Hoe Apple TV te bedienen met je Android

Inhoudsopgave:

Hoe Apple TV te bedienen met je Android
Hoe Apple TV te bedienen met je Android
Anonim

Wat te weten

  • Lifewire beveelt de AnyMore Universal remote + WiFi Smart Home Control app aan.
  • Gebruik AnyMore, selecteer Bedien mijn wifi-apparaten Apple TV (bèta) en selecteer vervolgens uw Apple TV in de lijst met apparaten in de buurt.
  • Navigeer op uw Apple TV naar Instellingen > Afstandsbedieningen en apparaten > Afstandsbedieningen en apparaten> AnyMote - Slimme afstandsbediening.

Apple TV is een geweldige manier om van content op het grote scherm te genieten, maar voor het bedienen van de ervaring met een Android-apparaat is een app van derden vereist. Dit artikel bespreekt de favoriete optie van Lifewire en legt uit hoe je deze instelt, zodat je in een mum van tijd je favoriete Netflix-programma's kunt bingewatchen en Apple Music kunt streamen.

Onze beste Android Apple TV Remote-applicatie

Met zoveel verschillende applicaties die beschikbaar zijn in de Google Play Store voor Android-apparaten, duurde het even om er een te vinden die bijna perfect was, maar we denken dat we dat hadden gedaan toen we AnyMore Universal ontdekten afstandsbediening + WiFi Smart Home Control Door de combinatie van de mogelijkheid om apparaten te bedienen via wifi of een ouderwetse IR-blaster, en een gebruiksvriendelijke interface, denken we dat je ook niet teleurgesteld zult zijn.

In deze tutorial gebruiken we de Wi-Fi-besturingsfunctie omdat deze compatibel is met alle Android-tablets en smartphones.

De AnyMote-app voor Android instellen

Voordat u de AnyMote-app kunt gaan gebruiken om uw entertainment te bedienen, moet u deze configureren met uw Apple TV. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

Controleer voordat u verdergaat of uw Apple TV en Android-apparaat al met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden.

  1. Download AnyMote uit de Google Play Store.
  2. Start de AnyMote-app, selecteer de Control my WiFi Devices optie.

    Image
    Image
  3. Selecteer in de lijst de Apple TV (bèta) optie.

    Image
    Image
  4. AnyMote zal nu de Apple TV op uw Wi-Fi-netwerk lokaliseren, zodra het verschijnt, selecteer het in de gegeven lijst.

    Als je problemen hebt met het vinden van je Apple TV, zorg er dan voor dat zowel je Android-apparaat als Apple TV zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.

  5. Navigeer op uw Apple TV naar het Remote submenu in de Settings app.

    Apple TV Generations 1-3: Instellingen > Algemeen > Afstandsbediening

    Apple TV Generaties 4 en 5: Instellingen > Afstandsbedieningen en apparaten > Externe apps en apparaten

    Als je niet zeker weet welke generatie Apple TV je momenteel bezit, gebruik dan de ondersteuningswebpagina van Apple om deze correct te identificeren.

  6. Selecteer de AnyMote - Smart Remote optie op het scherm en voer vervolgens de pincode in die wordt weergegeven op uw Android-apparaat.
  7. AnyMote maakt nu verbinding met uw Apple TV en u kunt beginnen met genieten van uw favoriete inhoud.

Je Apple TV bedienen met AnyMote

Om AnyMote in de toekomst als uw Apple TV-afstandsbediening te gebruiken, opent u gewoon de applicatie op uw Android-apparaat. AnyMote toont uw virtuele afstandsbediening met knoppen die lijken op wat u op een fysieke Apple TV-afstandsbediening zou vinden. Gebruik de richtingsknoppen in het midden om te navigeren en klik op de OK-knop om een selectie op het scherm te maken.

Image
Image

Onderaan het scherm vindt u ook multimediaknoppen om uw inhoud snel te pauzeren, af te spelen, terug te spoelen of vooruit te spoelen. Extra knoppen bovenaan het scherm zijn Home, Menu, Play en Toetsenbord.

  • Home: Druk op deze knop om terug te keren naar het startscherm van Apple TV.
  • Menu: Druk op deze knop om terug te gaan naar het vorige schermmenu.
  • Play: Druk op deze knop om inhoud af te spelen of te pauzeren.
  • Toetsenbord: Druk op deze knop om het toetsenbord van uw Android-apparaat te gebruiken om informatie in te voeren op de Apple TV (zoals weergegeven in de afbeelding hierboven).

Problemen met AnyMote-app oplossen

Opgemerkt moet worden dat het proces van het bedienen van een Apple TV via een Android-apparaat meestal problemen heeft opgeleverd in onze tests. U kunt dus in een situatie terechtkomen waarin uw Apple TV weigert verbinding te maken met uw Android-apparaat, of het apparaat is verbonden maar heeft geen controle over de inhoud op het scherm.

Als een dergelijk probleem zich voordoet, volg dan deze stappen voor het oplossen van problemen:

  • Controleer nogmaals of zowel de Apple TV als het Android-apparaat zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden.
  • Start zowel je Apple TV als je Android-apparaat opnieuw op om te zien of het probleem is opgelost.
  • Als er een probleem optreedt bij het invoeren van de pincode op de Apple TV, zorg er dan voor dat u die pincode invoert met de originele Apple TV-afstandsbediening die bij uw doos is geleverd.

Ten slotte, als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan contact op te nemen met het AnyMote-team via hun ondersteuningspagina. Bekijk anders eens enkele van de andere externe toepassingen die we aanbevelen voor het bedienen van uw Apple TV via Android.

Aanbevolen: