De 6 beste iPhone 11-schermbeschermers

Inhoudsopgave:

De 6 beste iPhone 11-schermbeschermers
De 6 beste iPhone 11-schermbeschermers
Anonim

The Rundown Best Multi-Pack: Best Official: Runner-Up, Best Budget: Best Privacy Protector: Best om blauw licht te verminderen: Best Budget:

Beste multi-pack: TETHYS glazen schermbeschermer voor iPhone 11

Image
Image

De TETHYS Glass Screen Protector biedt kristalheldere bescherming van gehard glas voor je iPhone 11 tegen een budgetvriendelijke prijs. De schermbeschermer wikkelt zich van rand tot rand, zodat elke centimeter van uw delicate telefoonscherm wordt bedekt. Het is ook krasbestendig, wat geweldig is als je de neiging hebt om je telefoon samen met sleutels of pennen in een handtas of portemonnee te gooien.

De toepassing is vrij eenvoudig, maar bij de meeste telefoonschermen bestaat het risico op luchtbellen. Als je de neiging hebt om per ongeluk te laten vallen, melden gebruikers dat de behuizing gemakkelijk versplintert, hoewel het nog steeds zijn werk doet om je telefoonscherm eronder te beschermen. Dit is misschien geen dealbreaker, aangezien TETHYS een betaalbare optie is en wordt geleverd in pakketten van drie, dus de kosten zijn minimaal als u uw schermbeschermer moet vervangen.

Beste ambtenaar: Belkin antireflectieschermbeschermer voor iPhone 11

Image
Image

Apple maakt geen eigen merkschermbeschermers, maar de Belkin antireflectieschermbeschermer is een officieel Apple-product, waardoor het de ideale keuze is voor diegenen die liever bij Apple's accessoires voor hun telefoons blijven.

De toepassing kan altijd een uitdaging zijn met schermbeschermers, maar Belkin maakt het eenvoudiger met de meegeleverde EasyAlign-sticker, samen met een stofverwijderingssticker en een reinigingsdoekje.

Het is echter alleen ontworpen om een hardheid tot 3H te weerstaan, wat een beetje teleurstellend is wanneer zoveel concurrenten 9H-producten aanbieden. De screenprotector doet nog steeds uitstekend werk om uw scherm te beschermen tegen krassen en vallen. Als het echter breekt, heeft het de neiging te versplinteren, wat betekent dat er veel stukken moeten worden opgeruimd. Hoewel het voor sommigen slechts een klein probleem is, kan het een groter probleem zijn voor degenen die hun telefoon vaak laten vallen, aangezien de behuizing nog steeds zijn werk doet om je scherm eronder te beschermen.

Runner-Up, beste budget: OMOTON-schermbeschermer voor iPhone 11

Image
Image

Omoton's schermbeschermer is van grote waarde. Met vier meegeleverde schermbeschermers voor een budgetvriendelijke prijs, krijgt u 9H-gehard glas voor een lagere prijs dan veel van de concurrerende producten.

Er wordt een geleidingsframe meegeleverd om de applicatie te ondersteunen, waardoor het gemakkelijk is om je telefoon en schermbeschermer nauwkeurig uit te lijnen. Bovendien belemmeren de kristalheldere, dunne schermbeschermers de functionaliteit van de telefoon niet. Maar ze kunnen na verloop van tijd vatbaar zijn voor schilfers of scheuren en moeten mogelijk vaker worden vervangen dan bij andere bands.

Beste privacybeschermer: ICHECKEY 4D gebogen anti-spion anti-gluren gehard glazen schermafdekking voor Apple iPhone 11/iPhone XR

Image
Image

Privacy is van het grootste belang in een wereld waar zoveel zaken worden gedaan via onze smartphones. Of je nu belangrijke e-mails wilt beschermen of gewoon wat privacy wilt tegen gluurders in de metro, overweeg de schermbeschermer van ICHECKEY. Het is alleen ontworpen voor uw ogen en maakt gebruik van een ingebouwde privacyfilm, waardoor uw scherm alleen leesbaar is vanaf +/- 30 graden.

Deze screenprotector beschermt niet alleen je privacy, maar biedt ook 9H-bescherming tegen breuken of scheuren, is eenvoudig aan te brengen en gebogen randen om ervoor te zorgen dat je hele scherm bedekt is, niet alleen het platte scherm. Hoewel het privacyfilter goed werkt, is het misschien niet geschikt voor ouders die hun telefoon gebruiken om hun kinderen te vermaken of voor mensen die geen last hebben van toeschouwers.

Het beste om blauw licht te verminderen: ZAGG InvisibleShield Glass Elite Visionguard+ schermbeschermer

Image
Image

Constante schermtijd op computers en telefoons kan schadelijk zijn voor ons gezichtsvermogen. Om dit probleem van de 21e eeuw het hoofd te bieden, heeft ZAGG een schermbeschermer gemaakt die schadelijk, hoogenergetisch zichtbaar (HEV) blauw licht filtert en tegelijkertijd superieure bescherming biedt tegen vallen en krassen. Hoewel dit een van de duurste screenprotectors is die in deze lijst worden besproken, kun je het beschouwen als het unieke Visiongaurd+-filter.

Het wordt ook geleverd met een installatieblad en mat, waardoor het aanbrengen gemakkelijk en vrij van de gevreesde luchtbellen is. Het product van ZAGG biedt ook een veerkrachtig gehard glas om te beschermen tegen vallen, krassen en vervelende vingerafdrukken, plus een antimicrobiële coating. Als uw budget het toelaat en u veel tijd op uw telefoon doorbrengt, kunt u deze optie overwegen.

Beste budget: ESR-schermbeschermer

Image
Image

De ESR-screenprotector is een betrouwbaar en eenvoudig te installeren product dat tegen een stootje kan, zodat je nieuwe iPhone dat niet hoeft te doen. Gemaakt van gehard glas, beweert het bestand te zijn tegen een kracht tot 22 lb, naast dat het kras- en vingerafdrukbestendig is.

Installeer via het handige montageframe (meegeleverd) voor een perfecte positionering. Het is vermeldenswaard dat de ESR alleen het platte deel van het scherm van de iPhone 11 bedekt, wat betekent dat er een kleine opening is tussen de gebogen randen van de telefoon. Dit helpt bij de compatibiliteit voor telefoonhoesjes, maar het zien van de blootgestelde randen kan hinderlijk zijn als u geen hoesje gebruikt. Hoewel het product het scherm uitstekend beschermt wanneer het v alt, kunnen de hoeken van de schermbeschermer na verloop van tijd loslaten.

Aanbevolen: