker van te zijn dat ze invoer van toetsenborden en muizen ondersteunen.

Over onze vertrouwde experts

Jennifer Allen schrijft sinds 2010 over technologie en gaming. Ze is gespecialiseerd in iOS- en Apple-technologie, maar ook in draagbare technologie, slimme apparaten voor thuisgebruik en alles wat met Xbox te maken heeft. Ze is een vaste tech-columnist geweest voor Paste Magazine, geschreven voor Digital Trends, TechRadar, Mashable en PC World, evenals voor meer diverse verkooppunten, waaronder Playboy en Eurogamer.

Andy Zahn heeft over computers en andere technologie geschreven voor onder meer Lifewire, The Balance en Investopedia. Hij heeft talloze laptops en pc's beoordeeld en bouwt sinds 2013 zijn eigen gaming-pc's.

Aanbevolen: