Een echopunt in de instelmodus zetten

Inhoudsopgave:

Een echopunt in de instelmodus zetten
Een echopunt in de instelmodus zetten
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de Alexa-app op Apparaten > Plus (+) >Apparaat toevoegen > Amazon Echo > Echo, Echo Dot, Echo Plus en meer.
  • Zet je Echo Dot aan, wacht tot de blauwe lichtring oranje wordt, tik vervolgens op Ja in de Alexa-app en volg de instructies om de installatie te voltooien.
  • Als je Echo niet automatisch naar de setup-modus gaat, moet je je Echo-apparaat resetten om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Dit artikel legt uit hoe je een Echo Dot in de setup-modus zet. Instructies zijn van toepassing op alle modellen, inclusief de 4e generatie Amazon Echo Dot.

Image
Image

Hoe zet ik mijn Echo Dot in de instelmodus?

Voordat je je Echo Dot instelt, moet je de Alexa-app downloaden op je iOS- of Android-apparaat. Met de Echo uitgeschakeld, open je de Alexa-app op je telefoon en volg je deze stappen:

  1. Tik op Apparaten onderaan de Alexa-app.
  2. Tik op de Plus (+) in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  4. Tik op Amazon Echo.
  5. Tik op Echo, Echo Dot, Echo Plus en meer.
  6. Sluit je Echo Dot aan op de voeding, zet hem aan en wacht tot de blauwe lichtring oranje wordt. Het duurt ongeveer 30 seconden.
  7. Tik op Yes in de Alexa-app.

    Image
    Image
  8. Tik op je Echo Dot onder Beschikbare apparaten.

  9. Kies je wifi-netwerk en tik vervolgens op Doorgaan.

    Image
    Image
  10. Ga door met het volgen van de aanwijzingen in de app om het instellen van je apparaat te voltooien. Selecteer Skip wanneer de optie verschijnt om deze instellingen later te configureren.

    Image
    Image

Wat is de Echo Dot-instelmodus?

De eerste keer dat het wordt ingeschakeld, gaat uw Echo-apparaat automatisch naar de instelmodus. In de installatiemodus maakt de Echo Dot via Bluetooth verbinding met de Alexa-app op je telefoon. Eenmaal verbonden, moet je je Dot verbinden met je wifi-netwerk. Uw Echo Dot werkt niet zonder een Wi-Fi-verbinding.

Je kunt zien dat je Echo zich in de instelmodus bevindt wanneer de lichtring van blauw naar oranje verandert. Nadat je je Echo Dot hebt ingesteld, kun je Alexa-spraakopdrachten en Alexa-vaardigheden gaan gebruiken.

Waarom gaat mijn Echo Dot niet naar de instelmodus?

Als iemand anders uw Echo eerder bezat, heeft hij deze waarschijnlijk al ingesteld. Je zult het apparaat nog steeds willen verbinden met je Alexa-app, zodat je volledige controle hebt over de vele functies. Reset uw Echo-apparaat om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen en volg de bovenstaande instructies om het in te stellen. De stappen voor het resetten van uw Echo Dot zijn afhankelijk van de generatie van uw apparaat.

FAQ

    Hoe lang blijft de Echo Dot in de instelmodus?

    Het kan even duren voordat je Echo Dot naar de opstartmodus gaat, maar hij blijft in deze modus en gloeit oranje zolang als nodig is om met je smartphone te koppelen via de Alexa-app. Als het oranje lampje uitgaat terwijl u nog steeds probeert het apparaat aan te sluiten, houdt u de actieknop ingedrukt om terug te keren naar de instelmodus.

    Hoe krijg ik mijn Echo Dot uit de instelmodus?

    Je apparaat verlaat automatisch de configuratiemodus zodra je het hebt toegevoegd aan je wifi-netwerk vanuit de Alexa-app. Als het lijkt alsof het vastloopt bij het proberen om in de setup-modus te komen en het draaiende blauwe lampje wordt nooit oranje, start je Echo Dot dan opnieuw op door hem los te koppelen en weer aan te sluiten.

Aanbevolen: