Hoe iCloud-e-mail overal vandaan te controleren

Inhoudsopgave:

Hoe iCloud-e-mail overal vandaan te controleren
Hoe iCloud-e-mail overal vandaan te controleren
Anonim

Wat te weten

  • Ga in een webbrowser naar icloud.com en log in met uw Apple e-mailadres en wachtwoord.
  • Om iCloud in Windows 10 in te stellen, gaat u naar Instellingen > Accounts > E-mail &app-accounts> Account toevoegen > iCloud.
  • Als u iCloud met Windows 10 verbindt, wordt uw Apple-agenda gesynchroniseerd met uw Windows-agenda.

Dit artikel legt uit hoe u iCloud-e-mail kunt controleren vanuit elke webbrowser of Windows 10-pc.

Hoe iCloud-e-mail te controleren vanuit Windows

Uw iCloud-account is compatibel met de ingebouwde agenda- en e-mailtoepassingen van Windows 10, zodat u toegang hebt tot uw e-mail, afspraken en herinneringen via de standaardfuncties van uw pc. Volg de onderstaande stappen om iCloud-e-mail in te stellen in Windows 10.

  1. Voeg uw iCloud-account toe aan Windows. Typ settings in het vak Windows Search in de linkerbenedenhoek van het scherm naast de Start-knop.

    Image
    Image
  2. Wanneer het pop-outmenu verschijnt, selecteert u Instellingen: Vertrouwde Microsoft Store-app, te vinden onder de kop Beste overeenkomst.
  3. De interface voor Windows-instellingen zou nu moeten worden weergegeven, over uw bureaublad. Klik op Accounts.

    Image
    Image
  4. Selecteer de E-mail & app-accounts optie, te vinden onder de Accounts-header in het linker menupaneel.

    Image
    Image
  5. Klik op Een account toevoegen, te vinden in het gedeelte E-mail, agenda en contacten.

    Image
    Image
  6. Het dialoogvenster Een account toevoegen verschijnt nu, met een lijst met accounttypen. Selecteer degene met het label iCloud.

    Image
    Image
  7. Voer uw iCloud-accountgegevens in de daarvoor bestemde velden in en klik op de knop Aanmelden als u klaar bent.

    Image
    Image
  8. Er zou een bevestigingsbericht moeten verschijnen om u te informeren dat uw account succesvol is ingesteld. Klik op de knop Klaar om de interface Een account toevoegen af te sluiten.

    Image
    Image
  9. Voer mail in het vak Windows Search in, in de linkerbenedenhoek van het scherm naast de Start-knop.

    Image
    Image
  10. Wanneer het pop-outmenu verschijnt, klikt u op Mail: Trusted Microsoft Store-app, te vinden onder de kop Beste match.

    De Windows Mail-app werkt mogelijk niet zoals verwacht met uw iCloud-e-mail als uw account tweefactorauthenticatie gebruikt. Als u een probleem tegenkomt waarbij uw iCloud-account geen e-mail of uw agenda downloadt, maar in plaats daarvan de foutmelding 'Attentie vereist' weergeeft, controleer dan uw e-mail vanuit een webbrowser.

  11. De Windows Mail app wordt nu gestart, waarbij je nieuwe account is geconfigureerd om zowel je iCloud-e-mail als je iCloud-agenda te downloaden.

Hoe iCloud-e-mail te controleren vanuit een webbrowser

Als je een oudere versie van Windows gebruikt of een ander besturingssysteem gebruikt, heb je nog steeds toegang tot je iCloud-e-mail vanuit elke belangrijke webbrowser.

  1. Open uw webbrowser en ga naar

    Image
    Image
  2. Voer uw iCloud-gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op de inlogpijl zodra u klaar bent.

    Image
    Image
  3. Als je account is ingeschakeld voor tweefactorauthenticatie, wordt je nu gevraagd om een zescijferige verificatiecode in te voeren die naar je iPad of iPhone had moeten worden verzonden. Typ die code in de daarvoor bestemde velden.

    Image
    Image
  4. Mogelijk wordt u nu gevraagd of u de browser die u gebruikt al dan niet vertrouwt. Als je een openbaar apparaat of een gedeelde computer gebruikt, raden we je aan de knop Niet vertrouwen te selecteren. Als u op uw eigen persoonlijke apparaat werkt en niet elke keer dat u zich aanmeldt bij iCloud om een verificatiecode wilt worden gevraagd, klikt u op TrustAls u op dit moment niet zeker weet wat u moet doen, kiest u in plaats daarvan de knop Niet nu.

    Image
    Image
  5. Er wordt nu een dashboard met pictogrammen weergegeven, vergelijkbaar met die op uw iOS-startscherm. Selecteer het Mail-pictogram om iCloud-e-mail te verzenden en te ontvangen, of het Calendar-pictogram om toegang te krijgen tot uw afspraken en herinneringen.

Aanbevolen: