Unzip-Online Review (een RAR- en ZIP-opener)

Inhoudsopgave:

Unzip-Online Review (een RAR- en ZIP-opener)
Unzip-Online Review (een RAR- en ZIP-opener)
Anonim

Unzip-Online is een gratis website voor het uitpakken van bestanden waarmee je archieven kunt uitpakken zonder dat je een programma naar je computer hoeft te downloaden. Het werkt doordat u het archief naar de website kunt uploaden en vervolgens de afzonderlijke bestanden kunt downloaden die u wilt behouden.

Twee van de meest populaire archiefformaten, RAR en ZIP, worden ondersteund, evenals 7Z en TAR. Omdat het via hun website loopt, kun je het in elke webbrowser op elk besturingssysteem gebruiken.

Wat we leuk vinden

  • Vereist geen softwaredownload.
  • Archieven kunnen maximaal 200 MB groot zijn.
  • Uploads zijn privé en worden na 24 uur verwijderd.
  • Werkt met elke browser in elk besturingssysteem.

Wat we niet leuk vinden

  • Archieven groter dan 200 MB kunnen niet worden uitgepakt.
  • Moet wachten tot bestanden zijn geüpload.
  • Laat je geen nieuwe archieven maken.
  • Ondersteunt slechts vier decompressieformaten.
  • Opent slechts één archief tegelijk.

Hoe Unzip-Online te gebruiken

Unzip-Online spreekt voor zich, dus er mag geen verwarring zijn bij het gebruik ervan. Upload gewoon het archief en kies welke bestanden u wilt downloaden.

  1. Bezoek de Uncompress File-pagina op hun site.
  2. Selecteer Kies bestand.
  3. Zoek en selecteer het archief dat u moet decomprimeren.
  4. Kies Decomprimeer bestand om het archief te uploaden naar Unzip-Online en het decompressieproces te starten.

    Image
    Image
  5. Zodra je de bestanden in de lijst ziet, selecteer je wat je wilt downloaden.

    Image
    Image
  6. Kies een locatie op je computer om het bestand op te slaan.

U kunt de laatste twee stappen zo vaak herhalen als u de bestanden uit het archief wilt downloaden.

Gedachten over Unzip-Online

Unzip-Online is een perfecte file unzipper als je te maken hebt met een klein bestand, maar je hebt geen software op je computer geïnstalleerd die het werk kan doen. Als u bijvoorbeeld op een computer werkt waarop geen programma-installaties zijn toegestaan (zoals op school of op het werk), is uw enige echte optie om een website te gebruiken om het archief uit te pakken. Omdat Unzip-Online echter grote archieven kan uploaden, is het zelfs nuttig voor grotere archieven die u wellicht moet decomprimeren.

Het is fijn dat vier populaire bestandsformaten acceptabel zijn. Het is ook een goede zaak dat het archief tot 200 MB groot kan zijn, wat nogal groot is. Dat gezegd hebbende, het uploaden van een archiefbestand kan lang duren bij langzame verbindingen (vooral als het 200 MB is), en dat houdt niet eens in dat je die bestanden vervolgens terug naar je computer moet downloaden om ze te gebruiken.

Als u op zoek bent naar een solide programma om archieven uit te pakken dat de bestandsgrootte niet beperkt (aangezien sommige archieven erg groot kunnen worden, zelfs meer dan 200 MB), meer archiefformaten ondersteunt en geen bestanden vereist uploads en downloads, probeer 7-Zip, PeaZip of jZip.

Funzip is een andere gratis website voor het uitpakken van bestanden die qua ontwerp en functie erg lijkt op Unzip-Online, maar het ondersteunt archieven tot 400 MB groot. Cloudzip is een geweldige website voor het maken van een ZIP-bestand.

Aanbevolen: