Fortnite Two Factor Authentication inschakelen

Inhoudsopgave:

Fortnite Two Factor Authentication inschakelen
Fortnite Two Factor Authentication inschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Log in op Epic Games. Selecteer uw gebruikersnaam > Account > Password & Security > Enable Authenticator App or Enable E-mailverificatie.
  • De eerste methode vereist een app zoals Google Authenticator of Microsoft Authenticator die je gebruikt om een QR-code te scannen.
  • Als u E-mailverificatie inschakelen selecteert,wordt er een code per e-mail verzonden wanneer u zich aanmeldt.

Dit artikel legt uit hoe je tweefactorauthenticatie inschakelt op je Epic Games-account, waardoor je Fortnite-gegevens en in-app-aankopen worden beschermd.

Hoe 2FA in Fortnite in te schakelen

Wanneer je twee-factor-authenticatie (2FA) inschakelt op je Epic Games-account, schakel je dit ook in voor Fortnite. Hoewel het een gratis spel is, heeft het in-game transacties, dus als je 2FA voor Fortnite inschakelt, bescherm je je gegevens en die in-game aankopen.

  1. Log in op je account op de Epic Games-website.

    Image
    Image
  2. Selecteer uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Account.

    Image
    Image
  3. Selecteer aan de linkerkant van het venster Password & Security.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden naar Two-Factor Authentication. Je hebt twee opties om uit te kiezen om 2FA voor Fortnite en Epic Games in te schakelen: Authenticator-app inschakelen of e-mailverificatie inschakelen.

    Image
    Image
  5. Om de authenticator-app te gebruiken, moet de app op je telefoon zijn geïnstalleerd. Als u Authenticator-app inschakelen selecteert, verschijnt er een pop-up met een QR-code die u kunt scannen met de app, die vervolgens een code levert om te gebruiken als uw 2FA.

    Image
    Image
  6. Als je liever e-mail gebruikt als bron voor de 2FA-code, selecteer dan E-mailverificatie inschakelen en er wordt een code verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Epic Games-account.

    Image
    Image

Wat is twee-factorenauthenticatie?

Twee-factor-authenticatie is een manier om uw identiteit te bevestigen wanneer u zich aanmeldt bij een website, app, software, enz. Het gebruikt uw wachtwoord en een tweede hulpmiddel zoals een telefoonnummer, e-mailadres of authenticatie-app waar u een eenmalige code ontvangen. Vervolgens presenteer je die code als bewijs dat je bent wie je zegt dat je bent wanneer je inlogt.

Nieuw bij authenticator-apps? Het is eenvoudig om Google Authenticator in te stellen. De Microsoft Authenticator-app is ook eenvoudig.

Aanbevolen: