Wat is de Ring Doorbell en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is de Ring Doorbell en hoe werkt het?
Wat is de Ring Doorbell en hoe werkt het?
Anonim

Als je overweegt een slimme deurbel toe te voegen aan je huis, kun je een Ring Doorbell overwegen. Nu smart home-technologie snel groeit, is de kans groot dat je een product van Ring hebt gezien. De deurbel kan bijna overal worden geïnstalleerd, dus het is een handig slim beveiligingsapparaat.

Ring slimme deurbellen kunnen op een deur worden geïnstalleerd zonder deurbelbedrading, wat essentieel is voor veel appartementen en flatgebouwen. Je kunt Ring ook toevoegen aan je Google Smart Home-universum.

Image
Image

Hoe een Ring Video Doorbell werkt

Alle Ring Doorbell-modellen maken verbinding met je wifi-thuisnetwerk zodra ze zijn gemonteerd en sturen waarschuwingen wanneer beweging wordt gedetecteerd of wanneer iemand op de knop op de deurbel drukt.

Sommige Ring-apparaten kunnen worden aangesloten op een stroombron, zoals een gewone deurbel. Als alternatief hebben veel modellen een oplaadbare batterij waarmee je de Ring kunt verwijderen en opladen met een bliksemkabel.

Alle Ring-deurbelmodellen hebben een tweerichtingsgesprekfunctie, ondersteunen bewegingsactivering, kunnen overdag en 's nachts opnemen met infrarood voor nachtzicht en streamen livebeelden die je kunt bekijken via de Ring-app.

Alle modellen geven ook waarschuwingen wanneer de camera beweging detecteert en maken het mogelijk om video's vast te leggen en op te slaan in de cloud, tegen een maandelijks bedrag. Alle deurbellen van Ring detecteren en leggen video vast voor beweging binnen een straal van 10 meter, die onmiddellijk een pushmelding naar je apparaat stuurt.

Met de Ring-app, gratis beschikbaar op iOS-, Android- en Windows 10-apparaten, kun je een HD-videostream van de persoon aan je deur zien en met hen praten via tweerichtingsaudiocommunicatie. Met alle modellen kun je via de Ring-app gedeelde beelden van buren bekijken, de geschiedenis van gebeurtenissen bekijken, de status van de deurbel controleren, bewegingswaarschuwingen in- en uitschakelen en waarschuwingsinstellingen wijzigen.

Naast bewegingsmeldingen en iemand die aanbelt, waarschuwt je Ring je ook wanneer de batterij bijna leeg is.

Ring Video Doorbell-modellen

Ring biedt verschillende deurbelmodellen aan. Afgezien van resolutie en gezichtsveld, zijn de functies in wezen hetzelfde. Elk model heeft echter iets andere specificaties en functies.

Ring Video Doorbell First Generation

De Ring Doorbell van de eerste generatie biedt een 180 graden horizontaal en 140 graden verticaal gezichtsveld bij 720p HD-resolutie. Het maakt bewegingsdetectie mogelijk in maximaal vijf selecteerbare zones met aanpasbare gevoeligheid. Gebruik oplaadbare batterijvoeding of sluit deze aan op een bestaande deurbelopstelling.

Ring Video Doorbell 2

Ring Doorbell 2 is een iets grotere upgrade van het originele apparaat. Het heeft een horizontaal gezichtsveld van 160 graden en een verticaal gezichtsveld van 90 graden bij 1080p HD-resolutie.

Net als zijn voorganger heeft de Ring Doorbell 2 vijf zones om de gevoeligheid van de bewegingsdetectiefunctie aan te passen. Het zorgt voor oplaadbare batterijvoeding met snelle ontgrendeling of u kunt het vast aansluiten op een bestaande deurbelopstelling.

Ring Video Doorbell 3

De Ring Doorbell van de derde generatie biedt hetzelfde horizontale en verticale gezichtsveld van 160 graden bij 1080p HD-resolutie als zijn voorganger. Net als de Ring Video Doorbell 2 maakt hij verbinding met 2,4 GHz wifi, maar biedt hij het voordeel van dual-band, zodat je verbinding kunt maken via de 5 GHz-frequentie.

De Ring Video Doorbell 3 verbeterde de bewegingsdetectiemogelijkheden van het apparaat en laat je de bewegingsgevoeligheid aanpassen vanuit de Ring-app, wat handig kan zijn als je niet thuis bent en valse positieven krijgt. Dit apparaat van de derde generatie debuteerde ook met Privacy Zones, waardoor je gebieden kunt uitsluiten van opname.

Ring Video Doorbell 3 Plus

De Ring Video Doorbell 3 Plus heeft dezelfde functies als de Video Doorbell 3, maar voegt een "pre-roll"-functie toe. Deze functie houdt in dat het apparaat constant video opneemt, dus als je een waarschuwing krijgt, kun je de beelden vier seconden terugdraaien en wat context krijgen over wat er gebeurt. Dit beeldmateriaal is in zwart-wit en met een lage resolutie.

Ring Video Doorbell Pro

De Ring Video Doorbell Pro beschikt ook over de pre-roll-functie die is geïntroduceerd in de 3 Plus, maar de video van het Pro-model is in kleur met een hogere resolutie. Net als de 3 en 3 Plus kan de Pro verbinding maken via de 5 GHz-frequentie.

De Pro is een kleiner en slanker apparaat. De enige optie is om hem vast te maken aan je bestaande deurbelopstelling. Dit kan handig zijn voor huiseigenaren, maar kan problematisch zijn voor huurders.

De Pro is gemakkelijk te gebruiken, omdat je nooit een batterij hoeft op te laden. Net als zijn voorgangers biedt het ook aanpasbare bewegingsdetectie en privacyzones. U kunt kiezen uit vier faceplate-afwerkingen, in tegenstelling tot slechts twee opties voor de 3 en 3 Plus.

Opgewaardeerde Ring Doorbell-modellen hebben een hogere resolutie, maar dat betekent hogere eisen aan je wifi. Met het Pro-model kun je de deurbel op de 5 GHz-band van je wifi-router laten draaien. Het is een beetje langzamer, maar biedt een groter bereik als je deurbel verder van je router is verwijderd.

Ring Video Doorbell Elite

Het Elite-model is vergelijkbaar met het Pro-model, zodat je kunt kiezen uit vier faceplate-opties en kunt genieten van aanpasbare bewegingsdetectie en privacyzones. De Elite wordt aangedreven door Power Over Ethernet, dus er is geen oplaadbare batterij of vast bedrade systeem. Zowel het internet als de stroomverbinding zijn stabiel. (De Elite kan ook worden gebruikt met Wi-Fi.)

De Elite is niet zo strak als de Pro. De installatie kan wat lastiger zijn, dus je moet misschien een professionele installateur voor je Elite Video Doorbell overwegen.

Ring Kijkgaatje Cam

De Ring Peephole Cam is een kleiner apparaat met een horizontaal gezichtsveld van 155 graden en een verticaal gezichtsveld van 90 graden bij 1080p HD-resolutie. U kunt dit apparaat niet bedraden. Het werkt alleen met het meegeleverde verwijderbare batterijpakket. Het is op je deur geïnstalleerd, dus je moet je huidige kijkgaatje verwijderen.

De Ring Peephole Cam heeft een kortere levensduur van de batterij en wordt geleverd in slechts één faceplate-afwerking (zwart met satijnnikkelrand). De Ring Peephole Cam heeft een handige klopdetectiefunctie die detecteert wanneer iemand op je deur klopt en je waarschuwt, zodat je kunt onderzoeken wie er is.

Ring Video Doorbell Wired

Het nieuwste Ring-apparaat, de Ring Video Doorbell Wired, is Ring's kleinste aanbod tot nu toe. Voor $ 59 is dit het meest betaalbare apparaat in de Ring-familie.

Met een eenvoudige zwarte frontplaat is het apparaat bedraad met je bestaande deurbelopstelling, vergelijkbaar met het Pro-model. Met de Wired moet je echter de Ring Chime of Chime Pro toevoegen om dat mooie deurbelgeluid te krijgen.

De Ring Video Doorbell Wired heeft veel van dezelfde standaardfuncties als andere modellen, waaronder een 155 graden horizontaal en 90 graden verticaal gezichtsveld, 1080p HD-resolutie en aanpasbare bewegings- en privacyzones.

Ring video deurbel apparaten in een oogopslag
Ring 1e generatie Bel 2 Bel 3 Ring 3 Plus Pro Elite Kijkgatcamera Bedraad
Gezichtsveld 180-graden horizontaal en 140-graden verticaal 160 graden horizontaal en 90 graden verticaal 160 graden horizontaal en 90 graden verticaal 160 graden horizontaal en 90 graden verticaal 160 graden horizontaal en 90 graden verticaal 160 graden horizontaal en 90 graden verticaal 155-graden horizontaal en 90-graden verticaal 155-graden horizontaal en 90-graden verticaal
Videoresolutie 720p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD
Bewegingsdetectie 5 selecteerbare zones 5 selecteerbare zones Aanpasbare bewegingsdetectiezones Aanpasbare bewegingsdetectiezones Aanpasbare bewegingsdetectiezones Aanpasbare bewegingsdetectiezones Bewegingsdetectiezone Aanpasbare bewegingsdetectiezones
Privacyzones Nee Nee Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Oplaadbare batterij Ja Ja Ja Ja Nee Nee Ja Nee
Hardbedrade installatie Ja Ja Ja Ja Ja Nee Nee Ja
Afmetingen 4,98 x 2,43 x 0,87 inch 2,4 x 4,98 x 1,10 inch 5,1 x 2,4 x 1,1 inch 5,1 x 2,4 x 1,1 inch 4,5 x 1,85 x 0,80 inch 4,80 x 2,75 x 2,17 inch 1,85 x 3,83 x 0,78 inch 5,1 x 2,4 x 1,1 inch
Alexa-integratie Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Toegang tot 5GHz-frequentie Nee Nee Ja Ja Ja Ja Nee Nee
Power over Ethernet Nee Nee Nee Nee Nee Ja Nee Nee
Pre-Roll-functie Nee Nee Nee Ja Ja Ja, met Ring Protect Nee Ja, met Ring Protect
Faceplate-opties Venetiaans brons, gepolijst messing, antiek messing en satijnnikkel Venetiaanse brons en satijnnikkel Venetiaanse brons en satijnnikkel Satin Nickel en Venetiaans Satin Nickel, Satin Black, Dark Bronze en Satin White Satin Nickel, Pearl White, Venetiaans en Satin Black Zwart met satijnnikkel afwerking Zwarte frontplaat
Klopdetectie Nee Nee Nee Nee Nee Nee Ja Nee
Prijs Derde wederverkopers; prijzen variëren $99 $199 $229,99 $249.99 $349.99 $129,99 $59.99

Een Ring Video Doorbell installeren

De verschillende Ring Video Doorbell-kits worden geleverd met alles wat je nodig hebt om het apparaat te installeren, hoewel je misschien een boormachine en gereedschap nodig hebt om je bestaande deurbel te verwijderen.

Als je een Ring-deurbel wilt installeren, heb je een draadloze router nodig met 802.11 B, G of N op 2,4 GHz. Gebruik de meegeleverde schroeven om hem aan je muur te bevestigen. Sluit hem aan op de bestaande bedrading van de deurbel voor stroom of gebruik hem op batterijvoeding.

Je moet ook de gratis Ring-app downloaden en de instructies in de app volgen om je apparaat in te stellen.

Je kunt elke Ring-deurbel installeren zonder een bestaande deurbel.

Image
Image

Bezorgd dat je Ring wordt gestolen? Als iemand het ondanks de speciale beveiligingsschroeven verwijdert, dien dan een melding in bij Ring om het gratis te laten vervangen.

Ringbeschermingsplannen

Zonder een Ring Protection-abonnement krijg je nog steeds bewegingsgeactiveerde meldingen, tweerichtingsgesprekken, een vervangend apparaat als het jouwe wordt gestolen en een liveweergave van de mobiele Ring-app. Je ontvangt nog steeds meldingen wanneer iemand op je deurbel drukt of de bewegingssensoren activeert, en je krijgt nog steeds live streaming video.

Als je op zoek bent naar extra functies, biedt Ring redelijke Ring Protect-abonnementen die maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten kosten.

Basisplan

Met het basisabonnement ($3 per maand of $30 per jaar) kun je opgenomen videogeschiedenis tot 60 dagen openen, downloaden, opslaan en delen. U krijgt ook een foto van wat een waarschuwing heeft geactiveerd en u kunt de modus Alleen mensen inschakelen, zodat u niet wordt gewaarschuwd wanneer de buurtkat langskomt. U hebt ook toegang tot momentopnamen van activiteit tussen waarschuwingen.

Plus-abonnement

Het Ring Video Plus-abonnement ($ 10 per maand of $ 100 per jaar) biedt alle functies van het basisplan en voegt dekking toe voor een onbeperkt aantal Ring-camera's, biedt een levenslange productgarantie en geeft je 10 procent extra korting toekomstige aankopen bij Ring.com. U krijgt ook toegang tot de Ring Alarm-service (tegen een extra vergoeding), die 24/7 bewaking biedt en indien nodig de hulpdiensten stuurt.

Aanbevolen: