Een aangepast toetsenbord voor uw iPad installeren

Inhoudsopgave:

Een aangepast toetsenbord voor uw iPad installeren
Een aangepast toetsenbord voor uw iPad installeren
Anonim

Wat te weten

  • Kies Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Toetsenborden> Nieuw toetsenbord toevoegen . Selecteer het aangepaste toetsenbord dat u wilt gebruiken.
  • Een aangepast toetsenbord gebruiken tijdens het typen: Houd de toets Globe ingedrukt en kies vervolgens het aangepaste toetsenbord dat je wilt gebruiken.
  • Sommige toetsenborden vragen om volledige toegang tot je apparaat. Door het toe te staan, kan de ontwikkelaar verzamelen wat u typt en het analyseren.

Het standaardtoetsenbord op de iPad kan aan de meeste behoeften voldoen. De App Store staat echter vol met alternatieven, waaronder toetsenborden waarmee je woorden kunt tekenen door je vinger van letter naar letter te volgen. Hier leest u hoe u een toetsenbord van derden installeert op een iPad met iOS 8 of hoger.

Bottom Line

Voordat u een toetsenbord van derden kunt gebruiken, moet u er een downloaden uit de App Store. Nadat u de nieuwe software hebt gedownload en geïnstalleerd, schakelt u het toetsenbord in Instellingen in. Je kunt er vervolgens naar overschakelen wanneer je typt.

Een aangepast toetsenbord instellen op uw iPad

Zo installeer je je nieuwe toetsenbord nadat je het hebt gedownload. U volgt hetzelfde proces om verschillende talen te installeren die uw iPad al beschikbaar heeft.

  1. Open de app Instellingen van de iPad.

    Image
    Image
  2. Tik op Algemeen.

    Image
    Image
  3. Tik op Toetsenbord.

    Image
    Image
  4. Tik op Toetsenborden.

    Image
    Image
  5. Tik op Nieuw toetsenbord toevoegen.

    Image
    Image
  6. Toetsenborden van derden verschijnen onder hun eigen kopje in het volgende menu. Daaronder kun je naar beneden scrollen om door andere, standaardopties op de iPad te bladeren. Tik op de namen van degenen die je wilt toevoegen.

    Image
    Image
  7. Sommige toetsenborden vragen om volledige toegang tot je apparaat. Door het toe te staan, kan de ontwikkelaar verzamelen wat u typt en het analyseren, meestal om woordsuggesties te verbeteren terwijl u typt. Als u zich echter bewust bent van de veiligheid, kunt u besluiten het bedrijf geen volledige toegang te geven.

    Om toestemming te verlenen, tikt u op de naam van het toetsenbord en zet u de schakelaar naast Volledige toegang op aan/groen en tikt u op Toestaanals het erom vraagt.

    Volledige toegang is standaard uitgeschakeld wanneer u een nieuw toetsenbord installeert.

    Image
    Image
  8. Sommige toetsenborden werken alleen als je Volledige toegang inschakelt.

Het aangepaste toetsenbord selecteren tijdens het typen

Nadat je het toetsenbord hebt geïnstalleerd, kun je er tijdens het typen naar overschakelen. Hier is hoe.

  1. Tik op de Globe-toets en houd deze ingedrukt.

    Image
    Image
  2. Tik op de naam van het toetsenbord dat je wilt gebruiken in het menu dat verschijnt.

    Image
    Image
  3. Je kunt ook door alle toetsenborden bladeren die je hebt geïnstalleerd door op de Globe-toets te tikken.

Aanbevolen: