Leer hoe u een Yahoo Mail-account maakt

Inhoudsopgave:

Leer hoe u een Yahoo Mail-account maakt
Leer hoe u een Yahoo Mail-account maakt
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Yahoo-aanmeldingspagina. Vul het formulier in en kies een gebruikersnaam. Stel authenticatie in twee stappen in en ga vervolgens naar uw nieuwe account.
  • iPhone-gebruikers kunnen verbinding maken met Yahoo Mail vanuit de iOS Mail-app.
  • Op dezelfde manier kunnen Android-gebruikers hun Yahoo-account beheren vanuit een app van derden met de juiste IMAP- en SMTP-serverinstellingen.

Elk Yahoo Mail-account wordt geleverd met een agenda, notitieblok, adresboek, 1 TB online opslagruimte en kan worden gebruikt om andere e-mailaccounts te beheren, zoals Gmail en Outlook, en om automatische antwoorden te configureren. In dit artikel laten we u zien hoe u een nieuw Yahoo Mail-account maakt.

Yahoo Mail Nieuwe accountstappen

De beste manier om een nieuw Yahoo-account aan te maken is via de desktopwebsite:

  1. Bezoek de Yahoo-aanmeldingspagina.
  2. Vul het formulier in met uw voor- en achternaam, de gebruikersnaam die u wilt gebruiken voor uw nieuwe Yahoo-e-mailadres, een wachtwoord, uw telefoonnummer, geboortedatum en optioneel uw geslacht.

    Image
    Image

    Maak een sterk wachtwoord om te voorkomen dat iemand het raadt. Als het te moeilijk voor je is om te onthouden, sla het dan op in een wachtwoordbeheerder.

    Uw telefoonnummer wordt gebruikt voor accountherstel. Vraag een virtueel telefoonnummer aan als je je echte nummer niet wilt gebruiken.

  3. Klik op Doorgaan.
  4. Kies Stuur me een accountsleutel of Bel me met een verificatiecode om te bevestigen dat je de eigenaar bent van de telefoon die aan die telefoon is gekoppeld nummer.

    Image
    Image
  5. Voer de sleutel in om te controleren of u toegang hebt tot die telefoon en selecteer vervolgens Verifiëren.

    Image
    Image
  6. Selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  7. Je wordt doorgestuurd naar de Yahoo-homepage. Om toegang te krijgen tot Yahoo Mail, selecteer Mail (in de rechterbovenhoek van de pagina), of ga naar mail.yahoo.com.

E-mail verzenden vanuit Yahoo Mail

Als u een e-mail wilt verzenden vanuit Yahoo Mail, selecteert u Compose om over te schakelen naar een modus waarin u een ontvanger, onderwerp en hoofdbericht kunt invoeren.

Als iemand je een e-mail heeft gestuurd in Yahoo Mail, klik je op het bericht en gebruik je de pijlen bovenaan de e-mail om te antwoorden, iedereen te beantwoorden of door te sturen.

Hoe u Yahoo Mail op uw telefoon kunt krijgen

Yahoo Mail werkt niet alleen vanaf een laptop of desktop. U kunt uw Yahoo-e-mails lezen vanaf een mobiel apparaat, of het nu een tablet of telefoon is. Download specifieke apps om e-mails te ontvangen of gebruik de stock-e-mailapp op uw apparaat.

iPhone-gebruikers kunnen bijvoorbeeld verbinding maken met Yahoo Mail vanuit de Mail-app zonder een andere app te hoeven downloaden. Hetzelfde geldt voor Android-gebruikers die de juiste Yahoo Mail IMAP- en SMTP-serverinstellingen hebben ingesteld.

Er is echter ook een Yahoo Mail-app waarmee u kunt inloggen met uw Yahoo-gebruikersnaam en wachtwoord zonder serverinstellingen in te voeren. Download de Yahoo Mail-app voor iOS uit de App Store en voor Android uit Google Play.

Aanbevolen: