De 7 beste GPS voor laptopcomputers

Inhoudsopgave:

De 7 beste GPS voor laptopcomputers
De 7 beste GPS voor laptopcomputers
Anonim

Dedicated GPS-systemen kunnen leuk zijn, maar het transformeren van uw laptop in een GPS-platform heeft een heleboel voordelen. Ten eerste betekent dit dat uw GPS-apparaat niet verankerd is, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen waar u routebeschrijvingen of positiegegevens nodig heeft. Dat betekent dat het net zo handig is op kampeertrips als op roadtrips, en je vrijwel overal je weg kan helpen vinden. Bovendien zijn de beste GPS-add-ons voor laptops vaak veel goedkoper dan een speciaal GPS-systeem, dus u kunt op de koop toe ook een paar dollar besparen.

Voor een geweldige machine om een van deze apparaten op aan te sluiten, verzamelt onze beste laptops-verzameling enkele van de beste draagbare pc's op de markt, of lees verder voor de beste GPS-systemen voor laptopcomputers.

Beste algemeen: Garmin 18x USB GPS-navigator

Image
Image

Garmin is een merknaam in GPS-navigatie en dit USB-apparaat garandeert de gewaardeerde reputatie. Deze kleine puck is een WAAS-enabled Sensitivity GPS-ontvanger die is vervaardigd voor gebruik in personenauto's, wagenparkvoertuigen en elektronische toepassingen waar een GPS-ontvanger nodig is. Het heeft 12 parallelle kanalen en een geïntegreerde magnetische basis, die gegevens uitvoert in een industriestandaard NMEA 0183-formaat. Het is een unit met lage latentie, wat betekent dat het ideaal is voor voertuigtoepassingen die onderweg moeten worden vernieuwd. Industriestandaard 10 voet nauwkeurigheid zorgt er ook voor dat u niet ver van de basis zult zitten wanneer u dit apparaat gebruikt, dat werkt met de meeste industriële software.

Beste robuuste: Stratux Vk-162 USB-gps voor externe montage

Image
Image

Met een starttijd van 32 seconden om signaalacquisitie te krijgen, is de Stratux Vk-162 op afstand te monteren USB GPS-hardware een betaalbare optie voor laptopbezitters. Het meegeleverde snoer van zeven voet werkt goed met de verwijderbare magnetische hardwarebasis die veilig aan elk magnetisch oppervlak kan worden bevestigd. Het snoer voegt extra functie toe omdat de Stratux gemakkelijk door een kamer kan worden verplaatst om het beste signaal te vinden. De ontvanger is water- en stofdicht en heeft een IPX6-classificatie voor bescherming tegen buitenelementen. Veilig voor extern werk, de Stratux voegt de mogelijkheid toe om te werken met een groot aantal open-source software en is compatibel met alle huidige versies van Windows-computers. Het is klaar om te synchroniseren met OpenCPN en Google's suite van GPS-ready software.

Beste gemagnetiseerd: GlobalSat USB GPS-ontvanger

Image
Image

Deze GPS-patchantenne dient al jaren chauffeurs en laptopbezitters. Het compacte apparaat wordt aangedreven door een zeer gevoelige chipset die superieure prestaties kan leveren, of u nu in de stad of op het platteland bent. Sluit gewoon de USB aan op uw Windows-pc of Mac en maak gebruik van de kracht van SiRF Client Generated Extended Ephemeris (CGEE)-technologie, die de satellietlocatie tot drie dagen van tevoren kan voorspellen en automatisch elke 15 seconden wordt bijgewerkt. Het apparaat is gebouwd met een magneet die aan de bovenkant van uw auto kan blijven plakken en is bestand tegen zowel vriestemperaturen als buitengewoon hoge temperaturen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over blootstelling aan elementen.

Beste gevoeligheid: GlobalSat USB GPS-ontvanger

Image
Image

Neem GPS mee in deze compacte micro-usb met ingebouwde LNA en ingebouwde GPS-antenne. Dit laptop-GPS-apparaat is ongeveer zo groot als een kleine USB-stick en ondersteunt de industriestandaard NMEA 0183 en SBAS. Het is compatibel met Mac-, Windows- en Android-besturingssystemen en is compatibel met alle NMEA-navigatiesoftware, zodat u de beste app of het beste programma kunt kiezen om uw ideale GPS-oplossing te creëren.

De zeer gevoelige MediaTek GPS-chipset heeft een extreem snelle tijd om voor het eerst te repareren, zelfs bij een laag signaalniveau, wat hem ideaal maakt in afgelegen gebieden. Een handige GPS-LED geeft aan of het apparaat werkt, wat ook handig is bij vlekkerige ontvangst.

Beste voor zoekopdrachten: VFAN USB GPS-ontvanger

Image
Image

Aangedreven door een Ublox 7-chipset, is de VFAN USB GPS-ontvanger een goede keuze voor laptopbezitters die op locatie gebaseerde zoekopdrachten willen starten. Ontworpen om te werken met Windows-computers, vereist het activeren van het GPS-signaal de download van UBlox's UCenter-software die de 56-kanaals VFAN-ontvanger initialiseert om GPS-signalen te verwerven en continu opnieuw te verwerven. IPX4 geclassificeerd voor waterbestendigheid, de duurzaamheid van de VFAN tegen de elementen strekt zich uit tot zijn 6,5-voet kabel met dezelfde IPX4-classificatie. De magnetische basis helpt de VFAN zich te hechten aan magnetische oppervlakken, waardoor deze stevig op zijn plaats blijft om een GPS-signaal tot stand te brengen en vast te houden terwijl het verbinding maakt met software zoals OpenCPN, Google Earth Pro en Google Maps. Naast laptops is de VFAN ook een ideale GPS-ontvanger voor auto's en navigatie op zee, dankzij de aangesloten USB-connectiviteit.

Beste starttijd: VANWEI VK-162 USB GPS

Image
Image

Deze goedkope USB GPS-oplossing combineert een industriestandaard, zeer gevoelige GPS-antenne met KDS.5PPM zeer nauwkeurige TCXO. De RTC-chip en pF-condensator zijn ontworpen voor snellere starttijden, zelfs in gebieden met weinig signaal, terwijl een positie-updatesnelheid van 1-5 Hz ideaal is voor het maken van kaarten en autonavigatie. Het apparaat slaat de laatste satellietinformatie op terwijl het WAAS/EGNOS-signalen ontvangt zonder software. Met compatibele applicaties zoals Google Maps kunt u NWEA0183-gegevens gebruiken, waardoor dit een veelzijdige en goedkope oplossing is voor wagenparkvoertuigen.

Beste draagbare: Geekstory VK-162 USB GPS

Image
Image

Deze GPS kan een satellietsignaal in een flits met nauwkeurige nauwkeurigheid opvangen (hij heeft een warme starttijd van slechts één seconde). Dit apparaat is vooral goed voor reizigers, het is compact, draagbaar en werkt overal ter wereld zonder te hoeven betalen voor enige vorm van GPS-service. En hoewel het een van de meer betaalbare USB GPS-opties is die er zijn, is het ook beperkter in zijn compatibiliteit - Android- en iOS-gebruikers zullen ergens anders moeten zoeken, aangezien dit apparaat alleen werkt met Windows- en Linux-systemen. Deze GPS heeft 50 volgkanalen met een volggevoeligheid van -160 dBm en wordt geleverd met een twee meter lange USB-kabel voor eenvoudige installatie met uw laptop.

Aanbevolen: