De 6 beste beveiligingscamera-apps voor iPhone (2022)

Inhoudsopgave:

De 6 beste beveiligingscamera-apps voor iPhone (2022)
De 6 beste beveiligingscamera-apps voor iPhone (2022)
Anonim

Of je nu je huis in de gaten wilt houden tijdens je vakantie of de kinderen in de gaten wilt houden terwijl je aan het koken bent, met een goed geplaatste iPhone met een beveiligingscamera-app kun je elke thuisomgeving in de gaten houden. U kunt profiteren van de voordelen van een beveiligingscamera zonder luxe of dure apparatuur. Het enige wat je nodig hebt is een paar iOS-apparaten en een beveiligingscamera-app.

Hier is een blik op de zes beste beveiligingscamera-apps voor iPhone.

Beste algemeen: Alfred Home Security Camera

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis cloudopslag om video's op te slaan en op te slaan.
  • Gebruik met stemassistenten zoals Google Assistant.

Wat we niet leuk vinden

Je moet een abonnement van $ 3,99 per maand betalen om advertenties te verwijderen.

Alfred is een best beoordeelde beveiligingscamera-app die eenvoudig te gebruiken is en boordevol veiligheidsfuncties zit. Het heeft streaming video, bewegingsdetectie, een walkietalkie in twee richtingen, gratis cloudopslag en directe meldingen.

Alfred heeft twee apparaten nodig om te werken. Download Alfred om te beginnen naar een apart iPhone- of iOS-apparaat en stel dit apparaat in als je beveiligingscamera. Download en koppel vervolgens de app op uw primaire iPhone- of iOS-apparaat en u bent klaar om te beginnen met monitoren.

Beste beveiliging en slimme huisbediening: aanwezigheidsvideobeveiligingscamera

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt met een reeks sensoren, waaronder sensoren voor raaminvoer, beweging, waterlekkage, temperatuur en aanraaksensoren.
  • De app is gratis te downloaden en is compatibel met Amazon Alexa.

Wat we niet leuk vinden

Moet betalen voor een premium-versie om gecodeerde video-opslag in de cloud te vergroten en toegang te krijgen tot prioritaire klantenondersteuning.

Presence is een andere hoog gewaardeerde app die compatibel is met iOS 11 tot en met iOS 6. Net als Alfred heb je voor de app twee iPhones of iOS-apparaten nodig en kun je je huis in de gaten houden met live-streaming video, bewegingsdetectie en directe meldingen.

Wat Presence anders maakt, is dat je er ook verschillende compatibele sensoren mee kunt bedienen die via wifi kunnen worden verbonden, waardoor je veilige huis een slimme woning wordt.

Beste voor gezichtsherkenning: AtHome Camera

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gezichtsherkenningstechnologie.
  • Verbeterde nachtzichtmodus voor duidelijkere beelden.

Wat we niet leuk vinden

Cloudopslagservices beginnen bij $ 5,99 per maand en hoger.

AtHome Camerabewaking-app is een app voor meerdere platforms die werkt op iOS- en Android-apparaten, maar ook op pc's en smart-tv's. Wat deze app onderscheidt, is de geavanceerde nachtzichtfunctie en gezichtsherkenning, die valse alarmen verminderen. Wanneer het een menselijk gezicht herkent, stuurt het een melding met geanimeerde afbeeldingen zodat je kunt zien wie er is.

Beste allround babyfooncamera: cloudbabyfoon

Image
Image

Wat we leuk vinden

Functies zijn specifiek gericht op baby's en ouders.

Wat we niet leuk vinden

  • Op dit moment beperkte Apple Watch-functionaliteit.

Cloud Baby Monitor is een populaire babyfooncamera voor iOS- en Android-apparaten. Het werkt met wifi, mobiele data en Bluetooth. Het beschikt over video van hoge kwaliteit en een gevoelige audio-babyfoon om zachte geluiden te detecteren. Naast de beveiligingsfuncties wordt hij geleverd met rustgevende witte geluiden, slaapliedjes en een nachtlampje om je kleintje in slaap te wiegen.

Beste abonnementsservice voor huisbeveiliging: Alarm.com

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Elk systeem kan eenvoudig worden aangepast aan de configuratie van uw huis.
  • Biedt toegangscontrole, videobewaking en energiebeheer in één systeem.

Wat we niet leuk vinden

De installatie is complexer dan andere iPhone-beveiligingscamera-apps.

Als u bereid bent meer te betalen voor een beveiligingssysteem, bundelt Alarm.com het beste van videobewaking, energiebeheer, domotica en huistoegangscontrole in één abonnement. Alarm.com is compatibel met iOS en Android.

Dit best beoordeelde beveiligingssysteem op basis van een abonnement vereist een compatibel systeem dat u moet aanschaffen en een interactief Alarm.com-serviceplan. Na installatie kunt u met Alarm.com uw huis of bedrijf bewaken en bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Apple Watch.

Beste voor de veiligheid van huisdieren: hondenmonitor VIGI

Image
Image

Wat we leuk vinden

Biedt ondersteuning voor Apple Watch-meldingen.

Wat we niet leuk vinden

Een beetje duurder om te downloaden dan vergelijkbare apps.

Als je pelsbaby's hebt, maakt de Dog Monitor VIGI-app het gemakkelijk om je huisdieren in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat ze geen kattenkwaad uithalen als je weg bent. U kunt uw huisdier in re altime bekijken en ermee praten, geluids- en bewegingswaarschuwingen ontvangen, video's opnemen of foto's maken van de grappige capriolen van uw huisdier.

Aanbevolen: