Polaroid Zip Instant Photoprinter Review: het is een fluitje van een cent om te gebruiken

Inhoudsopgave:

Polaroid Zip Instant Photoprinter Review: het is een fluitje van een cent om te gebruiken
Polaroid Zip Instant Photoprinter Review: het is een fluitje van een cent om te gebruiken
Anonim

Bottom Line

Een van de kleinste mobiele fotoprinters op de markt, de Polaroid Zip Instant Photoprinter is ontworpen voor draagbaarheid en gebruiksgemak. De resultaten komen niet overeen met de glanzende afdrukken die u van een lokaal laboratorium krijgt, maar het is onmiskenbaar leuk om uw digitale afbeeldingen ter plekke in fysieke foto's om te zetten.

Polaroid Zip Instant Photoprinter

Image
Image

We hebben de Polaroid Zip Instant Photoprinter gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Misschien de kleinste draagbare printer in zijn klasse, de Polaroid Zip Instant Photoprinter is zakformaat om onderweg af te drukken. Afdrukken vanaf mobiele apparaten is moeiteloos, en hoewel de kwaliteit van de afdrukken op creditcardformaat niet geweldig is (hoewel iets beter dan andere kleine apparaten in zijn klasse), is de Polaroid Zip erg leuk om te gebruiken.

Image
Image

Ontwerp: past in de palm van je hand

Slechts iets dikker en niet zo lang als de meeste smartphones, meet de Polaroid Zip slechts 4,72 x 2,91 x 0,75 inch - klein genoeg om in de palm van je hand en in grotere zakken te passen. Het is ook licht van gewicht, slechts 0,41 pond.

Afgezien van het Polaroid-logo, een kleurrijke sticker bovenop het apparaat en een paar kleuraccenten aan de voor- en achterkant, is de effen witte printer vrij eenvoudig van ontwerp. Dat geeft in veel opzichten aan hoe gemakkelijk het te gebruiken is.

De bovenklep schuift eraf, zodat u er maximaal tien vellen ZINK-fotopapier in kunt plaatsen. ZINK-technologie (Zero Ink) maakt gebruik van warmte om kleurkristallen te activeren die al in het papier zijn ingebed, dus u hebt alleen speciaal papier nodig om een afdruk te maken. Het is niet nodig om inktcartridges of toner te kopen, en het is een volledig rommelvrij proces - dit is een groot pluspunt als je het in je rugzak of tas wilt gooien. Het nadeel is dat het alleen werkt met ZINK-papier, dus als je opraakt, kun je niet snel iets anders vervangen.

Het is niet nodig om inktcartridges of toner te kopen, en het is een volledig rommelvrij proces.

Een aan/uit-knop aan de zijkant zet de printer aan en een klein wit lampje op de achterkant gaat branden wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. Een micro-USB-poort bevindt zich naast het aan / uit-lampje en een oplaadlampje. Er is ook een kleine reset-sleuf.

De bovenklep kost heel weinig moeite om te verwijderen en als je een multi-pack papier koopt (we hadden een bundel van 30 vel), is deze verdeeld in pakken van tien zodat je altijd de juiste hoeveelheid papier hebt om laden.

Opladen via USB duurt ongeveer 1,5 uur en gaat ongeveer 25-30 afdrukken mee. De gratis Polaroid Zip-app voor iOS en Android heeft een apparaatinfo-gedeelte met een overzicht van het resterende energiepercentage, het aantal foto's dat u hebt afgedrukt, de firmwareversie en een gedeelte om te selecteren hoe lang de printer aan blijft wanneer deze niet wordt gebruikt. gebruikt. Het duurt niet lang om weer op te starten, dus zolang je niet heel veel foto's achter elkaar afdrukt, is het misschien het beste om de time-out in te stellen op drie minuten (de kortste beschikbare tijd).

Image
Image

Setup: Snel en gemakkelijk

Er is niet veel te doen voordat je klaar bent om af te drukken: laad de printer op, download de Polaroid Zip-app naar je telefoon of tablet, laad wat papier, maak verbinding met je mobiele apparaat via Bluetooth en je bent klaar gaan. Het kleine Snelstartgids-pamflet is vrij eenvoudig, maar als je meer ondersteuning nodig hebt (en we betwijfelen of je dat zult doen), is er een link naar een ondersteuningspagina in de app.

Image
Image

Companion-app: intuïtief en leuk

De Polaroid Zip-app bevat alle bedieningselementen die u nodig hebt om de printer te bedienen. U kunt een afbeelding selecteren uit de Galerij (die toegang geeft tot uw filmrol), de camera van de smartphone of tablet of sociale mediasites zoals Facebook. De app is gemakkelijk te navigeren zonder aanwijzingen.

In het bewerkingsmenu vind je ook meer dan twee dozijn frames om je afbeeldingen op te vrolijken, samen met tonnen stickers.

Naast enkele basisbewerkingsfuncties zoals bijsnijden, kleuraanpassingen en helderheid, biedt de app een aantal filters die verschillende tonen aan de foto toevoegen.

In het menu Bewerken vind je ook meer dan twee dozijn frames om je afbeeldingen te verfraaien, samen met heel veel stickers. De stickers zijn onderverdeeld in categorieën zoals objecten (harten, ijshoorntjes, bloemen), vormen, sporten, spreuken en meer. Je kunt ook je eigen tekst toevoegen en met je vinger op de foto tekenen, compleet met penselen van verschillende formaten.

De app biedt een brede selectie van dit soort leuke en creatieve opties, maar als je op zoek bent naar iets anders dan standaard fotobewerking, zorg er dan voor dat je ergens anders grote aanpassingen maakt.

Prestaties: Niet slecht

Het duurt slechts ongeveer twee seconden voordat de printer is ingeschakeld. Nadat u uw bewerkingen hebt aangebracht en eventuele verfraaiingen hebt toegevoegd, kunt u uw werk opslaan of onmiddellijk afdrukken. Het duurt ongeveer 35 seconden voordat je foto verschijnt nadat je op "Afdrukken" op je telefoon hebt gedrukt - niet slecht voor een ZINK-printer. We hadden verwacht dat de afdruktijd langer zou zijn, vooral bij het toevoegen van een frame aan de afdruk, maar er was geen verschil in afdruktijd.

De app werkt grotendeels soepel. We ontdekten echter dat het af en toe vastliep en een paar tikken nodig had om terug te gaan naar het vorige scherm. Dit gebeurde niet met andere mobiele printer-apps die we probeerden, dus we denken dat het de Polaroid-app was en niet de telefoon die het probleem veroorzaakte. Het is echter niet erg, alleen een beetje vervelend.

Image
Image

Afdrukkwaliteit: beter dan sommige, maar nog steeds middenklasse

Printers die ZINK-technologie gebruiken, staan niet bekend om hun uitstekende uitvoer. Hoewel de Polaroid Zip lijdt aan enkele van de problemen die inherent zijn aan dit soort printers (donkerdere afdrukken, soms scheve kleuren, enz.), produceert de Polaroid Zip enkele van de betere afdrukken die we hebben gezien.

Om de beste afdruk van de Polaroid Zip te krijgen, moet je beginnen met een goed belichte afbeelding met een reeks hooglichten en schaduwen. We ontdekten dat de printer er goed in slaagde om de highlights schoon te houden, zonder kleurzweem of een troebel uiterlijk.

Om de beste afdruk van de Polaroid Zip te krijgen, moet je beginnen met een goed belichte afbeelding met een reeks hooglichten en schaduwen.

Net als andere ZINK-printers waren de kleuren, vooral rood en oranje, niet zo levendig als de originelen. Maar we zagen op sommige foto's meer definitie dan verwacht, waaronder een goede reproductie van het patroon op de outfit van een model tijdens New York Fashion Week. Huidtinten zagen er natuurlijk uit en afbeeldingen, vooral die met een hoger contrast, zagen er scherp uit.

We stoppen onze testafdrukken in een boek met harde kaft om ze plat te maken, omdat ze de neiging hebben om lichtjes om te krullen.

Prijs: goede waarde voor de dollar

De gemiddelde prijs van de Polaroid Zip is ongeveer $ 100. De prijs is afhankelijk van waar je hem koopt, maar het is een van de meest betaalbare mobiele ZINK-units op de markt.

De prijs per afdruk kan dalen tot $0,39, afhankelijk van waar je het papier koopt en hoeveel vellen er in het pakket zitten. De goedkoopste prijs die we vonden was $ 11,70 voor een pakket van 30 vellen, en dat is waar we dat aantal vandaan haalden. Maar de prijs per afdruk stijgt tot ongeveer $ 0,50 voor een pakket van $ 24,99 van 50 vellen. Kijk rond voor de beste prijzen en onthoud dat u beta alt voor het gemak (en plezier) van mobiel afdrukken.

Polaroid Zip vs. HP Sprocket (2e editie)

De Polaroid Zip, die qua ontwerp en gebruiksgemak enorm op elkaar lijkt, is kleiner dan zijn concurrent van HP, de Sprocket (2e editie). De Polaroid Zip past in de palm van je hand en past in de meeste borstzakken.

Beide printers gebruiken ZINK-papier, dus ze hebben een vergelijkbare beeldkwaliteit, hoewel we een klein randje moeten geven aan de Polaroid Zip. De Zip wint ook met een iets hogere algehele afdruksnelheid en een iets lagere kosten per afdruk. Aan de andere kant is de HP Sprocket-app sterker op het gebied van inhoud, hulp en bewerkingsopties. Het is een close call tussen de twee.

So-zo afdrukkwaliteit, maar het is nog steeds extreem draagbaar en leuk

De Polaroid Zip Instant Photoprinter is klein genoeg om in de meeste borstzakken te passen, waardoor het een van de kleinste, meest draagbare mobiele printers is. Als je plezier wilt hebben met die foto's die op de telefoon zijn opgeslagen als je op een feestje bent, dan is de Polaroid Zip misschien het apparaat dat je zoekt.

Specs

  • Productnaam Zip Instant Photoprinter
  • Product Merk Polaroid
  • MPN POLMP01W
  • Prijs $114,11
  • Gewicht 0,41 lbs.
  • Productafmetingen 4,72 x 2,91 x 0,75 inch.
  • Kleur Wit, Zwart, Blauw, Roze
  • Papierformaat 2 x 3 inch
  • Connectiviteit Bluetooth, NFC
  • Garantie 1 jaar beperkt
  • Compatibiliteit Polaroid Print-app voor iOS, Android
  • Inbegrepen Polaroid ZIP-printer, USB-oplaadkabel, 10 vel ZINK™-papier, Snelstartgids

Aanbevolen: