Philo TV: wat het is en hoe het werkt

Inhoudsopgave:

Philo TV: wat het is en hoe het werkt
Philo TV: wat het is en hoe het werkt
Anonim

Je hebt veel keuzes als het gaat om het streamen van televisieprogramma's. Slechts een paar diensten bieden live televisieshows; de meeste bieden oudere programmering. In dit artikel wordt uitgelegd wat u moet weten over Philo TV voordat u zich aanmeldt.

Bottom Line

Philo TV is een live televisiestreamingservice waarmee snoersnijders enkele van de meest populaire kabelzenders kunnen bekijken zonder een kabelabonnement.

Hoe werkt Philo?

Philo beschikt over veel van de meest populaire kabelnetwerken, zoals AMC, Nickelodeon, MTV, Comedy Central en meer. De service werd oorspronkelijk op de markt gebracht voor prijsbewuste studenten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor snoersnijders die hun maandelijkse televisierekeningen willen verlagen.

Om de service te gebruiken, heb je een snelle internetverbinding en een compatibel apparaat nodig, zoals een computer, tablet of smartphone. Je kunt ook een streamingapparaat, zoals een Roku, gebruiken om live televisie op je tv te streamen. Sommige mensen geven de voorkeur aan Philo boven YouTube TV; ontdek de verschillen.

Philo TV versus kabel

Het belangrijkste verschil tussen Philo TV en kabeltelevisie is dat Philo extreem gestroomlijnd is. Er is maar één pakket dat je 60+ kanalen geeft, en je kunt kanalen zoals STARZ en EPIX kopen als add-ons.

In tegenstelling tot de meeste kabeldiensten heeft Philo geen lokale zenders zoals ABC en CBS. Het zenderaanbod is ook relatief licht op het gebied van nieuws en sport, maar het omvat wel BBC World News en het financiële nieuwsnetwerk Cheddar.

Aanmelden voor Philo TV

Ga naar de Philo TV-website, voer je telefoonnummer in en selecteer Aan de slag. Voer op het volgende scherm de code in die je via sms ontvangt om te beginnen met kijken.

U kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode van Philo TV zonder uw betalingsgegevens op te geven. Dat betekent dat er niets in rekening wordt gebracht nadat de proefperiode is afgelopen, tenzij u ervoor kiest om te upgraden. Tijdens de gratis proefperiode neemt Philo contact met je op via sms of e-mail met informatie over het aanmeldingsproces.

Als u uw gratis proefperiode wilt voortzetten, moet u uw factuurgegevens invoeren. Hiermee wordt het aanmeldingsproces voltooid. Als je nog tijd over hebt van je gratis proefperiode op het moment dat je het proces voltooit, worden er pas kosten in rekening gebracht als de proefperiode afloopt.

Image
Image

Heeft Philo TV lokale zenders?

De belangrijkste zwakte van Philo is dat de service geen lokale zenders bevat. Het ontbreekt ook aan speciale sportkanalen. Als lokale zenders en sport belangrijke factoren voor je zijn, dan is het lagere abonnementstarief van Philo misschien niet de moeite waard.

Huidige zenderopstelling

Weet je niet zeker of je de kanalen van Philo leuk zult vinden? Bekijk deze lijst met zenders om precies te zien wat je krijgt. Deze lijst kan veranderen naarmate Philo evolueert.

Hoeveel programma's kun je tegelijk bekijken op Philo TV?

De meeste services beperken het aantal streams dat je tegelijk kunt bekijken. Philo stelt die limiet op drie streams, wat betekent dat je tot drie verschillende shows tegelijk op drie verschillende apparaten kunt bekijken.

U kunt bijvoorbeeld een kanaal op uw computer bekijken terwijl iemand anders een ander kanaal op een tablet bekijkt, en een derde persoon kan kijken op een Roku-tv.

Hoe snel moet je internet zijn om Philo TV te kijken?

Philo TV is ontworpen om te werken met een breed scala aan internetsnelheden, en de kwaliteit van het beeld zal toenemen of afnemen afhankelijk van hoe snel je verbinding is. Philo beveelt de volgende snelheden aan voor de beste kijkervaring:

  • 1,5 Mbps+ om video van standaarddefinitiekwaliteit (SD) te bekijken.
  • 5.0 Mbps+ om video in hoge definitie (HD) kwaliteit te bekijken.

Er is extra bandbreedte nodig om meer dan één stream tegelijk te bekijken.

Biedt Philo TV een DVR?

Philo TV wordt geleverd met een digitale videorecorder (DVR)-functie die u kunt gebruiken om live televisie op te nemen. De DVR-functionaliteit heeft zowel sterke als zwakke punten in vergelijking met andere services.

In tegenstelling tot de meeste streamingdiensten, is er geen limiet aan het aantal shows dat u op Philo kunt opnemen met uw DVR. Veel services stellen een limiet aan het aantal uren dat u kunt opnemen, of vereisen een extra maandelijks bedrag voor onbeperkte opslag. Met Philo TV kun je zoveel programma's DVR als je wilt.

Het nadeel van Philo's onbeperkte DVR-functie is dat je shows maar 30 dagen worden bewaard. Of je nu wel of niet toekomt aan het kijken naar een opgenomen programma, het zal verdwijnen wanneer de 30-dagen timer afloopt.

Biedt Philo TV on-demand content aan?

Philo biedt twee verschillende soorten on-demand inhoud, waaronder afleveringen van veel populaire shows. Om te zien of Philo on-demand afleveringen van een bepaalde show aanbiedt, kunt u navigeren naar het profiel van de show waarin u geïnteresseerd bent en de video-on-demand zoeken (VOD) tag.

Naast de traditionele afleveringen op aanvraag, heeft Philo ook een terugspoelfunctie van 72 uur. Dit is een functie die sommige streamingdiensten aanbieden waarmee je veel programma's op Philo kunt bekijken tot 72 uur nadat ze voor het eerst zijn uitgezonden, zelfs als je bent vergeten ze op DVR te zetten.

Kun je films huren van Philo TV?

Philo biedt geen verhuur van video's aan. Als u geïnteresseerd bent in een eenvoudige live-tv-streamingservice, maar u wilt ook af en toe films huren, dan kan het zinvol zijn om Philo te gebruiken voor live-tv en dat aan te vullen met videoverhuur van een dienst als iTunes of Amazon..

FAQ

    Hoe werkt de gratis proefperiode van Philo TV?

    Geef je telefoonnummer of e-mailadres en je betalingsgegevens om de gratis proefperiode van 7 dagen te starten. Als u annuleert voordat de proefperiode afloopt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Er is geen contract, dus je kunt je abonnement op elk moment opzeggen of herstarten.

    Hoe werkt de DVR op Philo TV?

    Kies het programma dat u wilt opslaan en selecteer Record. U kunt een onbeperkt aantal shows opnemen op uw DVR en deze maximaal 12 maanden bewaren.

Aanbevolen: