De 4 beste laptopsteunen van 2022

Inhoudsopgave:

De 4 beste laptopsteunen van 2022
De 4 beste laptopsteunen van 2022
Anonim

Als je je laptop meeneemt op de weg, zorg er dan voor dat je uitgerust bent met een van de beste laptopsteunen voor auto's. Als u veel uren onderweg bent en merkt dat u spreadsheets moet bewerken of regelmatig aantekeningen moet maken, zijn deze laptopstandaards de ideale metgezel. Modellen zoals de Mobotron MS-426 bij Amazon kunnen binnen enkele minuten snel worden geïnstalleerd of verwijderd, zodat je wat extra ruimte op de passagiersstoel kunt maken als je dat nodig hebt.

Als je op zoek bent naar meer manieren om je rit uit te rusten met meer technologie, lees dan eerst onze verzameling van de beste ultrabooks voordat je in onze verzameling van de beste laptopsteunen voor auto's duikt.

Beste algemeen: Mobotron MS-426 standaard auto-laptophouder

Image
Image

Deze montage zonder boren wordt op de passagiersstoel geschroefd, waardoor het eenvoudig te installeren, op te vouwen of te verwijderen in enkele minuten is. Dankzij de stevige lade kan deze redelijk geprijsde houder alles bevatten, van een lichtgewicht tablet tot een grotere laptop. Wanneer het voertuig in beweging is, beveiligt deze houder tot een apparaat van 11 pond, maar als u de houder alleen gebruikt wanneer hij geparkeerd staat, kan hij tot een indrukwekkende 17 pond aan. Het volledig verstelbare blad biedt veel werkpositie-opties met 180 graden verticale beweging en 360 graden horizontale beweging. Klanten zijn dol op de snelspanhendel en knopschroef die snelle aanpassingen aan de werkpositie mogelijk maken.

Beste voor lichtgewicht laptops: Mobotron-laptophouder en schermstabilisator

Image
Image

Als u op zoek bent naar een redelijk geprijsde houder voor een lichtgewicht laptop of tablet, dan is deze Mobotron-houder een goede optie. Net als de andere topsteunen op onze lijst, hoeft deze steun niet te worden geboord om te installeren zolang er een vlakke passagiersstoelrail beschikbaar is in uw voertuig. Het stevige laptopdek wordt geleverd met uitschuifbare schuifbeugels om uw apparaat veilig te houden, terwijl de snelverstelbare lade 180 graden verticale beweging en 360 graden horizontale beweging biedt. Gebruik gewoon de twee snelspanhendels en knopschroeven om het dek in uw beste werkpositie te brengen. De verstelbare aluminium buis biedt tot 60 cm hoogte.

Beste Heavy Duty: Mobotron MS-526 Heavy-Duty laptopsteun

Image
Image

Als je de andere Mobotron-bevestiging op onze lijst leuk vond, maar iets nodig hebt dat iets meer gewicht aankan, dan is de Mobotron MS-526 heavy-duty laptopbevestiging misschien de juiste keuze voor jou. Net als de andere Mobotron-montage, wordt deze geleverd met het stevige laptopdeck en een volledig verstelbare lade, maar hij is geschikt voor grotere laptops tot 17 inch. Nogmaals, u hoeft niet te boren zolang uw voertuig een vlakke passagiersstoelrail heeft met toegankelijke bouten. Met vergrendelhendels kunt u snel installeren of verwijderen in seconden, zodat niets uw werk in de weg staat.

Meest veelzijdig: RAM MOUNTS POD I universele voertuigbevestiging zonder boren

Image
Image

De RAM-B-316-1U is de ultieme veelzijdige laptopbevestigingsbasis. Het bestaat uit de RAM POD I universele No-Drill™-voertuigbasis, een 18-inch stijve aluminium staaf en een enkele 1-inch kogelarm. U kunt verschillende redelijk geprijsde compatibele lades kopen voor verschillende apparaten - alles van smartphones tot GPS-apparaten tot tablets tot grote laptops - allemaal met het RAM-ball-and-socket-ontwerp waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verwisseld. Als u de lades uitschakelt, hoeft u slechts zoveel ruimte in uw voertuig in te nemen als nodig is voor dat specifieke apparaat, en u weet dat u de veiligste pasvorm kunt krijgen met een lade die speciaal is ontworpen voor de grootte van dat apparaat. Met slechts 1,2 pond is deze basis extreem licht en snel en gemakkelijk vast te schroeven aan de passagiersstoelrail, dus boren is niet nodig.

Onze favoriete laptophouder voor in je auto is toch wel de Mobotron MS-426. Het is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te installeren of te verwijderen. Bovendien biedt het een stevig en stabiel platform voor laptops, klemborden of gewoon een handig plat oppervlak dat handig in de passagiersstoel kan worden geplaatst.

Aanbevolen: