De 6 beste GPS-apps voor iPhone van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste GPS-apps voor iPhone van 2022
De 6 beste GPS-apps voor iPhone van 2022
Anonim

GPS-navigatie-apps bieden functies voor kaarten, zoeken, stapsgewijze navigatie en offroad-navigatie. Navigatie-apps voor iOS vallen in twee categorieën: apps die kaarten downloaden en apps die kaarten on-the-fly openen.

Sommige GPS-apps downloaden een kaart en database met nuttige punten naar uw apparaat, waardoor mobiele data en batterijduur worden bespaard. Andere apps downloaden kaarten terwijl u rijdt, fietst, wandelt of skiet. Deze on-the-fly kaarten nemen minder geheugen in beslag op de iPhone en zijn gemakkelijker bij te werken. Continu gebruik van GPS verkort echter de levensduur van de batterij.

GPS-navigatie-apps zijn verkeersspecifieke navigatie-apps of apps voor recreatieve activiteiten. Verkeersnavigatie-apps omvatten wegenkaarten, afslag-voor-afslag aanwijzingen en nuttige punten voor chauffeurs, wandelaars, transitrijders en fietsers. GPS-apps voor recreatieve activiteiten zijn gespecialiseerd in offroad-gebruik, zoals wandelen, fietsen en zeilen.

Google Maps

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Handig spraakgestuurd zoeken. Typen is niet nodig.
  • Zeer nauwkeurige routebeschrijving naar bestemmingen.
  • Straatbeelden voor 99% van de Amerikaanse openbare wegen.

Wat we niet leuk vinden

  • Vereist een internetverbinding voor de meeste functies.
  • Wordt niet op de achtergrond uitgevoerd. Legt de batterij sneller leeg dan vergelijkbare apps.
  • Downloadbare kaarten zijn honderden megabytes groot.

De jarenlange prioriteit van Google om van Google Maps een prioriteit te maken, heeft geleid tot een uiterst nauwkeurige database met kaarten en nuttige punten.

Traffic wordt mogelijk gemaakt door Waze, dat eigendom is van Google. Het berekent, indien mogelijk, een manier om verkeersproblemen te omzeilen. Google Maps geeft pictogrammen weer voor bouwwerkzaamheden, incidenten (zoals auto-ongelukken en kuilen) en politieaanwezigheid. Kleurcodering geeft de hoeveelheid verkeer aan.

De lijst met functies van Google Maps bevat zoeken naar adressen en interessante plaatsen met behulp van het hulpprogramma Google Local Search. Het biedt beoordelingen en lokale recensies. Het synchroniseert ook zoekopdrachten en favorieten (met een Google-login). Kies uit verschillende kaartweergaven: verkeer, openbaar vervoer, fietsen, satelliet, terrein of Google Earth.

Er zijn veel talen beschikbaar en u kunt het volume van de stembegeleiding afzonderlijk aanpassen: zachter, normaal of luider. U kunt ook gesproken aanwijzingen via Bluetooth afspelen als u uw autoluidsprekers wilt gebruiken.

Google Maps is gratis en beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS 10 of hoger.

Apple Maps

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • 3D Look Around-functie.
  • Effectieve rijstrookaanwijzingen en weergave van snelheidslimieten.
  • Navigatiescherm is vrij van afleiding.

Wat we niet leuk vinden

  • Biedt geen kaartdownloads voor offline gebruik.
  • Waarschuwt bestuurders niet voor snelheidscontroles of wegversperringen.

Na een moeizame lancering in 2012 als onderdeel van iOS 6, bleef Apple zijn Maps-app verfijnen totdat het een waardige concurrent werd van Google Maps op iOS-apparaten. Het wordt geleverd als onderdeel van het besturingssysteem op iOS, dus het is gratis en direct beschikbaar voor gebruikers.

Het aantrekkelijke ontwerp van de app biedt een intuïtieve gebruikersinterface die chauffeurs, wandelaars en fietsers begeleidt met gesproken aanwijzingen. Het biedt een aankomsttijd door rekening te houden met re altime verkeersinformatie en de huidige snelheidslimiet.

Forenzen hebben in veel steden toegang tot re altime OV-informatie met live aankomst- en vertrektijden van de bus of trein van de gebruiker. Ontvang op vluchten plattegronden van luchthaventerminals, inclusief de locaties van restaurants en toiletten.

De Flyover-modus en 3D-stadsgezichten van de app geven een Google Earth-achtige ervaring: een 3D-stadsbeeld om virtueel te verkennen voordat u op reis gaat. Voeg favorieten en favoriete locaties toe en geniet van proactieve suggesties.

Verbeteringen die zijn aangebracht in de iOS 14.5-upgrade omvatten een manier om uw verwachte aankomsttijd te delen tijdens het wandelen of fietsen en, via CarPlay, om uw verwachte aankomsttijd te delen met Siri.

Bovendien kun je veilig handsfree een verkeersincident melden met Siri of CarPlay (in de VS en China). Zeg iets als: "Siri, er is een ongeluk verderop" om het incident te melden zonder je telefoon te gebruiken.

U kunt een incident of een gewist incident ook handmatig melden met behulp van het Apple Maps-scherm Een incident melden.

Apple Maps is gratis en beschikbaar op iPhone, iPad en iPod touch met iOS 6 of hoger of iPadOS 13 of hoger.

TomTom GO-navigatie

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • A la carte downloadbare kaarten met wekelijkse updates.
  • Uitstekende rijstrookaanwijzingen.
  • Flitserwaarschuwingen.
  • Apple CarPlay-compatibiliteit.

Wat we niet leuk vinden

  • Gratis app bevat 50 mijl navigatie per maand.
  • Na een gratis proefperiode is voor de meeste gebruikers een abonnement nodig.
  • De iPhone-routebalk is niet beschikbaar in CarPlay.

De TomTom GO Navigation-app is een gestroomlijnde combinatie van de nieuwste TomTom-autonavigatietechnologie en verkeersinformatie van wereldklasse. De app geeft de best beschikbare route weer op basis van nauwkeurige, re altime verkeersinformatie die u snel naar uw bestemming brengt. Met de TomTom Traffic-functie weet je altijd waar vertragingen zijn en of er een snellere route beschikbaar is.

Rijbaanbegeleiding is een opvallende functie van TomTom GO Navigation. Mis nooit meer een afslag omdat je op de verkeerde rijstrook zit. Ontspan terwijl de flitser van de app de geposte snelheden in de gaten houdt en je waarschuwt voor vaste en mobiele flitsers (internetverbinding vereist).

Kies uit een selectie van offline kaarten voor uw regio voor die momenten waarop u geen internettoegang of dataroaming heeft om een route te plannen. De app is vooraf geladen met nuttige nuttige punten.

Zoek bestemmingen sneller met Snel zoeken, dat locaties vindt terwijl je begint te typen. U kunt ook locaties selecteren die u op websites of andere apps vindt door de URL te kopiëren en in Snel zoeken te plakken. Of tik op je favoriete bestemming op de kaart en je bent onderweg.

TomTomGO-navigatie is beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch met iOS 11 of hoger. Het is een gratis app-download met 50 gratis mijlen per maand of een gratis proefperiode gevolgd door een abonnement van 1 maand ($ 1,99), 3 maanden ($ 4,99 of 6 maanden ($ 8,99).

Waze

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Live, community-gebaseerde verkeersinformatie.
  • Apple CarPlay-compatibiliteit.
  • Dynamische routeaanpassingen om verkeersgevaren te vermijden.

Wat we niet leuk vinden

  • Advertenties op het scherm.
  • Alleen nuttig voor chauffeurs.
  • Niet veel locatie-informatie.

Waze is 's werelds grootste community-gebaseerde verkeers- en navigatie-app. Sluit u aan bij andere chauffeurs in uw omgeving die re altime verkeers- en weginformatie delen, waardoor iedereen tijd en geld bespaart op hun dagelijkse woon-werkverkeer.

De sociale laag van de app stelt gebruikers in staat verkeersopstoppingen, verkeersongevallen, snelheidscontroles en soortgelijke informatie bij te dragen aan de algemene database. Als je je aanmeldt, detecteert Waze wanneer je onder de snelheidslimiet rijdt, wat bijdraagt aan re altime verkeersgegevens voor alle gebruikers.

De app maakt gebruik van on-the-fly kaarten, dus een internetverbinding is nodig om te navigeren en te communiceren met andere Waze-gebruikers om gerapporteerde gevaren op de weg te delen. Voeg een foto toe aan wegrapporten of integreer met FourSquare, Twitter of Facebook.

Waze is gratis met advertenties en beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 10 of hoger.

Verizon VZ Navigator

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Wegenwacht op basis van GPS-positie.
  • Dag/nacht-modus.
  • Gesimuleerde weergaven van belangrijke knooppunten en afritten.

Wat we niet leuk vinden

  • Maandelijks tarief is exclusief data.
  • Constant gebruik van GPS maakt de batterij leeg.

De Verizon VZ Navigator, alleen beschikbaar voor mensen met Verizon als hun provider, is beschikbaar tegen een maandelijks abonnementsbedrag van $ 4,99 dat wordt gefactureerd aan het Verizon-account.

De verkeersapp VZ Navigator staat bekend om zijn uitgebreide 3D-beelden met 3D-kaarten van grote Amerikaanse steden. Het beschikt ook over hoorbare verkeerswaarschuwingen en re altime verkeersupdates. Met de SmartView-functie kunt u kiezen uit meerdere weergaven, waaronder lijst-, dashboard-, 3D-, virtuele stad- en luchtweergaven.

VA Navigator herkent spraakadresinvoer en integreert met Facebook. Het biedt zoekinformatie over gasprijzen en ondersteunt berichten om uw locatie te delen. De app ondersteunt zowel Spaans als Engels.

VZ Navigator is beschikbaar voor telefoon, iPad en iPod touch met iOS 8 of hoger. Het omvat een gratis proefperiode van 30 dagen, gevolgd door een maandelijks abonnement van $ 4,99.

Gaia GPS

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Doorzoekbare spoordatabase.
  • Download topografische en satellietkaarten voor offline gebruik.
  • Meet afstand, hoogte en hoogteverschillen.
  • Up-to-date weersvoorspellingen.

Wat we niet leuk vinden

  • Gratis niveau beperkt tot de standaard kaartservice.
  • Abonnementen zijn duur.
  • Voor de beste functies en kaarten is een abonnement vereist.

Hoewel Gaia GPS begon als een app voor backpacken, breidde het zich uit naar alle soorten recreatieve activiteiten in de buitenlucht. Of u nu van wandelen, jagen, skiën, kamperen of mountainbiken houdt, Gaia kan worden aangepast aan uw interesses.

Waar je ook bent, gebruik het tabblad Ontdekken van de app om wandelingen en nabijgelegen paden te vinden. Fietsers kunnen Gaia GPS op het stuur monteren voor handsfree navigatie, en jagers kunnen onderscheid maken tussen openbaar en privéland met jachtinformatie per staat. Skiërs vinden poeder en vermijden lawineterrein met Gaia GPS.

Deze app is zo robuust dat hij wordt gebruikt door brandweerlieden, landbeheerders en zoek- en reddingsteams.

Gaia GPS is beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS 10 of hoger. Het omvat een gratis niveau, een ledenniveau voor $ 19,99 en een Premium-niveau voor $ 39,95.

Aanbevolen: